嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又一次失策了...

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 11:58 發表   
% q% ~# a) o/ w& Z1 \6 U其實好多女仔都接受cd!$ h5 [' p6 K5 V0 K
好似我咁, 我班有好多女同學都接受我, 仲同我用姊妹稱呼!5 U! W  j  O- Y! ?, p& d
真係好好嫁!
' C: o7 t) g" T$ O' i, G8 Y
相反情況(?!)! G+ B/ F( X: v# ]
, R! q" \$ Q  }/ ?- \
我是家人沒什麼,但同學已經Orz... ...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我妁前都試過俾阿妹斷正

你阿妹仲細, 小心佢唔覺意爆左畀你阿媽知
  c; R$ U7 {! w6 C+ e& o下次還是小心為上

你老妹幾歲先=.=

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-7-1 14:09 發表   
0 J0 i5 _9 s; _- c你老妹幾歲先=.=
5 f4 N/ J  ]$ N+ S
2 C$ |( O: K$ t
樓主上面覆o左啦, 唔好為呃點而回Post啦唔該!!!

回復 6# kogptw 的帖子

kogptw妳屋企真係好呀
1 {5 O+ _1 x7 b0 y我壓抑自己好耐,搬咗出嚟lu~

下次要小心啲喇

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-2 15:58 發表   
% H' \7 d) }/ a7 Y  k
3 F8 R; H& m! R! l+ T1 D7 V喂,睇留左個post姐,洗唔洗串我呃post呀
3 w6 \$ R3 A$ I8 F* ~3 V3 m% p! W真係唔明你做咩乜到捉住晒
) A% @: a; m% v0 O4 n好似我一打得少字就叫呃post
  S6 Y$ @4 V; W: m$ x; T- x( x我就自問真係有d粗口大意
1 ?: E, o9 o$ E1 h+ }你善意既提醒我樂意接受囉
6 v; V/ E7 E$ K* n' m. B: k但係你咁一黎就指話我係昆點
, E. j3 ]7 \+ z2 X, t, s# u分明係當正我係周圍呃post既 ...
+ K1 `: H" C/ b: S2 z
. D5 D' i6 M2 P6 U3 |/ _& ~7 G1. 你睇清楚我係覆邊個先發我爛乍啦~~ 我係覆上樓樓主都講o左佢親人o既年齡仲問, 我用埋「引用」功能, 真係唔明點解你會覺得我針對你囉~~+ D$ C9 K6 a3 S  J$ Z
2. o個個Post我set權限40係因為要睇o既人都睇過晒, 根本o的人都冇心覆o架o勒, 咁我就等佢自然沉底算啦, 既然你睇o左知道我o既糟遇咪OK囉~~* _* N2 x$ ]! F$ t
3. 其實如果你覺得呢個壇有板主針對你, 我就唔太清楚, 之但係, 有時響責罵人之前, 有冇諗一諗自己究竟有冇犯錯呢?!
5 y7 ~# Y, }7 E% X1 F3 Z前因後果我真係唔知道, 但係我一定冇針對過你, 我有興趣睇o既Post就會覆, 冇興趣o既通常都唔理, 我真係唔明你覺得我邊一度針對你囉~~) K* o& P; D; ?2 M# J
4. 不過你有呢個諗法都唔出奇, 我不嬲都響呢度開Post都冇人回覆, 通常我留完言都石沉大海, 我都有諗過究竟係咪自己講o野太直呢?!8 b( x/ Q! T0 s/ ~* q6 p. Q
有時會係直得濟o既, 所以我o依家覆Post都用tune返婉轉o的, 如果唔係人o地覺得我搵交嗌~~6 \' @5 b7 A7 b2 T0 a, H! P
5. 如果你因為咁而離開呢度, 我覺得好可惜, 唔會呢樣o野, 響呢個社會經常發生, 尤其係工作上, 如果動不動就話「唔做, 唔撈」, 咁我諗你轉10份工都冇一份可以做得長, 呢度係網上, 你可以話o黎就o黎, 話走就走, 但係現實生活中, 要做一個負責任o既人囉~~% d6 U% Y. D) t2 B
6. 我要講o既就係咁多, 至於你會唔會睇返呢個Post, 再上唔上o黎呢個壇, 我就唔知道, 但係奉勸一句, 有時睇o野要睇清楚少少先開炮, 要一矢中的, 唔係俾人抽你後腳, 都時真係聲都冇得聲囉~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁唔小心呀,停一排先啦,唔好CD住喇.....................
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   ; W# W1 ~9 [3 l7 v# `* m8 }
我家人都知道的說Orz...3 M6 e8 O7 _# T! q( S4 H
有陣子我媽更拉我去買女裝...
4 L9 C  O9 V  F' S/ K! [. g今日嗰件長衫|||||||
3 D, [8 E/ I3 }' U/ R" P係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-8 21:49 發表     v) i8 u& ]/ c6 A/ |9 A* d9 H6 D' o, N
1 S9 n! y0 Y* F' N% B
當我睇錯啦,sorry先: w3 Q2 f6 S9 E$ n' f* v  g2 N
得閒驗下眼先0 b, L; Y! X8 y0 S

