嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?

8 V6 \% R1 D9 b" h# Y( s8 C我想買對學生鞋
6 {7 o7 X, `6 ]2 R$ K! R) H# w不過買唔到我size
# e8 Y' ^* g8 `  A( l7 G& q* s我著43碼以上
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你又問) W7 ^/ V2 F! R4 N  W9 ^. v
未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   
- C1 w* v& I, k2 r  ~5 I你又問
1 K$ L% C  s  ?未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
8 p& |+ \9 _/ A" Q* e$ E9 u. s3 m- o5 H3 w2 W' n8 M/ _
唔好意思! |" G) ~  v2 U0 F' m6 r
我搵唔番個POST我先問咋6 l+ [! @3 c5 U+ b& U" m7 C
有冇鋪名同大約位置呀?
" d$ y& f, D2 [
" _/ s0 h5 |5 q9 B. T. _[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-5-17 17:55 編輯 ]

大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣; c9 D  T6 X8 |
但學生鞋我就不清楚嚕

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-17 22:44 發表   7 n6 F1 N+ l. E6 M+ k2 j  g
大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣: C2 M4 C! Y8 `3 `
但學生鞋我就不清楚嚕
5 W" j, {, l. x8 J# F; p) K1 d

3 F# E3 L* x; z( v, i8 B; U  r$ ^2 l
高跟鞋我買左幾對8 K9 L  v/ |. q9 B. L
而家我係冇學生鞋

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   8 d" C* p7 g8 S" P
你又問, _/ d5 n6 E* X
未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
  {1 j* x2 E) a0 G( Y$ ?2 N) h
% _& ]1 `1 X$ ?2 d6 }, C- H* m$ W
多謝提供,等我有時間去看看先

買我又唔怕行入去買
2 a8 }. T' A+ i( K' J7 I4 _只係想問咩時間比較少人
/ H7 m& K# Y6 q7 {: Z6 e因為我上次夜晚去
/ _- ^3 I( K+ K/ j7 T# H0 v+ u剩係行地下同一樓
5 [( u( B5 R! H$ L已經迫到我唔想再行落去

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-25 18:15 發表   
$ ~2 Z; t6 {7 D  }買我又唔怕行入去買, N4 V9 j' m* G( _
只係想問咩時間比較少人
6 F: F' {) v1 h7 N因為我上次夜晚去
2 R- U, R4 H' Y0 U3 i! V, J剩係行地下同一樓# `0 U  k1 f7 l' X, p% d* U" m
已經迫到我唔想再行落去
9 J2 v$ v0 [, t0 \2 K% T# a
旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人

引用:
原帖由 glock18 於 2010-5-26 00:28 發表   
, G% K3 k  I) X+ O9 v: j3 X( F7 M( B, l9 ~
旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人
4 f! t6 ^. |" d6 X7 }4 a) D12 點幾我諗連d舖都未開' V" D. U+ n" P( O& J* F) J- A5 [
旺角中心d 大碼鞋size 準嗎? 有次買對43碼, 結果只有40倒

相差咁遠?/ _0 b/ I2 i7 ?! u
唔會卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-26 12:19 發表   
* y- J  W( P2 E  v! Z1 D相差咁遠?
4 h# ^7 M+ E* Q唔會卦
& ?/ ~' F( q# a) h係呀, 初頭諗住爭兩個碼都應該著到, 結果完全著唔到

最近訪問的版塊