嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唉, 好難買鞋

唉, 好難買鞋

因為腳大,本身買男鞋都已經好難 (試過係專門店都搵唔到), 而家仲要想買女高跟鞋/ s3 n& g2 U7 `/ Z. |
尋日專門去深圳買, 但佢地最大都只有40~41, 我講左自己既SIZE俾佢地
1 k4 A% q% L. N( D
) E! W+ i% l4 }" p4 h- o; Q& V4 y/ o& L; r
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上淘寶買啦~有D舖42,43都有得訂

馬莎啦

佢地有42-43,換季有時三四百蚊。

上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.$ P. \( o2 A: I! `
http://www.endless.com

ageless咪有囉3 ?$ R* d. B, M- P+ i) O1 M8 }
歐洲碼44碼=大陸44.5/45碼) ]6 }! C$ f. V9 b
再唔係訂做都得

去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.. n% R% K( C* f9 E6 b3 Z1 |0 p
0 w% \: P3 Y) ^' m$ b
要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.
; f2 K- n: P8 Z其次去馬莎,不過款式少

回復 4# samou 的帖子

wah. this site is good.

我宜家著梗us12碼。。。

引用:
原帖由 iamonheel 於 2012-4-1 14:27 發表   7 A, m2 n  D  y; G7 n
去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.
6 `: U5 ~2 C- g6 V: }
' H/ D& H: U! P7 N6 ?要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
+ r+ q6 I0 d% \& n6 Z. Q
; d: B' g. X. p- o# S; d/ ^+ I
東門啦,問完俾人笑

引用:
原帖由 ae111 於 2012-4-1 16:07 發表   6 U5 Q, ~- |& \/ t* I
上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.
5 f- b* `+ f5 Q1 P0 p9 l0 {& H7 f' v其次去馬莎,不過款式少
  f" A( E3 X- n% i  L/ l3 `/ z* h" f" J4 Y9 d
貴唔貴架?點買到日本野?

引用:
原帖由 connye 於 2012-3-31 22:47 發表   
  ]1 E6 x) J3 V/ l! Y4 a2 z佢地有42-43,換季有時三四百蚊。
/ s+ ~, \1 S. b( j/ V1 [
8 v  X% n. P$ N  A, k( [
唔夠大啵

引用:
原帖由 samou 於 2012-3-31 23:04 發表   ) a8 E* P# U" c% D8 U8 k7 Y6 _" X
上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.& w; f7 g& Y! n) ~! y
1 O( p+ b) ~) _1 g3 A2 D9 l9 }" v7 y, J, F: t- s
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-1 18:42 發表   3 y& Z) _! j5 [/ U/ s6 L

+ d$ F9 P6 `- F7 i2 F7 V
% P6 I. X2 S, I7 l+ D我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。
3 k/ D' p. I( q( P, \
, o; o) P) f4 u: o1 K
9 y6 G5 E' B! Q8 n* U; L我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!
5 b8 c- r. d6 D* m8 V3 C
/ t$ C5 r& \; {2 B% ^' H- T0 g! Z' O. a, \- i

TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少

引用:
原帖由 samou 於 2012-4-2 12:29 發表   
$ }; }2 D1 Z& e8 G' ^  p2 l; \( n
http://www.endless.com  }  @- x) t6 _

4 g% o, {0 r  M- x+ j1 Z( P- t我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!6 ~, }/ X# W6 k! k0 E( s
. M' i3 ?' [% l: M& M# |& ~  z$ }) M/ b4 g8 W
因為made in China掛?
7 |7 z9 [; N1 Z不過9碼半唔算大碼啦

引用:
原帖由 difference 於 2012-4-2 13:21 發表   / w7 f7 v. M$ p2 h
TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少
  c' U3 ?2 I+ S: I) I* i& _

7 ~: G# L2 c+ M/ b! O: W, X4 X" b. s咩叫TB呀?

女裝鞋大隻好樣衰' k' ]) e$ N% d& F& ]. c
走曬樣同男裝差唔多1 V% k9 P% O/ |& A& Q: w
好彩我仲係着36姐

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-2 23:01 發表   
- r5 I! A4 i, V' w; c% q7 t! d, @# c( f& U5 z& q
2 W( b2 K5 H4 |, j: E
因為made in China掛?# y) L8 q6 y  _* l, V5 x, W! K
不過9碼半唔算大碼啦
9 O2 I& G* R4 u4 X# U

4 W  q, u( z6 }0 f4 R因為係高跟鞋, 9碼唔算好大, 佢最大有12碼!4 |$ a8 [: p) l) {
當然係made in China啦!

着得齊先有CD嘅感覺