嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
. m$ o4 I" j3 ~6 Z$ U4 K有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   2 s0 M4 t3 v4 n# M* |1 \
去九龍灣買會好小人
2 O- w, H) v. u- }8 i& p8 A/ W. M% n. R# b* W
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
+ o8 E& X+ E1 a" c入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
# i' M  z( I- B: V9 S如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
1 F" n: g' \2 v  [. Q4 S5 `% E9 w& ~4 i: b# Y; N  x, a$ ~
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
& S, I  Y2 K& A8 V  _& {但任唔理佢地照自己去買就得 !! 8 J' {( T. E) {5 ^
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
, p. ~5 ~1 G; t: U7 ~1 h5 P! }5 O唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時* b3 B. ~4 T* p- k! [. l* ?
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,# f/ g% Z8 J4 @! B
受中國傳統封閉思想影響,
6 C- a  T* ]  L8 B3 R- x係外國冇乜呢D情況,* X& }$ X# F, k
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
" X4 e7 z6 F+ ^: o+ F5 g4 R係香港人食古不化姐,5 {9 p* ]: p% Q+ J! z3 a! c
受中國傳統封閉思想影響,
: n! D( ]$ ]- h$ k& f# d6 K係外國冇乜呢D情況," b, P1 z- A$ [$ g- C
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
0 J5 m6 H; Q+ T5 A
0 P- N5 F$ {* q7 R& q& ]yeah.  Only HK will have this.
" H6 j  f9 E' Q7 {2 f: l5 X* U4 {6 ?
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
- u0 D6 w& T" D2 w* s想買時
1 [8 \8 S5 G; z" \! {. v你已然唔理其他人眼光
6 \7 ^  I: p" f7 C7 _# y7 O" f0 V2 a+ y* c( m
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
$ e) h5 G1 F+ q  `* u, A' U1 z0 G* J
+ K' [% }8 q4 C8 p
係…我入得去都唔理得咁多
" [% u  y- X* T- B  j- a5 U
3 Y; S* t8 ]2 v! w3 A& k! ]1 |% s  V, `% s/ r; w3 x
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
( A2 t" X7 b: `0 R: s+ U1 j3 z' V* e6 c6 \
0 p* D" Q/ e$ e5 H; d, E' k

" b' ?3 k: O3 ~, `: j# E- A同意!
* g2 C; |1 r$ z5 h7 Y但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
7 i4 W+ q. W2 \9 f0 V( l, W. c如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
& n- z" i, s, w1 e! E𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,1 J, l# s0 h& e7 h  b$ l, P
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,+ F% v+ F( k# `  F5 ]/ [
更何況是挑選女內衣褲,7 |( i# ^0 N% u- j5 x- V
如果妳對自己裝扮有自信,5 C+ H0 a1 x/ x/ Z2 |4 V3 A, A
著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