嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服
1 V: G. a7 h" _/ R" n8 [  o" L我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?' l9 I0 f' b$ d0 q. x# X
我真係未試過俾人拒買+ ?; m, l( s5 _9 d( Z6 h' Q9 q6 K4 A
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
5 b0 f+ s; c# Z9 }9 X高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, 4 L6 E1 r- j3 y
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表 ( w5 _% h/ p% N& a, O
= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, ! l+ b. y9 q# K* ~  x5 F7 Y7 S: p
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
1 ?: ~& ~  m: I  ]- o* y
& J( c5 F  L! R
我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
$ [* t! b0 n4 r+ p* p4 A
" M9 o) f, X$ G) ?  L- q) X
0 H  c. D" p7 ?4 [! i我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
9 A( V5 O& g; e7 n% {+ J: m% c

1 j' ~+ p: K* N( x$ w柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 5 ^: l; P+ p- |4 d
( k. p# H, t3 f1 o# s

$ C1 S9 @3 p- z! B柴灣個邊,你係咪住柴灣?
  X0 W6 D5 D4 B1 P. f+ b

0 n9 g3 F% S) T) L7 L$ g唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...
* Q% ~2 ~6 q, E+ |! U7 L( B9 ]
1 M. D6 i% f5 I/ m
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 " D5 P) F" F9 L- E9 c; k6 a
你去邊買?
( m9 B# Q4 e2 s' S& C* P( X8 n7 F5 n我真係未試過俾人拒買; A7 A: ~! B0 Q  s# H/ I$ b
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証* s: Q3 `) ]$ L; a. q$ T
高年級就冇
: u8 U$ p: K* n$ N3 A: v, w0 e! [3 S$ @# e
有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!
1 H, c) w6 m/ R0 C& |% B/ F0 n# y( J  y3 m/ w
我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間. U* \, G1 K; B  z
只有夏季0 x5 E7 n1 L3 ^; p* {  A, Q6 v0 V$ R2 D
只有夏季+ `; o# H9 V( T) m; k0 j6 l/ J
只有夏季
* @% ^0 R2 W- F2 d2 D( L只有夏季
+ r2 G8 y8 M; Q. E; N

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 ( m7 ^) i: E) M3 ^
你去邊買?
8 g% @# p: l4 J, y/ @+ k, a0 ^我真係未試過俾人拒買
1 c# ]: i9 E  ]) v# g上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証- _, b% X& U8 a  U; O; V( m4 `0 |
高年級就冇
" `2 _" |+ v# M  B9 [
# c* a" h% w5 b# k/ F$ Z

8 o$ I& t2 \6 j$ k5 v係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表
! L" ?) ?( [# P9 q/ v* I$ J
3 U+ V; R1 t6 [  g7 V) K- L5 }  C4 b' C

9 ^$ ^) P( p/ H, Y+ Z1 [1 Z係咪講緊荔枝角道間歐美?
* V- w4 _- t6 V  h4 V4 m/ ?
& s/ R" M* f( e$ W應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.
, c4 C' \  G( o: p但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?
4 L+ ?! w1 {3 H/ C: j- i1 [4 H
因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.3 C  B4 O+ G1 E4 b# {- l( }. m/ n
後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)
& A1 G+ |" N8 H  p所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時.
- ?" S4 y1 N1 V! o始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表
9 i1 z. M; N% i* q& g我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
. h( O, }' P& _
試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙8 ]% Z4 L* h  |. e3 [" P' T9 }2 t
咁咪冇咁易察覺囉