嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服
8 w6 g8 |( D4 j  K" E) z. g( Y我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?
; t" |7 r8 c, f; J- X* K我真係未試過俾人拒買
. N' T; C% S! s; y上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
+ R7 d) c4 r# S, @+ ]* w高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服,
$ s6 L- A* w+ u0 f1 o計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表 , G% O  x$ Z! A  m
= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服,
+ d/ |5 P1 q0 }+ r$ t& M9 g$ H9 z& ^! Y計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
- P5 L0 K/ \. m
. U' t/ e; P9 ~! ^8 [我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
/ g9 Z& v6 N' x3 o; b- ]' y6 D' B5 T
0 l' P& `2 o$ U$ u3 B" f4 n4 u# m: L+ K: U1 E( ~8 t
我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
" F0 b6 q1 V! ^) Z5 O
3 l! R4 r: b2 D2 F4 ~# _柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
" I# _* g" [3 J8 D6 b  c6 J- s0 [$ W/ ]  A, B# d& m7 p# Z& m

* n/ s' ?6 j6 [6 N* R9 ]9 j; R: ~柴灣個邊,你係咪住柴灣?
5 \  `# ~/ z9 g

% e* R8 k# h+ e$ T唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...
$ C2 f3 M. E* c* P  g* j7 U8 h6 A1 k7 b: j+ o# t. b! E. V1 l8 n% [, Y( O
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表
* j  ?4 \5 r' m" k" |你去邊買?& B. [. X% ~0 x- j  I; H9 P
我真係未試過俾人拒買( x( s8 ~7 T1 x
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証# `7 _2 x  p4 u) C  t8 W: M
高年級就冇
7 |: P% s8 M' y/ Z, N$ }* z0 Z
! Q- Z4 G7 r6 Z% \  n. r有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!
0 c7 v& V- p/ T: D6 t% J: s3 U8 p) I" ~1 O) _! ^! C' J! l: V- n
我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間8 ~; c  ~0 c0 K
只有夏季
& m$ g$ A/ b4 X! u只有夏季
  A' h0 E- Y! g. n" u只有夏季6 Z# Q& j3 T3 f7 L
只有夏季
  y% c4 y  T" ~1 E9 T( {& F

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表
+ a/ H* C% P$ @你去邊買?
; ?) {, W8 v3 c. ~我真係未試過俾人拒買7 [* p5 Y5 x" y+ r, E
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証) ~6 n1 X2 X3 F) `- f& ]
高年級就冇
# V5 {- E3 |" ]& P5 T

' c! E! o& c/ ]/ P( J5 ~0 d7 G2 T% X( ~
3 ]8 m' Z) d! L/ Y2 s係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表 ) J3 S' V& w* e9 J' c

( K4 K! X7 |# S1 v9 h$ x0 F; k
' j8 R) }" I0 y' [8 m$ `5 S, I4 |5 p
( D5 r( @% [7 v5 D3 T0 B係咪講緊荔枝角道間歐美?
2 L, L# {( B5 s; b/ x

5 D- w3 S7 g2 H+ U* _' k; d應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.$ I$ w9 X1 j/ T* C9 C" m
但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?. {; M0 Q  t# U: S6 k

9 G" D& ]* v1 `% F. @/ G9 r因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.$ g( v4 [8 I# E6 D  X+ o
後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)
3 }. x) u% _6 \所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時. ; l4 _* n, M- B8 M* c6 J- |
始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表
* y& K$ M! I- D, x" v我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
2 _  F( u8 Q8 l5 t8 r: J
試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙. ]4 w& O7 q/ {# I9 Z( x( S
咁咪冇咁易察覺囉

最近訪問的版塊