嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
3 W$ f" [" }  G- h即刻就拎左出黎* U' ^1 z/ J, e6 u6 y! w7 p" h1 m
呢個brand之前未見過
% Q, T  ~6 D' q6 ^叫sixty eight' ^6 \' h: c5 q- p+ B
個款都幾好
, F8 X' R; |7 W# Q9 @. o! {( Q4 w# e/ J) h: j3 G. K1 B

( o) S5 v6 ~9 I" X9 o1 [& m$ ?$ t睇開我post都知我有兩個妹+ V0 K* r! F) r5 _5 E' v2 }& j
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
7 W2 u  a  n! J. U$ f; [) K估中加相  S9 A. g( S9 L" S* X
  s) P5 {9 \% @! ]2 ]" l

& I# r; B6 Y* t" u1 F' M5 `3 }ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
# S! O6 ]2 y$ O) {, m& p唔知大家有無興趣﹖
' L: l. `" F5 c$ E. J4 Q要睇就要多d留言喇~~~
4 k6 W2 s# |8 z+ h8 `  I  K  E, i% _
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
4 {& N) n- Q* K另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持+ t$ n" V1 z) Q4 @  _  q) K+ N1 q
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 % p1 K# x" P+ X( R, c
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
+ u* Y( N9 n1 f7 U睇黎應該係b cup, 估係大妹啦# j8 N$ {6 h0 k6 E0 k) |
$ E( q5 u7 z5 w7 ]1 {" X3 P/ j/ p

你個妹個胸都幾大
5 c, Q3 M1 Y- ^  t/ e  L; X- g0 t! B9 x, C. w4 G$ a
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
6 O2 [2 C: ], y9 N我估係大妹1 o6 _# O% O' |, O, h
另外我都想睇半截個d
2 L# n7 P  z5 i1 E1 I1 ^
/ S( Z9 u8 w, d8 g
! j+ d2 k" n* Z2 L& K
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
) ?5 {  y' M* ~' l* q  c好靚呀, 連裡面都有花花架
. A, c# r* T) V3 d! J1 x( H仲有好鍾意個bra無得除bra帶: I2 j' A8 e3 M8 _7 i- b$ h
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
, j& C* o* o) G) j
6 Q* H: P  n* n
0 v3 {/ k+ ~( w5 F* |* J4 Q' P
鍾意個bra無得除bra帶??

{7 ], y9 r. ^2 s; [等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra9 L# U" U  R- `6 z
7 Y. l. z" ^4 d$ I% l" W
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   / P! B/ g, x9 f0 a

# I8 B, S/ d' e; T等你好耐啦
# I* M" E; G1 k0 U4 d. j/ H
3 o  r, C' i4 u  ~# \
; l" k; B. }) T+ Y3 V& y$ Q& H多謝你一直支持呀~~~~% ^; Y* ~0 F0 x
今次呢set有咩意見﹖6 T1 T5 B0 |& }6 x/ Z

" y& G2 Q5 W" z& o6 [/ e[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   . l0 _7 q. u& U8 W0 a( Y" r6 @( G
She didn't know?! Have you tried them on?
- A$ z5 p$ h" v( o: }; y6 I
7 I" c* E* r! Z  k) n$ |1 W0 a! h- U
9 h) g( [0 ~  i) b4 a
無try' L) ]4 q3 f9 j7 T/ ]0 t. Z
不過拎左上手玩左一陣

最近訪問的版塊