嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
% L, s; ^  H) I/ c5 O( L; R+ N放飛機
% w) o, |' [8 P' T隔左成日先覆人話電話壞左% H& G) r& j- i, v
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
* m; B; k) `. k4 Y! M) a0 F1 {HI完之後講完D性幻想就約你
* B# L2 f: d# O中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦& l3 T3 i6 X1 t  J- E) b
0 J- w1 T, _7 ^- `. D/ `
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
* A( r' n1 A/ R& J9 h# M就求其搵CD出火
/ H/ M& c3 |! e! X9 P, @+ K睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
1 M+ C  T5 J0 j  r唔識氹人5 o2 j. i& S1 y
仲有D 頭像都唔敢SHOW4 f- q$ F+ U4 i6 a0 _+ X( x
一味問你拎相黎睇& m- k. t7 C: b+ `: C. b
5 G% ?7 S5 E3 t- J/ X, ?
可以咁講7 Y! |5 h2 }6 u
唔敢SHOW相一定有古怪# S$ H0 o8 {/ o/ e0 F& O% K. ^
佢地唔SHOW相,根本冇野輸) \6 ~* O; b* W- n' z* d. R
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
- S0 a9 n! Z2 j' d' T  @而家連相都冇,佢地真係冇野輸
6 ^  h( d8 h  o) W6 n
0 ~. {  @( I2 K2 s' f[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html$ H9 C7 B/ P1 }% Y+ R

9 t- ~' |3 }$ t7 j. k7 A唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
, R' g" O7 I8 A# L* t3 ]我都試過WO
% `  v' P% }. [8 s* \放飛機
7 _# e0 N- S, L, R0 p* D3 f隔左成日先覆人話電話壞左
0 N% j% h- A* N- @  i3 d4 z5 Y老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
7 R& l% x# v6 F5 K# h9 }' M2 X2 ~HI完之後講完D性幻想就約你! h$ n- k) P& J; ^
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦2 {, i+ a* }! j4 B

, m% i+ K- }7 R1 \4 v4 j其實D毒男根本現實就係溝唔到真女; ~4 }5 c$ p! L
就求其搵CD出火. Q" \6 M$ `- D! Y5 W
睇講說 ...
. P+ z+ f$ l" D( m" r
+ e* l- `- ]- n9 w' `你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
( y! ]0 U% Q( N& K8 v我個人也算是較少約人# _9 \% X* ?- H" n! Z, Q
類似的事也試過
* `/ Z5 d( b- e4 S% a: O: H確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
! w3 p. I2 I7 F9 N& m我都試過WO
# g6 X. I' P& y2 T% Z) v* X放飛機
; R2 N- s% f) C/ [' `$ h隔左成日先覆人話電話壞左
' d/ d7 V2 R! v6 p; u老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出+ s& C( W! V- d1 A* Q* O' h
HI完之後講完D性幻想就約你
1 }+ `9 v9 F9 c; a中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦, x1 \/ z- f( A4 e
" j& U- ^" @& ]
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女4 A' f+ E9 a4 g8 h6 O8 \
就求其搵CD出火
3 K* i1 Y, F! J8 N3 F) p睇講說 ...
5 N1 m4 E5 J; X& C% Y
咁又唔好數臭人
: |+ Y: m6 j6 o' l你問下你自己當初既初心係乜先) _( B4 `/ G/ |: j5 c$ K
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
6 U5 d& H8 R" u. a; w
. X# ?+ V+ p  d8 X$ v[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   ) U: [2 U4 v& O2 _- F+ \9 H

/ [; [1 U. s- j  f咁又唔好數臭人( ?8 H! |" a- O
你問下你自己當初既初心係乜先7 O9 t; g3 A9 S! B$ i* P1 t' U
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
8 z5 k3 n; k3 J& c1 i  q, p6 z/ G
4 ]& q+ b3 q- i4 u% l7 B
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
; ~2 R; E/ T: ?6 J我CD係為左滿足自己
4 Z1 g4 e. f& m% k, D唔係為左滿足D死毒男既性欲
8 A$ n/ C) q4 \2 F加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人" ?5 v7 v) w1 O' F3 f" F
唔好講到CD係為左男人 0 V' Z6 o; l! h$ T1 a' N
$ \) e. D/ A2 t+ _( r4 w- p
9 b; ]0 G5 i* M1 R
各位CD都要諗7 C4 M. |( F$ a, K$ h+ ~9 K+ [
你CD為左咩?, X- p" L+ M7 C. S5 a- V4 t7 y
為左自己開心?  }, g( J# A4 u% F6 q
定係幫D毒男出火?
4 c! a2 M* S  M. ^4 m6 o* q% W6 U9 W) q  S3 z3 C
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   6 x$ f! e4 A( k

