嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~ / k  A2 P7 F% o, ^. T
好想再多dd呢類活動~
2 m- Z+ [. B) y4 k7 \3 Z" r' b我呢幾日都仲未抽到身* R1 x3 i& S' d  S
可能因為果日成日都有d爆笑野~4 F" r  ?$ o4 m8 z0 g: ~
所以我覺得好開心 , E0 V/ y3 Q* T/ N+ B
我又由屋企直接出呢...... 好過癮3 h: I0 T, Y* S8 ?2 W
一路行一路好似好多人望住哂....7 @5 p+ [) w5 i- u6 A
好擔心咁....比人睇穿& ?5 A" ?! O6 o5 t1 X
% M" W" [* ?& ~5 p- b, H1 t! `

! P+ B1 n' F* w( _1 }$ X直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~) W. \( p2 a) f$ f) G% T
話哂都好少日光日白係條街到行~0 _% R: c- j9 l6 a
仲要係勁多人~; X) N4 Q5 Q2 b3 |
到東薈城佢地入去買野~
9 w5 V, c, s( ~1 }: K我同jade係門口等~" v* U3 k1 M9 B# d
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~; P, w* S; ?; O* H/ C
之後有個丫姐迎面行過~
0 y5 {4 G! L) J) o佢由我個頭望落隻再上返個頭度...
! @+ t- U  n, [- w- ~個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~: M- a" h! D! \2 O9 ~
丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~
- ~; |5 k( \  |9 l% a" F  Y7 T笑到我丫~8 J$ u7 i/ n' d0 a6 y& A6 P  o
我以為佢做咩添~   K8 E% }2 S) a' C3 e* I
跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~
5 P- Q- e9 }6 }& b- B* A好開心~5 x+ o! P, L7 a, L$ M  [
到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =
& N7 h- n) W' A" I9 @6 M等埋katie黎埋影班相~
% k9 l' T, i2 |$ c& _仲睇住丫桂同西門.....haha 4 d- r1 }3 I! {& x9 C# F: y  y
我拍左片~而家睇返都想笑~ $ D/ w$ F% r* D, w
之後就好開心咁訓~7 J) o+ i- j" e+ F; b/ \
總之就係有一種好開心的感覺~ & i% T  a. g, j! l* a. K7 Y, K
期待下一次
0 x9 H$ j* g* T: y) A1 a7 ^, m: e- t$ Z7 a0 O3 h1 J
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
  ]/ d( W3 t' P+ v好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   : ^' O3 c. |! O; i: C: f! @+ i
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
5 f& q. d- {) w" b好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
& h- f! |8 u3 x( k0 j8 g你唔係cd咁...你又會係度傾計既?
1 J$ I2 b+ M" i" {" G; A. i  a咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP2 F7 b0 i5 ^; B1 j

& M9 q8 P; E& C* ~我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^
8 i. M* x3 d+ B9 g5 `# p( Q1 ?5 R2 Z- o: P' i) `) C8 C
CD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   + m2 K: g# m* B9 d
其實我都好多謝搞呢次party~
8 {  ?% J- [( P& W) G6 m好想再多dd呢類活動~
5 B5 H; M$ ~3 W8 k+ s: A* w& S我呢幾日都仲未抽到身
4 v5 h8 \" m+ ^9 n/ i! Y可能因為果日成日都有d爆笑野~
3 i6 P1 ]& i, e所以我覺得好開心 9 [  l; r* c0 U3 a2 \
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
* X* c; i# K) A& b) k
# j5 v) Z* K& f7 A. F$ B我都好緊張 ( p+ S, a; u; V" q3 [
不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   " H9 X7 H7 L7 e- }8 V
其實我都好多謝搞呢次party~
, |) z$ [4 d0 i( D! o; W好想再多dd呢類活動~
& A! i( @2 S$ K我呢幾日都仲未抽到身
& l9 \7 X0 |4 o" A0 Q( ]$ X6 D" E可能因為果日成日都有d爆笑野~
' ^3 P# q( ?  n# I6 ~所以我覺得好開心   S9 g2 c- Y+ w
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
# u9 k3 Q9 C2 G# F9 G1 mSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
. ~' g* d7 N) K! S  Y! d6 o8 d% j9 j& n" m8 E: b5 l; j
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
7 G9 j  k# A- U+ ~( t0 ~1 q& g
唉....# Z* F4 E4 o- m' u/ ]+ c
你見過我真人你就會明我講咩~
! G/ t, U: M: X* Y  D* T唔係你所想咁樣...

