嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦
" R: {- j" w8 [3 V4 \. g. T如果我D討厭既背脊肉可以消失的話- u3 j& n5 _% W
那就完美了~2 u5 E* c/ T" x- E
可以出街了 0 W4 I5 F6 D2 `* j% U
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢1 {9 ~' s9 h/ P
唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉..../ Z; e0 G: w. m5 b
我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   
& b! Y( ]; H; s* {* I9 y0 Z走在路上根本沒人管妳背肉....+ v& M3 V# c4 u
我覺得重點在女樣和肢體動作
% J' Y) }4 @! O8 F- C9 \+ p
我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
/ j; \! K7 {- K- s0 v5 F
: b2 N: G/ J) b9 @5 r) {. N* m而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係
2 q$ G" w; w3 m; c, ]- p而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢( V# F  l+ r8 u6 I  W: o4 x
推脂 推脂 堆晒去胸部7 ]1 `+ K% b, m" _

( t( ~) Y3 x9 Z$ T' C! M[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-12-23 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   1 I0 U0 H, @( l8 r# a
好多人都叫我出街啦出街啦
+ W/ V( P3 @7 U( T7 a如果我D討厭既背脊肉可以消失的話3 r" y* }7 r' i9 P, d
那就完美了~6 ]# v$ k8 n3 r! _1 p
可以出街了
4 G5 D0 t5 d0 c* ~# T+ n9 M不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢) k# e$ P0 {" ~7 |0 M
唔通方法唔岩QQ
  m7 f* e- d/ ^唔寒背就冇咁覺 XDD
" C( Y4 \! H1 j大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩
2 I' a2 `: E4 C" M2 g4 n, G/ W點遮都遮唔到
+ L& S+ v8 j' y2 @# \8 |8 z面形唔得即係樣子唔得
: ^* N* S# U1 a" T1 N& r這是最大的障礙2 Z4 F* p( W' h. [

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   ( R2 T- M) [0 x! d
好多人都叫我出街啦出街啦5 Q7 y! x7 z& Z0 ^' }
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
1 [/ x' r: u, y: v( u( `1 x那就完美了~$ L% @+ H2 D: I8 x: J
可以出街了 5 h, X5 |! r, s
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
) O- {8 e! L3 c1 d& r1 j0 b唔通方法唔岩QQ
) q4 P7 l6 E  }5 y* E+ F
: V7 t7 @$ t$ L& @5 r6 s
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   . N: b2 X1 _3 M& _" n$ T
面形最麻煩! i/ E; [9 G" s7 ]4 Y, }8 b  ~
點遮都遮唔到
0 o- ~2 I- z' L面形唔得即係樣子唔得
2 A; w8 }8 a/ c; F: f( @+ E: M這是最大的障礙
! z7 `: l2 O$ @2 s9 \5 n/ d4 p
( M0 C+ d2 l3 D" @2 V0 b7 m% h1 a$ v: O5 z. y1 W
系啊  h1 c* H) N# i3 X3 Y
成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =
6 @5 q6 e4 v: P5 E. y6 a& |( ^所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   
, L3 B* J9 z6 f" i9 I& m1 _1 B4 i& l6 h) w3 i

9 b" ?+ e5 P6 t, e0 c4 {; A有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
- p7 H( ~" d9 G% b& G, p% Q
. Z* b: ~( Q/ ^& E: R9 F' D
係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?/ E! v8 V2 y1 |& i/ S* z4 Z& W

最近訪問的版塊