嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男?? ( j7 D) }4 I  U! i- ^* |- l
又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   * |. ^/ V' W" n& d3 d3 H  a$ T* y
有又點無又點
% h* o' Z7 D! d7 Y" z' c
& m( l9 U, {& z; J8 k9 q5 ?

' J1 i% H" N: a1 Z. ^) m5 f因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   2 S- {9 f1 r  X; ~% O9 A- V$ k
婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
! S% w- B, ]+ K3 N% X  V$ n
9 {9 E  U* i  N$ b8 j
, s8 l. w5 c9 `, ?) E# p; N甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   ' N9 j- \  i8 d: H3 o& P
$ H1 i2 [" x6 B% r! @$ q8 e
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?* }: u# ^0 q, e# i1 r
我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ & m$ Q1 Q% y& {8 \5 L4 D+ U" n
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   
( ~9 S2 f1 N9 i5 \( Y同你一樣又點?
" J) u9 X$ L1 u- |$ W5 y" w4 a我又點知你係咪特登上來玩野
5 X# V8 ], ]8 f( U7 g6 ]/ U2 j% @! n5 q- \
( O  R9 _( V, Q( L+ X
問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
6 y* b& E( f$ Y, x" s5 D  p有純女~
* M7 P" j( Q! H0 ?# @+ iAngela姐姐
9 q3 E7 m3 W" t$ r9 e3 [7 Q& u' b" i4 y. m8 R9 F& b) R1 t
8 [2 Y, L( j+ X1 P; K
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦
% K3 D8 `& y$ o- G9 E: ~7 `  R4 ^8 J呢度有真係女仔) n- R+ n/ e7 \% x. e. l
佢地對我地呢班cd冇岐視
7 [5 X1 y, m2 G0 g0 q, ?真心交朋友就得啦
7 b; @0 U* i0 t! T, @& g2 N4 h不過我想問芝士蛋糕
+ t/ Y5 D) x( R$ b" m( f" H" r你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   . @3 \) u" [, l
係咪女仔都好啦& y/ W4 u' j( k$ E) i% `' I
呢度有真係女仔
/ W5 |, Q9 |0 T$ o7 V佢地對我地呢班cd冇岐視3 e( Q  M: F- e
真心交朋友就得啦
; ^$ ], _& r3 R5 [/ c4 N不過我想問芝士蛋糕5 B; s& k: a& k7 m/ ?9 f2 x
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
/ k5 D& y5 A' ~
& w0 m: Z$ q& F- m0 M* V# h
) ]! R: V( @' B$ O( a9 b我諗你誤會左啦...! F/ w0 S, H2 c  [5 M3 q: L) \8 F
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
. Z( }: ~2 `* A" ]1 t" F只係想知道統計下比例是怎麼
* O& a6 \5 Z; P8 u3 x2 V% @
6 z3 {: w/ P& Q! }  ~  x, Y% Y# U7 o' UPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   
3 a0 `9 w: J2 X  s. w; Q6 F3 f/ r7 v4 U
1 O9 g( c/ }" u( I) Q  R  @3 n

) e5 h1 k$ |" m1 N我諗你誤會左啦...( d) a% W  Z* q2 \+ J5 q
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
% F5 [, D  j: H+ q9 v% c% D只係想知道統計下比例是怎麼7 y: R/ ?/ c$ z7 _) Y; p4 X

1 k- D& ?0 N1 a' F$ w4 |PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
% f/ P  [/ E; G$ Y! h- k7 w, l2 Q" ?  ^  B. d, c! K
咁你又點諗我地班cd呢?4 A. a3 j2 u% x( B- [# z, u6 }
會唔會成日上黎?

我係...
( X9 n: h0 }8 l6 a0 L我都係一個男仔FD比我
9 ]6 v8 C& P$ I  X" B之前都有睇過D關於CD既介紹,: K8 \6 t$ g' ?& T6 M) \/ Z9 t- ?
因為本人天性比較八掛,咩都想知下: v7 u( J$ u* d: ^4 z
都算有D了解,9 I# ?7 b5 [; @3 e9 t6 E
不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
; f- A$ [- t5 H$ T" `8 t& [不如女仔們發表下對cd的睇法

最近訪問的版塊