嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   
7 g% M1 `" t6 b3 W" G/ G好多人都叫我出街啦出街啦8 i4 t7 W0 }6 o* @( b5 S
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話8 p9 M  c, m  ]' n! A
那就完美了~
( t: l9 d5 X6 ], E, m: W可以出街了
. A) y8 S2 C# G: k0 E$ A不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢- @9 }7 O% r( ], ^, v. J
唔通方法唔岩QQ
/ o: ?* W1 Y& Y! a
你又話唔出
; A. J5 _' _5 W4 [3 a  J/ w# [, t  {e+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢
! T. M, ~" M4 k6 v好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   4 _$ K: C3 \) Q6 a& {; }: {
人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. " h( V. a2 X) t0 g' J
( c' g! C, c3 W6 Y/ B6 D9 B
而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
" ~/ ~: y5 v# D+ n. }( l7 Z% P; o
4 d- m+ R* C8 a$ A4 @
係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作3 b7 W: }. N. f5 @9 \. j

1 E8 O) Q/ G# @3 a- ~8 e# q4 M
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
  t/ q# n) r+ X$ Y
; ]# D5 p! O+ C& l- V8 J唔寒背就冇咁覺 XDD
8 h# v8 |/ ^! |* \- [大家睇樣子嘛 =v=
% ?& I6 W# ]) W$ Q( |. d" a3 }+ O# A6 h
主要係既# k& O8 L$ v9 X, D' P/ x
( X- q3 E( l, F$ W, f
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   ) S9 n5 q/ V3 p2 f9 z
面形最麻煩
! B2 p! F, g# K9 w/ \/ c, R點遮都遮唔到
" `' i( D5 Z& v+ _面形唔得即係樣子唔得( P3 @/ T% J, ]  T  g
這是最大的障礙0 o6 O7 w1 h+ W/ T
- Z! h, }: j+ {2 G
5 \" b$ M; f' s3 I3 c1 D& ]面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了( O. _& g  S1 t9 z
後面那舊肉還是一樣大- -''  n1 Q- {# f' Q" [$ k
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多' d( u  |' X; C7 w" B
那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
" s( x8 t) i# j: f0 I
. n7 t9 [  s6 |3 g你又話唔出
8 j  ~$ ^! v5 U4 {& S3 L2 be+靚到有自信la~
  H3 w! S/ F- m; M- I. V7 Q
我曾經諗過
! o8 A/ r* J% O9 j. Z4 Q' q唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來6 x8 H6 U; o1 l! \4 z3 q' J# R1 W' V
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話3 L2 A! t# j. w. j2 M3 M8 P" O
咁又無妨1 e4 m# R1 Y* M8 \7 @% M
而家外表自己覺得都過到關了
3 ^/ b6 [2 U& h  \7 \! Y但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
7 {- c4 k+ I+ X+ o
* ^! }; g! u5 y. Y( f. Q(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?
& z- ~- h8 y, Y7 C其實心儀已經好完美
: }$ }- X; d9 u; u; X! p0 V世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
& _! t3 n4 k4 w0 C手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
: S+ z! ]8 q+ Q& O3 h2 O5 T0 p$ ]1 I
出街最緊要係有自信
$ e, N1 c% I) i見過zaki真人.,佢身材好好' `6 _4 k, H1 S9 F$ R6 D
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
$ N& w! u- q0 \$ |8 x: V將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗: q5 a# M! t7 \& N# e2 a0 T

$ X1 Q6 z( u- n2 W(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
& ^5 I( V0 h* F' W; X4 u" m我身厚丫
  `2 u( ^2 b+ K0 C背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   
5 R3 J9 e# V2 d; Z' \$ E& {1 o4 m完美??點先係完美呢?1 `0 k% r1 _+ P5 t; G8 r6 ]" D2 C
其實心儀已經好完美+ D# T) g( V) A9 _9 T8 R
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,# T. u# s& V4 D' P5 o
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
. k, X+ B. |$ t8 r$ C% m, r8 i  H0 v5 g) M
出街最緊要係有自信5 i& e4 _( B/ G; ]5 a! E, q+ L
見過zaki真人.,佢身材好好1 U! Q  _  P1 I& M2 q& v
末見過你..所以唔知
9 k" n9 \( z: F2 h* g- K' @人地點醜點肥我唔理
+ N$ V( \9 z* p  ^7 \/ G. m我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
% c6 d7 O. b" t將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
1 a) ?) W- U# {+ k) r: o# R  x3 B& j+ C/ S" z4 d' G
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
1 @) o. Y9 _. S% I9 T  B( e! F# U小R有講過咩?唔記得晒5 E! _  Z; L( ]8 e; z

- r4 g* v1 f7 F" R* n- j- ~完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   0 @& N0 e1 J6 Q4 O+ H' v8 W% O
而家到達目標110磅了! J0 f9 p5 M& ]7 F$ |& Q1 Z0 u9 H
後面那舊肉還是一樣大- -''2 Z& p  G8 K+ l$ ~% A( {
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多; t" a! U& A6 h) G# `
那是什麼原因呢
9 O: S' X/ ^4 w3 s; b! _+ P, z. b
- ]3 T7 S  ?$ j! Q* B110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?7 _( I& a( c1 N  F0 c/ P
你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?
% `8 s( l+ [" O$ J上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?0 y- K+ P  E2 P
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美+ Y/ A9 W. b8 [+ E
會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
$ h0 e2 `7 q2 e% x: d! P) }$ B$ ]9 m, y$ @( ]' A( H8 t
我身厚丫$ d; U' ]! q7 v
背脊唔夠平
4 W, l# a% q! a' w) \3 M
心儀想穿露背裝上街嗎?. H* o2 n9 z% R4 H
否則...問題該不大呢. W: W1 j) o+ g" q8 O% ?5 _
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
' @% K3 y4 Z: P( Z  j* T9 [% ?而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   . H. Z% h: A: |- L  z  [3 P
0 N% W5 g+ m; }8 x1 K5 s
我曾經諗過3 E0 B# l* Q" P% f4 u: Q: Q( _' ~
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來9 {! _" n! P, F5 w( w
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話/ k( J9 X7 E# |
咁又無妨
" I7 O  u9 |+ c而家外表自己覺得都過到關了
8 W! E) `* B. l$ T1 ^1 d# h但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
8 d/ {' ~0 p+ d4 P$ `* X
  F5 p* u* M$ S1 j/ n) S% H( S
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
2 ?8 G: b) v  {2 y晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮 7 q, A. c: b  S& @% V% u3 @1 Q$ d

% a- c$ Z$ ~& H$ C0 C6 J當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
' P; }  P- e+ c' P; j5 Q' R
3 S# m' G/ V- ~* O( L; X
* H: @; u/ q7 z, p% w你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
# d/ ~& y1 O$ E6 `: L
哈哈哈哈哈
; j& T3 p9 A$ G$ o$ m
) `4 a' \  o4 l2 t% L" a- @諗起小路寶首歌:  Y# ?& z' V# X
大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. .
$ U  H. C) |0 B" O妳不經覺就將焦點跟重心向前* m, o6 F8 j2 f3 d
' ?- ~7 o6 e. j
這個..... 很難改的( ^4 ^  Y4 v% A
妳的喜好很兩極