嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   - x3 ?9 N* ?) e0 p& g

' |  T* {, C: \1 T6 t無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
# r, M0 b/ C4 x7 O# P" e1 V一年前買過套不知名黃水手百五。
, k, y- c4 R/ y5 }( D7 H6 N$ n我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
/ D7 H  |) U* ~( G" g' U% A! x( v) S+ v0 S- Q/ l
但係有人話昌記都會問嘢架喎!3 F& F( q% o* T; P- b4 W
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   % I! Z' I/ j5 W/ g/ k$ L
* V5 ~' m- D8 ?3 A, j- Y% W; p
: P7 l! h) q4 d9 t# U) T, l
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
$ O, z4 w4 w' M. M; ~我自已就未試過
" p. Q- h8 X6 R
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
' ]3 z& T# J( M7 q/ l同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   1 A" s9 F/ Q. \6 V& X& p$ E

* ^  g# \+ q- T7 o7 y
# Y4 [$ n+ t" C/ k" X" b6 ~但係有人話昌記都會問嘢架喎!
2 D% _; Z) M7 j我自已就未試過
9 `  p" G9 N% V
0 n8 a. m# @7 l# U7 u5 j
可能係問你麥野SIZE......, {, |' g6 k) x' C
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
7 S: c( X$ Y2 U5 A& t
% H8 W5 x" p" |
) O0 x  Z6 |: p, e可能係問你麥野SIZE......) r# y0 U5 J# {( \& N
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
, @1 W) B& v( ]7 R3 ~4 {3 Z0 o
% B" U. }/ k1 ~+ ]1 [: Q/ `
我係金鑰都會比人問長問短
0 ]* E2 w- u  d. J  {$ ~問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   9 f" G/ s* K. f) h" G
5 r  x) \) l, q% i+ O! f7 E9 ~

" c5 M- Z8 M5 ~& N9 w0 V9 M/ g但係有人話昌記都會問嘢架喎!
; a8 V7 O$ g2 G4 B: \; A+ J% a我自已就未試過
2 Y: {7 ?6 U' p3 T無問喎!' M: R# C0 A4 N2 K9 _
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.$ }" Z- m$ a( `9 K+ Y
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.) Y  x' O3 T+ o

. |' C* K7 \/ n[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
+ a  b/ l. i5 r4 S
3 V5 K( W  s. Z+ j0 G無問喎!/ s' B* ^  v+ `1 E5 H2 N
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
  j3 g# ?# k' g3 R" T7 M9 W: B- `仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
* Q  n! m1 C1 N: _1 @; U( \+ P$ w

) i6 q" t' V* g有人話昌記好招呼
6 t; f5 j- h# s& }3 H2 t* U有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   0 ]5 w$ i) z0 K) @

1 w3 G% g* X6 u3 h
" \+ L% t7 z9 i: R( q, [有人話昌記好招呼
5 w- V+ s( C" S- @6 r& V; f6 k有人話昌記好難買
( w, o: H$ W  M8 N/ p7 c' f( ]+ L' q我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   0 j% \+ G7 _% c* I& Q7 B; Z, C8 V
5 }! }; r3 C. ?$ k( s3 A
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
/ @% v& a: M" [
7 f) }! s1 i0 i6 V+ z7 `
以前我都有去昌記,唔難的7 Q! z9 ~, X8 @. G
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   . a$ I/ m) {( G; C1 R! S- T/ W
8 |- O- K( P0 X, i5 c2 q
+ F" K7 U- x% k* Q. F- e
以前我都有去昌記,唔難的# M6 D$ `1 H" S, J& e3 G
但而家無去好多年,有人話會問
, I& W2 k+ \9 ^3 c/ g  R. m娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
" J) P2 E( M2 L7 v% R我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題# }* X" H4 p5 h( `
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來) B0 N$ c$ ~$ T, U
& f0 h+ m) a$ Q2 x
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   & ], c( Y. I# _* K% n
昌記根本就沒有買的問題9 f; X) _7 o# F0 _: y' `6 Y
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
2 P  c( D8 m# t; S" L/ t% k6 m4 f- K5 {7 J8 x1 {+ ~4 S
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
# B# t# ~3 K# f* [' e爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
' j: p& Y( T0 l1 u8 v0 s* ?沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
6 q1 u/ Z$ y- f2 E自己母校最好feel呢!
( v; t* a. k  O  g- h( e不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   , N* `+ y: x# t3 Y
Me 21 Z; l. C; o& i& y! ?4 t
自己母校最好feel呢!
( v* V9 n; Y: W& o# }6 Q* p不過我中意自己著
' _& s. ^% n2 d' t9 x3 \5 }
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 " S5 ]( `% L$ a) \
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!