$ b, V% r9 n+ N6 S' `. ~) ?
" f* d2 G$ D$ U  y! X* b. v" U1 f唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
. n& k" O6 A2 X9 A- w$ Q, S我CD係為左滿足自己- y% j0 a+ z% u
唔係為左滿足D死毒男既性欲 ! m5 f: Y$ w2 g' |+ l; @
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
& X0 ]7 E8 A. q! _& O, a唔好講到CD係為左男人
  [- Z! E7 M/ F0 ~* ]
1 U- T  ~& d$ n
/ @' P4 c1 u6 @* t& E各位CD都要諗0 g6 z7 K8 _' w2 e8 M
你CD為左咩?
) A( d5 G/ L+ g* Y: d6 P為左自己開 ...
6 G& r7 j2 [7 B' F; q% T其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
, K0 A  ]- s* G! R0 |你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
4 x1 ^6 P4 g8 p* Y1 d. S9 @2 f0 y6 K: Q
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
5 S. C) L: u9 z3 e/ e3 F你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
. M5 F# L& V: c8 O有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
: n/ F7 H& q* I( W  [& j9 S( `
' Y  I# t6 P9 \0 i" I2 A& n& f其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
) I9 H$ P6 n5 z. \. u, @& A' Y你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
0 Y) w4 n7 k' n4 e4 N: w
, V. o: D8 k9 ?% ^& J我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
. f& j! M  I/ O+ [2 p5 p* p, G& i我女朋友有時都會同我一齊買衫衫4 N1 f, ?5 G) h) q* \. I& x' O
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD8 ^& D! F1 `/ |! g- k; P/ t. g' Q0 c
3 |  Q9 Z: ?; t; X" n
事實係D死毒撚做錯在先
: v. e$ l/ X1 Q& H# M唔通要叫先生?7 t8 R, R7 M, r+ v2 Y
我又冇開名- D6 \5 W" v8 f* p' {( _1 y9 p
唱衰緊邊個?. H, v% Z, p. z  S
定係有人對號入座,覺得係自己?5 y( J$ s9 n. T4 C/ I- p( Q- Z! r
聽完係咪覺得唔舒服?
# B; z8 q1 _5 Y* i% H- w; s4 M: t從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
( A8 ^$ R9 b* J
! o8 [: @; H+ R$ v) H[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
% E5 D$ Y* V) g/ C  w/ H
: A/ h/ o: m4 i0 R8 L" C
# u3 L# R) H6 C  A0 q) V" S6 ]我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?& ~( a( y9 r6 X5 e- J
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫1 d+ Q) p( B% N% [" ]. C
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
9 U0 Z& T4 n/ E  I" D) L
9 f: {7 E" f! l6 z- w+ J4 k" \) |事實係D死毒撚做錯在先
+ A6 f! @* v' @/ @" J唔通要叫先生?4 E3 l2 U$ Q3 J$ t4 ]5 F
我又冇開名) _# W  a+ I2 ~$ o8 W; U  ^
唱衰緊邊個?
1 U1 R+ O2 o' ?+ D" G2 p+ [+ l定係有人對號入座,覺得係自己? ...
2 Q; T9 }$ s0 B! a! I* R* f5 d仲要用死毒燃
" e" @/ Q1 G8 b) q日日自我感覺良好( f- E, i5 M' m
好似全世界都欠左你3 `- ]* n9 m8 J' O1 `) R
有時一個人突然咁大反差,一定有原因. ]" ]: J  Y( w+ U  E) Z' D# ?3 v
. {. X6 s/ w; \1 ^4 t4 q# d

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
3 ?, u( \3 C/ h& c. y, [5 s/ @$ J9 X' v
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
/ A. C5 Z9 W8 U8 p8 U0 L你唔好幫住佢3 X* r+ ?! W- U. P. t
佢唔識思考先會咁* P5 d! [6 W8 Q% K
有時覺得你地既思維好獨特
4 h" K0 r" u$ ^% A: t對你好,又覺得人地有企圖
7 P& {: R/ i4 z) Y: X* Y: k對你唔好,就唱人毒男
* l5 I* f0 V6 i
) U( C/ P/ d9 b[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
; L. V& J3 H; v# H: X  O可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
8 z6 i& Y/ c7 C1 g不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。6 }2 a0 @! V- y8 l% m* y7 j
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
4 K' o5 B, G" J( ?# V: G咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
( |* ]% {7 d5 C) J, h8 ~8 V2 L+ S% j可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。! ?; L3 D0 M4 O) p0 C, @
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
4 y6 U. f, M. a, Z4 H! O1 |有時有d人可能想交個朋友6 L: B; m& {& h2 @, `
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   ! a! h& k5 O0 J- _3 M
& v! D8 h# G+ W4 Y% m. n+ c
你唔好幫住佢+ T4 D& r: ^* G# p6 W
佢唔識思考先會咁
! q, c! c- D4 L有時覺得你地既思維好獨特
9 u) ^: h# L& s0 m- J6 Z5 ^3 `7 J  Y" n對你好,又覺得人地有企圖
9 ^6 N- m) U" O+ j: _( x  p對你唔好,就唱人毒男
" f6 J3 H$ f/ s) J% D$ b3 V! Y睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]; F( F5 ~" {1 \6 R$ A9 V) ?4 t
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在. |/ k4 ~: y$ @( _* y, V
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
- K8 B) V/ p7 }% C5 N9 B6 P
+ {& ], _4 ~. k# H. `Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心  [, x4 r& ^% z' ~; z( l
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
1 [" i) e+ a+ p0 I  L3 q. ^# I
6 U/ J+ I* d8 h- y$ s' {BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
$ }& {  J/ @* S- {6 a+ p/ Q# e我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je2 D4 z4 [( @: |# Q! |) j# f
# `9 I% ^! e( D( H  b+ C
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   6 F) h0 P* G+ W; {4 L- f

" |  |* }9 z; o# R睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
) {3 [1 n$ t- Q可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在& {' @; J5 @( a) b0 [
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
7 r7 M" x- h8 j# ~2 \. Y# x. l, o3 E- z
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心' [: Y- U& l) W$ R% u) a
個個搭訕都話想 ...
' a8 X0 n3 e' @8 a0 k一句到尾都係你地心態問題
7 Y0 {) w0 l, ~# A3 K' V* V你地就係討厭男人,先去cd! E3 e; U) @, F
就正如你唔鐘意份工,先去轉工0 w* [& ~# g8 s: ?1 _- Z
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
% b0 e3 R  t+ e; C即係狗眼看人低
9 c5 W  T* ~7 ~% v( B2 U* O
4 i7 |) n& B% b6 I1 g) E3 X[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]

最近訪問的版塊