嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下
2 s7 I" K5 W" q# F0 Q1 W: [6 n: t仲諗住順便去結識sales姐姐tim
+ b' h& X5 y3 D點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人
4 d. d! K/ ]& Z: e  {7 C4 l我想問間野幾時開!?廢事"食白果"  w1 g6 R. ~0 Q- i

) ], @/ y: o. a( c+ r. n[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
3 x7 V$ q3 w4 Z) x9 Z7 t下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   
! u# ~, Y8 F  v你住邊???9 I+ M8 N4 S4 t2 g' f" l( E
下次陪你一齊去
9 h; @5 n! d5 i; l
. l9 U; y) Z" H' W% Q
好遠..我住葵涌- -"
$ B# F& {* O7 r. E9 a  S: i- F9 ?不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地
& R) m* S8 A3 d% f5 m佢地話起碼放十日八日5 x$ S2 L$ f# y2 D6 l" g
我諗星期日或星期一開啦
0 V2 L+ L2 c4 M. X到時我通知大家
, |1 ~8 i& L& X: Q暫定星期二晚有冇人落去?
7 |# w- H6 t9 t0 C4 }* \) b# \我已經暫約一位cd落去,待佢覆( L7 E. g5 I1 g9 x* x
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   
+ k7 w& X  K7 Y過年前問過佢地# K( U# D# T3 Q7 i6 E% }0 j( Z) g5 }
佢地話起碼放十日八日
* ]  l/ Y1 i6 J! C7 y5 T我諗星期日或星期一開啦6 g& R! Q# v! \, b6 N
到時我通知大家
% D, }2 ?1 z$ e; ]9 q暫定星期二晚有冇人落去?
" q. p* M4 U+ ~2 p0 \' o) t4 }我已經暫約一位cd落去,待佢覆/ J, r$ K) d/ Q: R5 }! O
可以陪你去入去買鞋
# _5 |, J1 w8 Z$ O
. |5 m, L" x' Y8 _. Z3 l
我自已去ok了..
" M5 D0 K8 N; [同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話" [) R6 I# @  M+ T2 Y
佢地話星期五開
' i! ^" @) ~' J. Y% a仲有幫你問埋% X9 ~3 _) T7 T* p4 o( ]2 u
佢地話應該有
0 W  }9 B  |2 c( O/ E# v6 C# k: \8 V不過你冇講你著幾多號
1 C5 B" r( l! f我聽晚會落去,一唔一齊?
( V4 n& b" w  w- _仲有冇cd想去買鞋?+ a  Z' }3 j- T) Z4 g8 W

) C) L' t0 Q9 ]  _/ y$ {- X8 P[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:53 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   
2 F4 [% A3 V; d/ S岩岩收到料6 {: p/ f! f: c1 a
佢地話聽日開* |2 ?) _1 w2 b6 g2 }* w
仲有幫你問埋: f3 p/ C# t5 ], P. f# V
佢地話好似有" G9 p/ p9 F- n! H
不過你冇講你著幾多號8 N4 H  G' M  c8 H9 L7 ~5 R- p/ |
* e1 b' v/ b2 {# _2 l, N& o) L
我聽晚會落去
; d& e/ Y  M9 a4 L" _9 w# \
0 F0 q8 ?7 c  Z7 `3 i9 N
真係@@?幾點開鋪??
7 @9 B2 e0 _. ~6 n2 n我著39號
9 T4 b2 u% e. J" {: H- ^我多數自已落=]' |$ r' ^' h, j/ f0 n9 }
" l) d( r2 u5 C4 o! i  }
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問
& F: b+ U% ]& [; `( i你應該唔會朝早去卦
, i7 S% n* E  w& X1 Z+ G! K5 R5 Z39號應該有
* X  G  o1 C9 h6 h$ O  a始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   : e. d1 A! Y# z/ Y( S/ T
幾點開就冇問; C/ ~& j5 E& t
你應該唔會朝早去卦
. s3 Y8 v: p+ o3 B39號應該有
' r0 u6 W+ N1 X5 d: ^5 [! ~) Y始終唔係大SIZE
8 w  U2 m, G) V5 }  n3 s& }9 d1 q+ q- ^5 @
邊有人朝早去咁傻架
# P0 R1 U# B9 \* _3 F/ b- X多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候 / j) o; I% s* c$ I" d+ b
唔係大size先好..唔驚無# X$ ^* @, d& |$ X9 [( Y- n
不過要搵一對令鞋都唔係咁易
$ X4 v8 c4 w1 P+ R
7 R% l, C# Q& d3 ]% {
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   8 A& F6 ^. p$ [5 x+ c
係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
+ g  m: Z( R. H+ j% }0 `
+ `& H$ u- r9 R" S$ Y! I, r
葵涌廣場無我想要既鞋& D5 K+ w3 [! v( J* N: f
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下* ?7 t$ K& f: u0 \
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?" p  I# e& Z2 i" b/ C
, g6 U! K4 K$ g9 ]2 R+ u: J: t$ r( w
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
# X; s5 R1 ?& B3 P. h葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
' R; i! [) N: K% s" F4 R$ o
1 j. d; r& A# O1 I/ A* O. v! S多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   ) X& ~" S: ~2 r; N5 y
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
4 S/ t* p  d; u$ y# T* g
9 S6 Z7 x7 u) f( b

$ O9 N1 Q9 J; p; _邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
' a- q: W5 L9 m$ I6 G* f琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U, O* e/ L1 M8 _3 n' I. ^
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?/ G# \% ^# u( e0 E) A
  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
! U- A( k* ]# z0 }( T# C
6 G0 r  `0 S. j, z+ v黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表     \( `# J; v' L+ W$ K) ]
葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
# p8 }& y  Z; W+ m. _) a0 k琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U4 v4 I( O+ I# Y+ Z+ \2 T
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?, D' D- N7 F: M4 F
  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
  U' o1 K. W2 o
5 a. W; P* d" y- S& U) H, K
最後我無去果到buy鞋..: h% r: G$ k+ I# p
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪
8 q# q7 e2 X, k( H# J8 u9 d早排拎左對鞋加條帶
( ^# W  A1 W% {4 D去睇下我對鞋整成點
! P0 ]7 E, L6 v/ M8 x有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   
) v) H7 y" M; N2 X下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
$ Z+ m5 A9 T2 f9 X
/ U0 I7 e+ J4 w& A+ p7 `
太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )
. o* m9 ^: B9 n9 B3 o6 q( V, {如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人