嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 3) **加左圖**

妹妹內衣 (part 3) **加左圖**

我回來了
6 N. ]1 e( K/ S# A3 s4 C4 }" e今次換下口味
% g" p% c1 q0 C6 \- d$ x貼下大妹既內衣5 q$ w4 f; [7 Z5 e0 U- Y; m- p

2 k+ M8 ]  X) B3 m! @0 O8 F同以前一樣
5 m4 s, J9 v# ?% V" c( b估中以下問題答案就會加相" ~2 b1 \2 k) a: f; }

$ b& T+ r6 H3 K! n1. bra size係?6 Y0 w+ A7 c: s+ c+ M
2. 底底size又係?
  n: ]* A0 x2 T- @3 o7 U
3 v6 [3 c5 b1 a& u" m唔知大家喜歡我邊個妹d內衣多d呢?! W/ d2 C3 @% a2 T+ C, l/ I

4 H: A6 e) K  [**至於上次妹妹朋友果set,我仲有佢另一set既相,貼唔貼就睇下今次反應喇**; Q2 g3 q' b6 H3 Y

8 C/ @4 n  }0 F  G, f+ K[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-5 00:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Bar 33B........XD

引用:
原帖由 West 於 2011-7-4 02:25 發表   
$ o0 i" i7 T$ l6 j# qBar 33B........XD
! f& X: y8 O. h6 ^: r5 R

0 u9 r( j& ?* E, v, v
$ p: V+ N+ X! k, v' @# ~; r唔啱呀,再估!5 f5 D/ e+ v5 u  V- f4 R- }
底底呢?

24吋吧 猜的 那個蠻像橘色的內衣? 還不錯呢 不知道能不能看的到她的膚色或黑色絲襪 不是小腿襪那種的呢  感謝分享

有新野~支持!

這個好像大一點呢
9 F& `7 a* _7 n2 L# _32b?' G6 q2 _- {  C* H7 `
( z: V, C2 B: U7 w5 M) Y- }
有點成熟呢

款式吾錯, under q d, i like under多d!

引用:
原帖由 artery 於 2011-7-4 17:32 發表   
" Q2 }. F" Q0 M這個好像大一點呢
( Z# C8 n6 p+ w6 s+ a, D- d4 H6 _32b?) F) M- @2 s) `' E3 T  C* P% s
0 s' y' G+ x8 B8 I6 Q# M
有點成熟呢
0 T8 r: H& r# l9 F# U5 ]( G
6 I7 t( D; y/ Z+ O& {對,比小妹的大一點~~~
- B, r% l; O9 A+ y" E  m但不是32B

引用:
原帖由 tony604061 於 2011-7-4 11:17 發表   
  D1 B' Z* t8 o24吋吧 猜的 那個蠻像橘色的內衣? 還不錯呢 不知道能不能看的到她的膚色或黑色絲襪 不是小腿襪那種的呢  感謝分享
- V6 }( ~7 m4 L; F: ^
, x$ O& B' \+ d5 r3 [是肉色的~~~~~~

你妹size 都幾大wor~

引用:
原帖由 spy 於 2011-7-4 23:27 發表   
7 H, k! j: [: b* t你妹size 都幾大wor~
& L- ?( M3 k9 ]

+ Q' g5 k' I( ?7 _大妹都有少少大架~~~

我估Bra就34B
3 J4 \4 j6 ~2 h: O底就26寸啦8 W$ L, _& A; W/ q
其實可唔可以影下你最細個妹嘅校服裙?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-7-4 23:40 發表   2 d+ d" o! `. O8 Q, M. ]
我估Bra就34B
* O9 J" ]! w/ X( A- o5 v4 ^/ x底就26寸啦3 r- J3 U* g. V7 t, L" R7 [
其實可唔可以影下你最細個妹嘅校服裙?
+ n( ^! U# g% B! J; R

8 l) G! A! g+ k) A佢剛剛無讀中學喇....d校服掉唒.....

答案在新加的圖片~~; n, _0 s) \) b% ?8 _1 J
底底係65M~
) D% d! u4 J& [$ r  V5 S9 \7 ]. A3 S
2 C) U& C$ h* W5 V( k8 ^" W5 P! w& h2 H& b9 y) t# s
7 D: D0 `5 U: g- o
唔知大家喜歡我邊個妹d內衣多d呢?; I2 N+ X, G2 K9 O

. h. W# T* n$ m[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-5 00:10 編輯 ]

我估中了哈哈
- l, [: U. V! M- z我鐘意你最細果個妹
, ~6 O. n) w, A  \% Z因為比較少女
& r5 H. Z: V% ?大的比較成熟一點

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-7-5 00:40 發表   ) @% {$ n2 d) U0 u$ b5 n
我估中了哈哈 1 p2 S7 {- ]! N4 t$ a
我鐘意你最細果個妹' N. g6 s# D! b5 C5 H
因為比較少女3 j6 d6 I9 E7 M" F) e+ V
大的比較成熟一點
* V. b- c, j/ _

7 Z! Z" }- g4 b) V% l$ e8 y! W2 n$ b
我鐘意大妹的多一點
0 @# v6 Z8 ]' L$ q多點女人味~

真係好想睇呀~~ 我都鍾意細妹,少女d

大家下一part想睇邊個妹多d?

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-7-4 23:45 發表   
8 n- D5 I+ O3 o) c$ C
& R, b& n' k9 K8 |$ e2 I+ n
5 I0 W( W3 s8 S% |佢剛剛無讀中學喇....d校服掉唒.....
& Q) n) e2 p* I" n- _d校服咁sine掉晒...比我呀嗎

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-7-5 23:35 發表   
4 {0 I% P5 `* A% L' @8 C. p$ B( O+ Y4 L3 ?# N
d校服咁sine掉晒...比我呀嗎
- [- e( i; s# Q5 `& o
! _3 v* H4 g" Ktoo late....sorry....