嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡
/ J: M; e) k; O0 U6 Y
" f6 G' Y  s& U; C( U( o[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-25 17:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享
/ [; V! t1 v# W/ n/ p, n4 K個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表 + ?4 C. \* }) c6 ~, I6 v2 Q
謝謝你的分享
3 _. }/ @6 c* E, B個人比較喜歡粉紅色的那個
+ k8 M! s  c% n6 m* V9 x( g
  T: b$ W) G: R0 p7 U/ c4 k
/ X0 J( H0 l5 {5 R別客氣 : S1 I- b- w8 ~; U; c6 T
好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
6 b) e9 p/ P" V- y9 n" e你有個咁好的女友真好...
. l# {4 g: I; m, e( b. S- k$ w* z6 m: T! @  }& S- F2 I/ D

6 l" ^, C  [4 u( u4 F; R
; e9 H* w5 M; U$ ?+ Z坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的   |6 I6 F- @9 f+ [+ A/ s7 ]
不過做唔做就另一回事了
; w- c* s2 _# w' ?# l3 {- [/ M我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表
" @' s& F' w+ s& o! G+ B
2 m# H, u( U+ F) \* J' Q3 K) ~1 H& B% E$ n

' q; E: ^3 q5 k, u  U1 b
5 L% K6 x: u- w+ o1 O" |坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 + y, [: j, [7 g# a2 w
不過做唔做就另一回事了 ; _; H) V5 \. _/ J: k5 e
我自己就好樂意跟大家分享的   
1 k# t3 b6 d! c9 e3 g
, `: }& s3 Q# r7 H0 u3 l* C' `2 E睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動6 l. \1 \! c1 s; C6 e0 a6 e
首先第一件事就乜都唔駛講住,$ \0 A% S% B6 h8 i6 U  t- e9 {
敬個禮比樓主先 . n; g+ a0 v4 b. f, s
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西) y, g  b0 f7 Z
到呢帖既主旨喇! p: [7 B+ P; [; q+ f" z
我個人比較喜歡第一個豹紋bra9 A9 c$ b" W/ N1 S8 k
野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
6 g3 ]/ F! i6 f) U' w2 R+ z3 g2 |$ p4 n! P

4 C, ^7 v+ Q6 C$ C8 K9 u4 r# v% g
我個人比較喜歡第一個豹紋bra8 x0 n8 U! N% t- ~, b
野性中帶點不羈 ...
8 @* r$ i* z& p. N$ [! A2 i, s* x. T: |, P# o& N) W
哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
0 o! n) V1 E8 ^8 y係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
0 v% o# o2 y  {7 K/ q

# [) \* P/ q1 W, }7 I* s! W: x6 R: L6 ~& u+ a7 `8 B/ E/ u0 T
不是非賣品來的
; L, b4 _( x; o你有興趣收嗎 ?
) U" L: z8 v; c! Y( }0 P8 |& q因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
; X9 w2 g+ N% \7 B; V有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 # [9 t1 B. W" G& _
0 V3 J. z& R1 Z: T

8 p) W& u- f2 ]# R3 m3 b& w3 n
) F& X8 D( B+ ~5 \不是非賣品來的
' u( ]( o% p) x; n你有興趣收嗎 ?
" X( ?) Z+ _2 g, [( X, m) q; [8 C因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 9 d6 Y( U: E4 K
有意的話可以 PM 我傾傾   
" U+ @  d% R3 n* T$ Q6 Z3 ]6 t1 r7 _1 Q% G$ K. d6 k
我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
* w# i7 _* \: m& |! ^( Y我只是幫其他會員代為一問,! R; M$ u( Z& [
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 ( t. }& @; b2 b+ k/ h! A
9 m- X+ q( {8 Y8 n

/ p" e- I9 A! O2 j3 g
0 }! [3 E1 l' \, {: }我只是幫其他會員代為一問,
4 U0 H& x) ^0 `7 O6 \) d- i好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
0 x- B5 \6 O8 H4 _% w) X
3 `9 ?5 S. I" R3 f8 h1 z3 Y

/ G# e' E" k( l# y: v9 @明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 % [; `. Q' P, n
7 e! G. N, e! `# F# H* I" e

$ E( ^  \0 `# b( V7 y
: |, a2 R& b5 ]& A不是非賣品來的
6 i! ?7 M* V; b7 r你有興趣收嗎 ?# {& C2 i' `4 N! W, \$ v# E  _
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 9 q4 t% G" u/ b
有意的話可以 PM 我傾傾   
$ w; h3 m. Q: h, x5 f$ n0 X8 f

9 E: M  j8 J  a" U3 w9 t& I9 T, t' j: s她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
6 @1 o# y$ q" @" V- H唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表
: U$ n5 O5 g, G" f, A7 M  d% J" y) |; L# J4 u  w* {1 {
; N! r2 u4 J. t$ M3 f1 Z0 B9 d
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
8 W; K7 p! i* i0 b4 P! C' X唔係每個女仔接受到cd的男士。
6 O9 G) o- Y2 O( S2 \$ w8 k: w/ v+ @  |

6 {# Q  p0 Z+ M* Y: l. s" }至在清位而已
5 g& q  p# p; U9 \! W% a. C1 s好過拎去掉啦,浪費晒
9 X( F, j9 X4 l0 H: p: R4 Y她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
4 |- |( [- r8 l# e* {3 P8 @
! T, J5 v: u2 i1 h. H

# C, z7 B3 X& d7 [# h
這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
* _& T/ W- h+ y; r7 b好想佑你女友係點的人
2 D' L9 u+ \1 R5 Y6 H6 u

+ _9 K# D$ a6 c4 }+ O9 o1 N/ S
4 k8 v' S0 A0 ]) @+ F嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表 * X7 X5 `5 ?) K& a" n; o' t
真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
! O9 p2 ~0 o- b- @

/ H  @; y3 M. T* `, E% {& r0 A8 i' }
3 A: t2 o: f. `1 _6 e! k
某程度上可能會令人羨慕的 : X6 A. }% R( f( A
不過相對日子太久會有點厭的感覺
/ d  J2 v* x' F慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的