嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
4 d! M3 B0 u  C2 t心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   ; A1 v% |7 ]+ i! Y1 u

$ {3 y, v8 ]7 W, r7 \後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗
. v* u, {" Q4 K9 S之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到# j8 j9 |* Z( z7 I. ]4 Q) d6 J
wing到最後要扶晒兩位美女入房
/ u" h8 e, i2 k- Y' }  c入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
) M$ b; y$ N) M7 A1 Z0 W- K你地一隻2隻又唔鬼幫手~
5 V% e) O( ]: U: g/ f+ b; N& I( A我唔鬼夠力丫~
, r: t" `7 r9 x# V我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
. V' l9 Q# Q8 u. x8 }7 P! P1 q8 ]% ~
: R# D( D6 `) [0 h4 W3 L5 a你地一隻2隻又唔鬼幫手~
8 c: U" `, ]; S我唔鬼夠力丫~9 K! u3 ~/ d# ~$ g# H, ?) ]
我邊有WING~:(
5 Y% ^5 n% o- j% O/ p* o
haha...8 f) [/ S* t" u! C; \/ P
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
/ L, h: ~4 t: C: i* j& L下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   ; b5 ~+ n: s) f) C3 P

2 ~6 a$ w  f, u) ^5 B4 ^0 V2 f6 w* P* z
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
) N1 F4 T! C* B" {1 |最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 " P% `$ n# J- R- [- O" |
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
$ e: s( e2 W2 @' x  p# w結果最後係我地將你地拉曬入 ...
4 ?' C, P3 m" |# G# w, \* y我邊鬼到有爬來爬去~:(
; M- _+ t; \) f0 p- F7 N* \我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~
# i7 x" F9 M8 h點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
; u- O$ n) K2 P
- N" @5 L. A1 r' c! m大家來評評~$ ^' a8 w3 V- x' q
好明顯係我高D
* [' Y# _2 m; V3 V0 J- z
有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
. c1 _" k- |* ]) A( N
  B3 J1 I# m3 O4 @; ]. n) b好彩無過夜姐。。。。。。。
! H% G8 Q7 t# w0 _7 @你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   
  V8 f( ?. j9 t5 a9 j
7 |1 P1 e+ H. j# [6 l  u( t0 U( W4 r你個死野早走又唔一齊飲~:(
6 u8 j: N; C9 x) c6 {0 ?咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   ) I/ j& w* E' b. b4 s) l: o

/ x$ l. c$ _+ L0 _咁咪會變左綁心儀囉....
6 H8 R9 H8 g1 d6 F 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   * |, |) q, b8 [
suki其實好想人知佢係男
1 \) M* a$ n" g3 b6 K
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
8 }' `. T& B6 m3 @1 [0 ]$ R0 Z唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   ) U. g  Q8 t0 ?! b3 ?7 c
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
2 |* y: y2 Q9 J$ F( P" r( I唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
* n$ H  {. Y5 G" u
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表     T- w5 D( h0 |( g* U  A8 S
: M( Q9 U. v8 r& }
心儀打人丫~~~~~
$ ]' T" j& u: B4 \. W; q2 Q
心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   7 J' l6 V) q! j# Y. E

! P: [) q- Y7 G% |' h心儀"cool"住果個係Suki嗎?
" \. m* z( ]. t0 }& g

# c' [. j$ k% }+ Z/ ~$ nYES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
* c* ?& J" N. q其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?- M9 V3 M. A" Y% S" t. J* n9 T2 g
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
: d' H  l5 j' u其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
9 C4 o) S  t# X; H4 c3 u) h! |* B
7 }1 y8 L8 k9 G, q# J1 a' r心儀"cool"住果個係Suki嗎?
/ c9 Q6 j5 T: o9 R5 u你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
- V- C3 v6 j) [$ s5 H+ M其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?% s) _# A) R9 S$ C* \
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
5 S( n6 x3 x% p. @; c
2 R* T9 H2 H8 K- D) f
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   
) x8 c* B" m  f6 l% c
+ Z! h1 \% F  k  a6 q+ j: p- c) c& S* K9 A
YES
- Z0 i. V% N* ~( E' F2 ^+ X/ g哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