嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   ( v- C& k5 i! Z# s# d# T
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
/ T0 h( w; S6 u. K# u

% s, V# Y- h' d) ^  K, @/ x- T2 Y; E! T& w( L) d
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   2 K5 L* t6 C  m# ~2 w
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
( l0 O+ S& D9 d' \4 ~9 N
1 \  e% s! {- g  {% [3 J呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   * s4 }, A" K9 }- [/ B0 Q1 P; U
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
. o# h, k4 h8 P$ ?/ |# T6 D- h+ m1 J6 Z- m% p9 d# x$ _
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室: l2 k( M0 J- }# s0 Y
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)4 s; r- x1 x2 }7 T4 U# Z  @
我玩易服後自慰都係去呢度玩  K. ^1 _( y- G  Z0 f; a4 p$ T5 b  N
1 a1 g' d/ `5 A) A; H
星期一至五; i* z  ^$ h4 u6 `$ j, `/ v6 |
上午9至下午4 ...
( E1 f% B) p; U; p* q$ l" \* W  R1 L  C8 P4 [

9 W* [0 e& i- A$ m5 R/ r% u' t有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
- z3 k& {* Z$ R$ z
( R3 R/ C1 x. X  S
# m3 F* O5 R0 E2 t( c$ g呢個我諗好多人都會去申請.......
7 {' \" m; W2 P1 N呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   # z( b' J+ c- z4 L

. `" L3 T. ]" m6 g* X& z呢個世界邊有咁著數既事
! [7 V) }' _$ V

5 m+ A0 n" f+ p. ]3 G8 Y1 v
# ?$ @* l) b5 o( O+ ^) T. V發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   $ F, t2 Z4 y* T6 ~& M$ U
  H$ A3 e1 {5 _
/ ^% ?. y9 [5 i" y6 T# E, x7 ?# B+ ~/ E. S5 B; S! P( g/ S
其實後半都未必要: y# F0 D$ X: d* k' y0 \3 I1 Q4 G' A3 f
如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
5 F" ?) |( i( m1 d" [1 f1 b7 p/ ?  N& B- Q/ t: S& x
其他同事,/ I' {7 u. E& D; J$ x+ Q
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
7 n( t# |! i0 b/ I' W/ }  h. j+ r- ~* i8 ?( ]9 A/ C: C. V
曾經我都諗過,9 m" O( j+ n+ c
連義工都唔放過,
: W) N6 x+ X. P& n* l9 O7 \: C反正我有份正職,
" t5 z# z: J# k. ]如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 ' c* T- ?: d0 X0 h& x6 a( O5 }) F; l
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,5 R, t& K" n/ ]  G" g
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎! B5 X  G3 i" R
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
: m2 j5 X0 z% Q前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,& a6 V. T1 c; ~% H0 y( ~3 E; ~
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
0 g2 P0 e2 z8 `5 |  G9 {連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
" f# |) w, V$ Y5 S$ d6 j7 v; u8 v

* B1 B0 Z! V1 Z0 h4 @+ n插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   6 T- @! d3 ~( N' g. T
沒有人可以跟我玩
0 L5 O# o# U, n! U: |, U7 N
6 m+ F4 ?* c+ E  S

( Z  f+ Y* {/ C3 q7 R, }/ w$ }點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴& k0 u% Q/ _1 y; k3 j" r3 t# O  G% x
我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表     i4 s8 w4 c/ Q- O( F
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下* N% z/ v0 r9 j' h5 z

6 n( [4 R+ J/ C' A( d+ h7 a' p# g7 ?好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室5 p4 Z" Z* X' A/ B" j
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
8 M4 n3 X, Q1 M7 I- N  t我玩易服後自慰都係去呢度玩, Q# @$ F, }, f& L% U/ ~
8 }3 D. i: J; X3 r4 {# `( L
星期一至五
: y$ a0 Q. H; m! A/ [7 c- q- c& i! V, J上午9至下午4 ...
, o2 e6 D6 j3 x姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body

最近訪問的版塊