' ]6 A2 d) r' [( Qbut 果個版主好似係針對我,唔可以同佢冰釋前嫌,始於對呢個論壇有障礙,不爽
0 S% r: B& u: P: t2 o8 C$ j  E  P) C& o1 o
其實, 你當我亂講又好, 廢up又係, 4 b- X9 E$ g  x  C0 B
我同佢交手咁多次, 有時真係唔知我理解能力底定領悟能力差,
) c) |2 J$ I7 L1 l4 f好多時我都理解唔到你o既留言, 跟住就產生誤會o勒, $ p" M- G" B' r, N2 f5 C& y& D
or你理解錯我o既留言(唔知係你主觀意願定客觀因素啦), ) J8 B' C# r4 ~6 ?
小小建議, 下次你留言之前, 望多次自己個Post/人o地個Post先發表, 5 g8 _; n  }$ O! i, Z$ [; M
我諗到時唔會有咁多人「針對」你o勒~~1 l& m6 {$ I1 D$ z' ~: C

& `( }$ M7 F2 j  M% R, r/ m唔o岩聽當我冇講過啦, Sorry~~

可能妹妹大個左就會講比媽媽知 @@

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-5 03:07 發表   0 c- L/ {0 }! P$ }4 u& V: D
, N+ T" z1 o% N4 y: p' D
係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵
! \! g+ A, Z( H我都唔知,
- d+ \9 S$ o: T1 w有次直情CD去家族聚會都冇人奇怪.... n2 \; J/ `/ K$ l
(一開始有人當咗我係表姐|||) q, l  P' B2 |0 k0 }: j0 k: L
多數只係話著得好好呀 ) E9 x. r; a& `# [0 X: R8 I
  t. Y& |6 u; F9 }1 g9 k
真係開通到唔信
$ d$ M9 i1 t) V$ {, t% H: F

唔好CD住.....停一排先

咁你屋企人點睇先- -?

[quote]原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
1 J2 O0 x7 U) L' T我家人都知道的說Orz...7 r' K- t# ]* x* r5 f
有陣子我媽更拉我去買女裝...
2 a! B& m/ {, x* W) O' H今日" Z, Z+ G) c) g1 y
. s3 T3 G2 C" a( v
你就好 la, ar 媽咁open mind
# C6 {% w. Y/ ]3 x" ~" q5 V8 \$ C, b( s( q# g7 w8 |3 i

下次記住 lock 房門5 t0 @$ q5 ^$ |% P# h% |
5 k8 G' H7 X3 d& m% y- q+ a  ]

以後無論屋企有無人都要lock門,安全起見!

最近訪問的版塊