su你個ki~
  I' u5 l. O( T+ F# `6 ~
" ~) p, \/ h, T* B你偷捏左我個奶~' F7 x/ i; C; b1 `, H
2 y% f+ ~4 R- N
快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   . G3 v/ S9 `8 M

; O; n4 O, T/ }% U  P/ |唉....
/ A  I  y7 i7 f你見過我真人你就會明我講咩~1 q* P0 ?1 B+ N. O7 v5 w
唔係你所想咁樣...
4 O5 E* ^+ }$ z8 i9 \+ w
唔信~~唔信~~
$ C  b0 ~) W* i, s: d! D7 k; `& W  [, S7 M- a/ }9 v( X  B: X0 V
遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   5 p: L3 G9 f4 t1 Z, t# P( V: r
su你個ki~
: C. I8 z4 n# t, Y; e8 E- y( u3 n8 s! q3 r" A, X+ B" @' C
你偷捏左我個奶~
2 D- x4 m, I+ ?0 f% |/ Z& F! v& w3 U4 Z! t7 M8 s* e
快d幫我吉腳板~
, i' w6 o" p) F7 ^0 m' F
) ?2 E+ m, P* V4 z* Y/ P. g6 `
哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片........../ o7 p  G& @! T  S2 D  }
感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   0 {! y/ I, T" v- v, K0 R
頂你丫, 仲乜拍左我片
0 P, ~3 z1 K$ I' C# S# Q
4 m. }3 W6 L! D( L

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
; }/ W. Y! u; C+ p: y/ |" y  ?9 B其實我都好多謝搞呢次party~
0 h, N0 n& e% m6 m+ K9 v好想再多dd呢類活動~
  [! p2 E+ l* z我呢幾日都仲未抽到身
+ }0 E) a' {( O% Q可能因為果日成日都有d爆笑野~! O. W7 q% F2 U1 y
所以我覺得好開心
) ~8 m+ d3 x! ^6 N我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
6 n  ~( s# A7 j/ ~' y! }2 g" z小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~ 6 c' G5 a+ w* j' o9 ]
也是很難忘一天~
4 ?0 w5 D# x& m5 S0 }5 p如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   9 A. ^2 o3 k4 ~7 p. P0 j9 B; x
到東薈城佢地入去買野~+ Z7 x6 u) D9 z9 F
我同jade係門口等~0 Y4 d& p7 Z, ]* ]# C
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
' e+ ~# ^( j3 V
6 j" A0 e0 c: n3 C' S# F# z  d7 H  v, u2 r  P; R1 j
係LOR 最後得我自己企...7 T3 ?4 i+ C- X. V1 o" K

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   
* l8 R" ?" J5 \
7 ?3 x2 o9 j+ I9 c4 T5 M5 A$ Z4 i2 I1 u
係LOR 最後得我自己企...3 y5 h- w; w) O
" x, `$ w3 z3 L! _) \
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
  J1 t; u8 R$ \4 ?
; f6 O6 b$ }7 m' |唉...." k) a0 c- n3 j
你見過我真人你就會明我講咩~
3 V+ G) W9 ^: w唔係你所想咁樣...
! H* S( l5 @. Y" J
豪邁大叔?

大叔....

最近訪問的版塊