嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

1 J3 y8 {+ @5 C* y/ e' ?  }; q: Y; a4 _8 S: T( h7 l  P
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎
; z3 [# v/ ?& B" c  [9 ]7 e2 j我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
* S1 m3 H# }! E; q7 K你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   ) D' z: @& O9 ~5 G0 r$ n
你都好得意喎' W% _+ f5 c8 M
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
7 c4 I! A" l$ R$ {7 c你係唔係去左D色情網揾人啊?
& w$ q% a) a0 X' F+ z

( T; H/ l* b/ ], F/ r8 j咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉# j3 Q" u$ ?% h8 ?" w) d1 ^  \

- `6 c; q# X7 ?. S  p* M7 Q
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   0 y7 w% S2 O: B7 B
-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
" W6 K' @, L' X
& N8 r1 D; Q2 ~) N做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在
2 z, d! J. z) O( J所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   
# O" h. i6 ~% a-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
( R# m- g" M2 C3 H: H* r我情情愛愛好冷感
2 Q7 \/ [$ G. g& a& u+ g一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣9 ~! @) p' a: r  Y$ h& |% K/ k
對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ
9 s; u8 q+ f/ I$ w8 d小R只覺得男中怪叔叔比較多
3 t4 \# {+ b) O& n雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
0 x9 x3 V2 E5 H% Y( V& ^$ G9 [' S3 j/ N* O
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體
- O* m; m8 [' _) F5 O
& J) A3 d0 g5 r7 \1 \[ 本帖最後由 Rachel 於 2010-11-21 22:54 編輯 ]

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
! b: f9 G) k0 E; a就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
0 C  r! Y$ |5 T! g6 A( d) e. `- {真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到/ l8 r8 F1 ]# c, w7 D

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
1 W, |) d% e$ |% j  V3 x9 e因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求..... A; r3 R8 Y, v( I
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
5 c; o9 a1 Z5 {2 {6 X" l* c! b$ S. j真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到0 @0 \# P  u- L$ ~
0 _$ r: {! S4 R0 S
>>真正cd而係無"性"的- U$ E3 f$ G3 ~% x3 R8 |
通常都會比較漂亮 XD9 M4 ^0 Z. G( v. d( R
就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您
8 ?. P* u) z  s不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?( r3 w2 d& P) |
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
2 \% @' i5 J; D  L+ w  i0 }但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
8 q- l  S: S! _( c7 `! j8 J" [/ t你放心係到識人啦!; b+ [$ h2 l0 i2 Y- B! I
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
9 x4 J; h; p6 j2 z
5 s7 h5 }+ @( f>>真正cd而係無"性"的
/ j0 b) ?2 q& q5 p3 P) J通常都會比較漂亮 XD
# D' }) ^, U" G% i% f' t就會引來好多怪叔叔
# i# H8 r" y3 a" C3 z5 d$ @# C0 R) ^& j' S
小R咁靚.,當然會引狼入室啦
  S+ ]" p( n( A- T8 L6 i# S  H1 ~$ G& [
下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
( m9 G4 h. [2 @" T, u; i. Q, O; ^因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
5 B: k2 f" x# W% }0 D就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)! Y! `8 Y$ `% h. H
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到, n# E- D7 S- [0 ]3 L+ Y: G
/ d' A! Q/ [) G; x* f1 e# [$ H
: H2 u: @' k1 O6 X, H
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
3 F" x) J8 e1 V" v& Y( K) r& N
1 J, a) j) c: }2 x( H! k* L6 k>>真正cd而係無"性"的* A5 q5 S+ F+ ]  z# D
通常都會比較漂亮 XD
6 [2 |: s% t# g+ u! o就會引來好多怪叔叔
+ z! K' R- k8 f% W2 a1 K
+ g1 ^8 |1 X3 T
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔
. r* A9 a( R6 S: t: w9 |* K, d% B/ v
4 c- j! {( h% d4 W+ f
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   * K$ S9 s8 Y6 Q# T% w
你係邊個網識佢地嫁?
  x) y. C" K4 _# p( x有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!2 a/ u+ y3 W- e6 D) M' r0 f5 S
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!( x) V7 _3 Y* ~6 u1 d+ F9 q
你放心係到識人啦!! k. t) j) {5 g. u7 V
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
. Q/ I, o. S+ [; j' H3 W# v
. p( c+ M; V8 U咩網都有
- V% b. |* J; H* j- f( a我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷5 C( A) r6 s7 L% Q! k+ ^

" _7 v& F7 c7 l; d# C$ `0 Y! L但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   ! c6 Y7 d: ?$ S8 S+ A. u
樓主真不幸 ORZ
; P  a2 K4 o4 q小R只覺得男中怪叔叔比較多
" S6 i: ]0 Z: i1 M, v雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz' J' U" L0 p6 O0 X7 l: C' _

1 P% u8 ~' P& K$ g& N8 S小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
. v; s% x" v+ t9 O
是求呢~% g8 l) r, H0 G9 H
打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
2 M5 n- S$ T. U; b( B2 n, @9 Q  t. l% H: v. L, ~
>>真正cd而係無"性"的
- @8 T  z1 \. y( C1 N$ B通常都會比較漂亮 XD! R; z$ e: q. i+ H$ t2 s
就會引來好多怪叔叔
. H$ }+ Y# c, w, ~7 O  m$ T1 t9 {9 p
哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   
" J, O0 l) U& ?# @所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
  `" O$ D( ]3 j2 I2 }* p
( E4 k6 f! c# G' h
/ V# v/ {# v4 `+ o5 E無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知 : h) V* x/ m; K" P
有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,& X/ u* Q5 p( R
就我的感覺和看法:& T. F; Q* x% m3 x, _
會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,
3 v! o* U- E3 B; }8 y! w& H如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,
5 k2 X7 S- l! U& z我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,, D2 L8 P- A. k6 w$ M
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

最近訪問的版塊