嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   # f" U; U  C" u4 u6 M7 I
好多人都叫我出街啦出街啦6 J# T$ @; b, A4 w9 p6 K3 t
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話/ @$ S" d- u" u7 |7 s3 a
那就完美了~
% t. P! K+ i! `* j( \可以出街了 4 C! z+ }* l. S; r# c' G0 B
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢7 q3 m- I* z* o) [
唔通方法唔岩QQ
  e) S8 X9 W; ?0 [, Q  t- I你又話唔出
0 x4 u2 E1 x% Z" Y; Y) je+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢5 i4 c+ Y8 F, _. K
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   
" P: g! J: a8 G/ v, M" b" b  ^0 {3 y6 e人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.   B9 Y- c7 ~5 N( n

1 x1 F8 J  c" k/ U. [5 e' o而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
  H/ T" B0 V" y; [; y2 D' M
0 y. N/ V( c1 ?$ B5 ?2 s5 e係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作
2 l; v! O$ t* v! {; ?
9 R3 X5 o: [, m# W: p; w
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
6 ~' D0 _% N' J, S- y0 x) h4 [! j  f- A
唔寒背就冇咁覺 XDD7 `. U' {$ j) B$ T
大家睇樣子嘛 =v=
' c+ q$ D' R7 M# ^8 B* H4 E. g4 ?6 Y) m9 H; }/ J2 {) V0 }& ~% {
主要係既
+ W& H6 T: n- w! f# F9 d& P% F' Y& p8 k$ k! |8 w& \
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
. d8 B" V7 V& U0 ?1 p* ?面形最麻煩0 B& m3 S+ R# i  \! E2 M6 `
點遮都遮唔到( v! P5 @2 ^9 ~5 Q  l1 H! u- d
面形唔得即係樣子唔得
6 o+ \, q9 G. |# p3 B- O! \! i這是最大的障礙/ U  N3 n& L' N% b* u: F) B
7 [% r) O% X( m, y" [  q% l
0 R( f( l9 U/ I3 m6 y( d! u! j面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了
- q# A: ?/ ^  c' A; z$ F後面那舊肉還是一樣大- -''/ b# u1 G' y  f) k% k
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多2 U# R# o% e* o% j8 P
那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
+ X9 G8 R4 L+ s4 r! O) t  _, C$ V6 i& m
你又話唔出
: e& s) i. r: r( o* y  [e+靚到有自信la~
5 H$ L2 D% D3 i
我曾經諗過
8 @8 V4 S& S# \唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
2 _7 i3 P" K6 {, g) ~  g* o  x# S但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
, b- r- c" A3 u6 W" \咁又無妨: j( K! E! m+ Q: ?6 i* j- {
而家外表自己覺得都過到關了7 ]) T4 F) U" f# @5 q9 ?$ u& I
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗' l4 Y. U& S( W; n# l# c
5 v. v# ]8 [. m; O( ?
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?% [% t( g9 a1 ~9 ^/ z
其實心儀已經好完美8 O8 v/ H. v, L. q
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,6 }+ c' L8 ^, x) k' S
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔: g- p7 a+ x+ ~7 L) e! ?
* q' l1 w  f  u, k1 t5 z3 q* t
出街最緊要係有自信( ?3 u' F) p4 i- J0 `1 L
見過zaki真人.,佢身材好好5 S0 P4 I& @/ Z& g3 O
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
/ I1 i3 `* Q8 M0 F9 G% Y將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
# o* B2 Z+ q( _
# J4 u! I" b' b7 M(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
) ]) X- Y& s+ }
我身厚丫; l9 u+ H1 b9 G$ G. d
背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   
; K- V9 l0 T# d, z2 J完美??點先係完美呢?5 w4 N8 I, G7 q
其實心儀已經好完美
. ?. m& i' I9 o* c' W" \9 E世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
9 Q, e3 e( q% R手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔; A8 t$ ?/ W( ~* h
$ y- Y9 `' b- [: o8 Y* @; C
出街最緊要係有自信: C( p. e: A1 p. X1 S* g  |/ T+ @
見過zaki真人.,佢身材好好
" r- Y& V4 a% }4 Q  v3 S末見過你..所以唔知
  F7 B0 F; U( w% n& x" D人地點醜點肥我唔理( z8 o+ Q: j. x& H+ n
我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
( C9 H! n2 S' x  P- p將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
9 s) W: J% c& G: f1 a7 U1 h* D) ~2 d3 d6 u- \" d, K
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
" ~' j9 y3 V3 b) H, t2 H5 d8 f小R有講過咩?唔記得晒
+ f8 N3 h; x: {6 A' ^1 E# _1 \5 {& ~( Y! o# ]; W2 Y- z
完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   
1 Y! m, j1 c& L( B7 Q- g而家到達目標110磅了# S: |! A1 e! \3 D, k) R
後面那舊肉還是一樣大- -''! a2 J6 h5 H  Q: U; H, _6 V0 f
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多/ \( q2 w' p& B$ A
那是什麼原因呢
+ M  V  H1 ]' z

: U- S( w5 \3 P8 @" @110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?0 Z, [. {8 v4 N' a
你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?
7 b4 R' a8 n2 T& ?- x( h4 J上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?9 p2 f! c/ W8 j0 N( ~. R( ~4 @) X
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
( i9 U+ Z3 {$ \+ A. N5 [3 i會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
" a9 C! Y  `- t& B# O; t
  T' f/ ]% U/ p& Q- i- D5 e我身厚丫
% f, }6 c  @4 P! N2 T8 [! g; g背脊唔夠平
7 R  a$ X5 S; h7 D3 L心儀想穿露背裝上街嗎?
  V- P. u  Q# p8 y' M7 B* l: g否則...問題該不大呢! i  N( v* V. m7 g1 t. c1 ^
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
6 t9 A$ [9 H; r) Z( L而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   * G) T/ }* P/ w! t
( |0 }9 a5 M" X) r& i
我曾經諗過
  C1 g- x, v  w* }唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
+ t# n, f1 m) T5 p+ T, @但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話4 k/ P1 \; g1 I& ^0 E
咁又無妨
3 t2 _# S( w& P* W3 A2 k而家外表自己覺得都過到關了- z1 X/ U3 A- S% A& j3 R# A" Z
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
$ p$ j* ?$ p: A( r" p/ c8 L; ]3 a6 r. |0 j* |" v7 \8 n7 q
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.- O( G" ^- R' W
晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮 ( b0 ~# w+ E0 ~
6 d' O) {; P* b+ J+ r. C2 m# {
當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   ( {3 O4 T2 ~) h$ j$ [: h4 X% W" x

u6 y+ W8 K2 f; }" z7 R
) p' E* O- ^, C! b6 j8 r/ f你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
" G- h4 g; d" K7 M
哈哈哈哈哈 + X8 ~2 _9 Q, h2 y7 w0 b& T& B! {

$ h# G/ n! j; B% b諗起小路寶首歌:0 u0 L9 L1 x$ f0 Z" {% m( Y/ }. B
大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. . / Y/ h/ f0 C# W& @
妳不經覺就將焦點跟重心向前
0 X$ p. E3 Q4 l- e& J5 Z! J" _9 E7 u' V9 B- ~# x% v
這個..... 很難改的6 z5 W0 D# D( h% N. b
妳的喜好很兩極