嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, , }& S2 m! C; W" T$ c
日頭就淨爸 + 底 + 絲
( \1 R" Z$ c7 f6 B/ [# X3 S% K好鬼滿足呢....4 Z( \; r: Q7 k0 \- y% T, [

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?
+ f' k* n3 B# y% R7 u) V我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲9 ^9 K$ O% K' d" @
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   - `1 R8 s! D) S* z% p. [
夜晚訓覺就換埋衫, 0 A+ {; O: ?. Z0 a
日頭就淨爸 + 底 + 絲. D  _! T" |4 C. b; V* L. c
好鬼滿足呢....
- d$ s% v  @) U. s& n3 _% }2 x8 {+ y) B
8 T0 g- B& {* O0 H/ J6 k+ Z  D& I3 K2 a; P9 i+ }
咁好 - M. |" ]$ m, B1 M
夜晚都應該著舒服的衫ma. m1 L5 ?' u. Y  l. H0 O; e. c, F3 L! U

) B  m7 g8 j( q7 S7 W還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街$ h- g2 Q/ v+ h; ]2 m/ Z- l
尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街- o/ N" Q$ d9 _: Q7 ]. O% _
返唔工得啦
1 B. U' c5 B6 S2 k6 m好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
) F) E2 f% J; u; d* c6 ~我有兩個同事都係咁玩.....
* C6 q6 s1 y* D9 B, D絲襪就呢排著多多
& G0 p+ t, N: \天氣涼少少就著返工
  c4 Z& e! m4 j1 R& k' c5 b; H% w) W感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   / p/ v! Z' O; m7 j# u
夜晚訓覺就換埋衫,
- q8 J& n  G8 _0 J, v日頭就淨爸 + 底 + 絲
2 Y! `2 O  ?+ g; \* ~好鬼滿足呢....' }! p/ W) H. u
* w" O$ F8 C! S- L# ^6 r; V: M 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   8 p  T' m6 U, W) p
而家我都好少戴bra出街
- u2 {9 L% D6 J, }2 z$ k返唔工得啦6 _) k+ {9 S9 U" j1 t- f8 S0 x, b: i8 v
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"$ C1 R& G, g1 [1 |5 O! s9 R
我有兩個同事都係咁玩.....
* X1 ?+ Q# [0 o1 U/ i8 q: W- ?! R絲襪就呢排著多多
( C8 t; E0 ^1 G9 |0 a2 V天氣涼少少就著返工
) w( T3 }% j4 h& L9 ?- ]7 |感覺好正好舒服
) r5 y) k% Q, }

" D5 Y, I- e( x  U: W8 {* }$ R男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   
. V2 i7 F/ r4 J5 Q6 f: ~) ~/ i# J返工戴 bra ?; _& ^) r0 S' r# t; b' G
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
% ?) A# v0 a; M6 U不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
( S( K, [. x& {+ Q8 R) d  C+ O

2 S0 E7 ]2 v7 v  I% y% H9 Q係呀... 不過係要好小心  y; V' X. a: e, b6 ?
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架
6 t* b& N) c8 X/ k; Y同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   2 O3 ?  T) i8 a5 A! w

6 ?& _  q) F- ~1 w: p+ S
' `. _. Q$ z# p7 x* W) \  l* y咁好
9 O0 O% \! B( U  w1 l: b夜晚都應該著舒服的衫ma
; X+ N9 X& @" Y* F' `; w/ Q- ?
6 y7 X( }/ H/ P* i4 L; t, G還有我覺得姐姐你的相很靚
* {  a, r- _3 Y  \
4 S  S" Y! C1 b  r2 H! M1 Y
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親 0 z! O+ x' A1 Q
er.... 頭像相中人唔係我黎bor....4 y* n' b; {. r, R6 v1 `- I
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   6 e. w/ P- h/ C* t/ K
" i% g1 t: T0 D' w
我以為你係女仔黎
5 _+ `, [) Y6 a/ t+ t; {相中人唔係我黎架
) l7 e9 G& N, N9 T3 {& Y& O; r

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表     V: R; K: |* _* B9 R' s
小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
% H8 |+ r0 u1 k( F
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋2 m' S1 Q0 b$ X+ N; i# G9 k3 W
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?% D4 O( i7 Q& p1 U! n# I
因為這樣穿著很容易被人發現% T/ ~+ I2 w+ e8 p/ {$ c
你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   : B7 p. L4 Y3 R6 n  p
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
" O6 b4 f' O6 K& Y/ K8 M+ j
同意; U; k/ E9 M" e2 V) b  [8 C8 y0 b
雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 ): m  y  y0 Y0 `" M# W/ s
但始終都係衝唔破呢關
7 |7 w+ z3 J0 Q
4 E+ M2 }9 `5 w/ `: a另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服