嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚" z9 V6 Y+ c! ~" Y6 z
2 u5 e6 X" U1 u
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?7 n9 H7 a7 S1 @2 i' ]5 i2 r) Z

' Z( R9 e  n( _& E/ J: i1 [) y" d而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋1 l7 B$ I. [. _; S2 E
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
# S! y" }3 S) x, I鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚. F8 i' _2 K  ~3 o7 o6 F2 u
9 H& N/ n( K6 A2 N! c
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
1 _9 ?0 m; r! i# m( L1 h  H3 A- u
) a# ^: @* J+ ^" b3 W& _而又點解會令轉身既
, n# `9 b# l. J& @" A/ p* |
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影& ^9 {* I: k4 ?: [
# Z$ U" W) S0 ~  @$ j6 M3 N7 G+ u5 \9 A
我硬食咗好多鞭先有呢張相架4 P) ?* d' P9 Z; u8 P' z. U! Q
% }! C' T7 A6 F, \& P

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 % [2 |2 s& Z( Z7 L3 f
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
: t! Z) S4 ?# _
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
/ `* s" D( F$ p0 c! C+ c, A% A) E我鐘意漆皮鞋~
/ A# `' [$ ]0 V' w
) _9 F5 C  T" W& ]- `, y. N1 `' d7 e; j; A8 B8 c
% P/ |$ X. U# H4 g' v. X- \1 g9 x
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!8 x  M: F9 _, c% i& E% l  f
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 8 e7 ]" V* J2 Z* w7 C5 |7 f
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚6 [. T& ]7 v/ {' K4 o5 Y: R' H( D8 Y# c

H  Y( A7 Z) w3 G1 _你女朋友做咩會咁著既?同你玩?% }; Q: Z1 b& w; E3 _! i

$ W/ j2 q  i" l; W* {, `而又點解會令轉身既
7 y! R7 v( F2 N% ~1 v

2 }9 y( ^9 L) W反光同緊身簡直冇得頂呀!!
# {* `0 l6 ~; z' j( O8 g3 t0 h7 f" L8 z1 r
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 . a! Q. l+ c7 d. _: n2 s5 G0 V
8 L  g; }9 T+ @  t
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影- S3 G( {& `7 x& ]8 f
! l2 @) G6 t$ {9 H! w! t7 o
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
9 l: ]6 N- S; W4 A9 Z1 T% o3 q4 {& {& G1 p- E  B
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
3 n) \# Q( N7 a; x你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..

最近訪問的版塊