嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

輕左8磅QQ

輕左8磅QQ

但係睇唔出瘦左
$ I8 N& e/ ^7 x* J+ q5 j上身一樣咁厚咁大隻><
  }# X. h; ^, m好似減左落腰度(晚晚situp的關係吧)" G4 V8 C. o! A/ {4 ]
皮帶可以扣多一格了0 l& j  w  ~/ U. `/ i) y+ W" }

U$ i, T4 o3 r9 K2 E2 W( g有無人教我減上身d肉阿><
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
恭喜哂ar, 加油~

你果幾磅去左我度呀......

可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-28 21:50 發表   
0 u8 ?, S9 {1 g+ R! S0 J/ M& F可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?
. W+ t8 R# q0 o/ Z3 ositup每晚30下7 e. \2 F; B6 h: x% y
有時累就分開做40下
% d" V4 n, I% K- E; [+ ?  I主要係我食野少左好多
. V7 i' [% f% E/ B早餐唔食,中午食少少(如一份三文治),夜晚都唔食太多0 U6 i/ y) L2 S$ I: E* U/ Y
汽水飲少左,肥既野盡量唔食∼

situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:02 發表   
# k# `! L/ P4 X/ Wsitup 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
# N3 X9 t. A+ z) @! \
無你咁好力丫∼
# R! @: ^9 W$ x$ c: _2 i+ n8 b通常十幾下我就會累了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-28 23:04 發表   
2 n- e$ g& o( M8 G. [6 |4 u  G6 R+ _1 I
無你咁好力丫∼
' L4 z% j! p3 R1 e' S1 ^0 m通常十幾下我就會累了
5 p6 w+ b+ A9 X, H6 _
+ b9 b& ], K8 ]2 d1 L你係床定地板做, 床太軟會傷腰, 地板加瑜伽氈就ok, 雙手放胸前, 唔好擺後頸, 話唔小心會chok傷頸.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:24 發表   : j5 z9 L8 K3 e8 M7 y3 _
重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.
% z# [1 ^1 o# O我係床做∼) C: P! F1 r. Z* m7 u/ s3 q# D
用尾床架來壓腳
" R' [1 r3 T7 W2 S" D) S而家先知原來減磅不等於減肥-3-4 c; V* w, ]2 |6 J- r6 ~- x
唔見左都唔見得邊度瘦左QQ

我減左成個月反而重左磅

我近年來因為工作的緣故, 體重不減反增 ; 嚴重頭痛緊點減.....

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-9-29 20:08 發表     K6 d7 D3 [1 \" j& `2 H6 F
我減左成個月反而重左磅
4 R9 o" S1 `) \4 I/ Q: Q
咁神奇@@: I$ d/ a& o( l+ Q2 _9 ^
咁不如你試下增肥5 f( g" \' B  E; k" |
到時可能會輕左都唔定XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-29 20:53 發表   , f. K% g4 U+ s8 U* P1 H% R
" L$ C9 y- s' p$ j7 m" F
咁神奇@@4 J, F+ Y3 M5 b: E, p
咁不如你試下增肥
# r# W' y; I7 f8 y9 c+ l: y$ ^到時可能會輕左都唔定XD
  {4 \! Z. N/ o再肥我驚返吾到轉頭

試下用我的方法減肥吖
0 b3 r; f  w+ p3 ~1 O2 q減肥方法係唔洗做運動,只係張進食時的速度減慢) ?* o% z8 R, f$ O' Y& l
因為大腦接收飽的感覺要大約25至半小時
. ?; _0 t+ X9 c/ c當食得太快時  到你覺得飽的時候 可能已經食咗好多野6 `$ h) f+ t. C8 x. b4 h
. ^6 @3 t( v7 x* J" L
有養金魚都唔會一次過比佢食太多( N5 ]2 W" b; k8 k5 C
因金魚的腦接收飽的感覺要大約3小時 所以會飽死* ~2 ^  O3 x/ O- _  S

# X/ _" ]; o2 f6 M9 Q我唔做運動
/ x3 I8 i+ L, a7 p3 ^十幾年都keep 倒26 吋腰

我又重返3磅4 o& t* a: M2 r: D& }, Z4 I
在120這個範圍內好易重返

春日身子差,常病
3 e, O! _6 G" o+ A4 a9 ~3 V+ A* U所以都不長肉
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我係零運動的人   只係食多野會肥 唔食野會瘦個d * W! m! J: U8 d8 R6 q2 ~
所以我都係keep住半肥瘦
2010-09月25日 1 st CD...suki

輕8磅會瘦得幾明顯0下過Wor! 恭喜晒你呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

咁你而家幾磅呀