嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldel

Deldel

Deldel!!!!
5 p' P7 Q8 f1 S5 x* I" {' |% y- a
) \9 y9 K; g1 `[ 本帖最後由 YuiKeung 於 2018-1-20 16:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你都要話比人知你做過咩,先知值唔值得幫你喎!

姨姨不行鳥 睇唔明�睇睇唔(冇惦佢同D bar留在她的家)(冇惦(冇(冇惦佢同D bar留在她的家)呢句

親密關係!!!😭😭

放飛機D衰野啦

引用:
原帖由 tkcdream 於 2017-12-28 20:49 發表   
9 R) T" c5 M4 e$ ]姨姨不行鳥 睇唔明�睇睇唔(冇惦佢同D bar留在她的家)(冇惦(冇(冇惦佢同D bar留在她的家)呢句
& d, K+ Z$ f8 y
  t! Z2 o* @# X# X( l8 R' q
' ?. D/ W7 _7 ?
冇掂佢同留左啲內衣係佢屋企😰Wow

-D都5明

放飛機 是絕對不可原諒的...

引用:
原帖由 YuiKeung 於 2017-12-28 19:17 發表   # l" _. f- D, N" O; q
梓欣妹妹真的對不起,希望可以和妳再次見面!!!!8 x% I+ n; q1 ?, @) X
保嘗我的過失!!!(冇惦佢同D bar留在她的家)
% @2 j0 d4 Y% P5 _* D* Z/ ^( \  N  o9 ^' W* ], c" b
有第三者?

你係第三者?定你做錯嘢令第三者有機可乘?

完全唔知想表遠D咩

引用:
原帖由 sexcoco 於 2017-12-29 02:35 發表   . L, c5 \$ o' h" b
完全唔知想表遠D咩
$ u# x7 k* I9 L
  p. G1 k: J. ~9 h+ x0 }
看似被發現一 d 行為。所以另一個姊姊好怒。8 y6 R7 f3 a% T  n  U& G  o  N
) C3 W; v  d" T5 L0 O& o. A' t
我只是行過估下。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-29 08:58 發表   2 O( B) L$ E' S/ o" E4 A

4 C' K. q& `) m' i* y0 I* q
. j  G, D% A0 n# ~8 q看似被發現一 d 行為。所以另一個姊姊好怒。
4 _% k  [! D% @, u  d4 m7 m( g
: E. V9 l  l0 \! q. t1 A* P我只是行過估下。
- q- {* ^* ~8 D
' q2 R) X; J- w: p" v' N
會吾會係兩個人想有進一步既接觸,另一個人吾想,發生左啲爭執呢

約咗一齊出街,結果放飛機?

放飛機的會永不被饒恕啊

完全睇唔得明白

編輯完還是看不懂

講清楚究竟咩事先啦
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

呢度大把人放飛機啦.

睇唔明,樓主請補充∼
TG:

最近訪問的版塊