嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招各cd組band~~

招各cd組band~~

姊妹們~有冇興趣呢?# f7 N* {7 V" \! s$ s# k
http://www.youtube.com/watch?v=70fMQ_V2Y7Q&feature=related. S1 B$ g. x) b5 G/ V' b
我都好想玩下~. B# `7 F- W" `! J: Y. Y
我是初級鼓妹~ 2 B: i0 D0 @- O
% b; f7 Y* q2 ]0 o- {6 o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔識玩樂器... 想玩都幫你唔倒...

唱歌!要唔要!

除左唱歌之外一隊band入面咩都唔識...

我都一樣係唔識玩樂器ga~除了那種外^^

識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得
7 J' I/ o/ u3 ?* X4 v% h比你地睇下我偶像啦
; Q; w9 A7 R$ S) Y9 M/ {, E  Lhttp://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
2 i7 q# Q% g" P9 }" W5 ?
" q! E, D( k6 f7 `9 D5 [, m/ z[ 本帖最後由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:34 編輯 ]

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   
7 [5 y0 Q% f7 a  k- B! c! V& I$ X識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 " B0 ~8 Q* H7 c3 B8 E. n
比你地睇下我偶像啦 * E- x1 q* J! ^' _" h- O$ ?0 c
http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
0 G+ g* }( ^4 J8 d  f8 Q9 ]! @
yeah~( [( C; H' H1 y" U; g( S' G! D
我都鐘意呢種!
- G. _# ?1 s. T/ a  l9 ^, U不過有時可以唔駛咁行~

我5級電結..好屎@@"' ^8 S2 G& p, D% W
不過 都可以試下既 =]

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
8 o4 f  r6 S1 _4 ^+ l/ @7 @5 D我5級電結..好屎@@"
( ]$ U! W) ?% P! Y8 m/ @6 S9 R" [2 |不過 都可以試下既 =]
  t2 I, o& {) `; v. u! U咁你幾時番泥丫~?

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   1 Y6 b: b, h! i0 E& \: v. Y3 ]7 b- C/ R
我5級電結..好屎@@"
. k! C$ }5 V4 W2 [不過 都可以試下既 =]
/ l. Q9 g) J5 L; W) ]: M( _5 I1 |
咁勁~平時玩開咩歌多@@

回復 10# ~RaVe~ 的帖子

無乜話咩歌
# V% _! ^+ Y/ r9 J+ J, L練開下把SOLO =_=

Quail識唔識玩結他?
" q( X& H1 |0 m4 ]: P5 a* L一直都好想學~但無門路
2 Y5 P$ A4 F8 f: K8 ?  Y& ]4 [9 z成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   # x: ^3 N! H3 x2 E- Z  Z/ P0 \
識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得
# L* u: A  k! D比你地睇下我偶像啦
$ K, r6 `0 \( `2 p6 x2 y- a& R: phttp://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
% L9 k6 A7 ?% g9 j; V# N% C. q  z好正~好視覺系 我都想cd玩電結他...但無人教 不過小妹識小小混音 到時叫我la

引用:
原帖由 心儀 於 2010-2-22 15:44 發表   . m6 ~: m+ {& J6 N* J) M
Quail識唔識玩結他?
+ K2 X9 k2 y5 Y* L4 N一直都好想學~但無門路
6 }+ c! X) S1 ~  y( H8 C$ C成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD
9 k8 i% z" ]& S1 H0 g
初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@& X/ q- F& z5 E0 k( J
不過visual d歌好鬼難~

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-22 20:54 發表   
# B) h) \( o5 \! q9 d& c( c: `& J  w# F9 _6 W% e$ ?( Q
初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@
: C: k4 S# [! l/ g7 U3 a不過visual d歌好鬼難~
- Y2 M" }* n. b8 E3 O9 N
少少難~唔算太難
6 i! _. `" `: e' h+ K其實都可以話少少簡單
! J1 b& z$ e. }1 V0 n2 x- x* v你個偶像果d就真係...
6 z+ ?# Q! x/ i一個字~勁!
. T, O# S3 E+ s- ]
7 p! a3 N8 v7 E9 H) `' M# e[ 本帖最後由 zone999 於 2010-2-22 21:16 編輯 ]