嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買
5 R! j. `( v! N4 d0 h8 X3 {好多人係度$ n1 o+ d6 P+ O* \
如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表   \7 j( C* g7 c( R4 L& E- T6 v9 u
行黎行去都唔敢去買* o% \" \8 {% o* {8 m2 W
好多人係度
. _9 t$ [4 p4 k7 `2 U3 I' b如果扮幫人買會唔會easy d???
7 E( Z8 R4 `: {3 \: w

* ]9 ~( X4 \, Y$ g& Q% v唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩? + z+ A. D. `! t
其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉
  v' |$ J* k: c) b; r俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!: u8 d% Q1 D2 r+ y6 y9 x6 m2 S
俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表
! Q5 t5 G6 K8 p' H7 P2 N% z1 x如果問你size 你地會點答???
; E! D5 q- j8 V& P! ~
6 p& W- M5 D  d4 J' }
只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表
' C" T  Z5 I, t9 M& n( @+ a; j6 X如果問你size 你地會點答???
3 q9 [0 G0 a5 j6 I( ]1 M
$ ]$ w- L4 D3 g1 n8 z6 w* Y
我會.....
* }2 J7 H' H7 Ser....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
. B8 {: L4 c1 b, R8 f. E0 @3 A4 U1 j
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!5 M- l- e# E: f5 R

3 M! L- S: l% i& O1 G( Q1 y/ T唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!& X# m4 a! B5 e3 h( h- D
' S, X4 J, F8 F5 H$ D' Q" U
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家
9 g4 @1 q. U& f* x: s/ c琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   
# h" Z# n" l! W! v6 u" n: Y# r! I& w多謝大家4 X; t/ d8 A, Z( d6 j& T6 m
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
- m5 M9 v# d; m$ |, l5 {
比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚1 I6 F  R) @2 \* I3 R
通常都無咩人買; @; \! O0 x! G. D4 _
; P8 R. X7 y+ z  l4 O5 B
Cd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
9 p2 C' x$ s# P: X  b0 ?但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店( N5 W* I) t1 {- [' h/ }, D& F
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   3 _1 N9 D; ?# x+ `4 G
如果問你size 你地會點答???
' z( k. Z" L, F8 @2 G2 x$ B5 C8 W
如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!