嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 / N2 o( ?2 O: \5 V' k3 c
1 p4 ?5 x- [9 [0 l
. _5 t' S8 J: D, l  b% D# K. k
希望大家會鐘意
9 q% p) G  r- {
: L* [& |2 L# V- u
; P8 a7 Q0 h0 j* t7 i/ g% p日本製造商
+ P  |; s% H/ K& m! {1 x! ~3 A( A4 w# A# s$ I7 y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   ! m( P9 r& F& Q0 g6 z: P, W
點解唔自己試
% j; W* L2 q2 E* `3 p

+ O2 p, |- {0 f9 B有時男的身體始終比較粗壯  v4 q, p6 J: u$ E0 b& M1 J8 ?
穿起上來反而帶點嘔心# n* U0 W1 u& G. ^5 |# T7 t$ b. G  `
相反女穿起就折然不同' r. r% Q# M3 v
很性感% t* N- E# g+ Q: T! v% ~& o
有時穿起絲襪時又怕鉤破
& [7 Y) G! X( U8 W, i8 ^( E4 ]" J" B* |/ q$ ^1 n, B* F

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   , F  r  s8 g# v7 ~. Z1 J& Q, H

: P- z+ T4 V9 P' e- t. W: P/ H: [: Q  K0 @6 o$ P
有時男的身體始終比較粗壯
" [" D$ A) v) I穿起上來反而帶點嘔心
' h+ t: G( S& R+ O9 S& H: x- c相反女穿起就折然不同+ n1 ?  Q2 @5 l! b
很性感
/ c  v! w7 g. `) M有時穿起絲襪時又怕鉤破
2 r3 Y1 s* |/ U: V; c

! p3 K. r( x" G. `3 Q你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。5 h# _8 G- z3 c" ?- c
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
0 C' b1 W0 V  y你買番黎都係比自己架咋==
% b4 q$ M' d: f: [* ?) V" K再講..
- a3 D7 A4 x' Q5 z. H3 t* J! x$ |6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
+ x. l) ~3 d" A+ ]9 X5 L太貴啦, 呢個價可以買到好多野
& I9 I( B3 J8 v
; Y  R9 `0 K' B1 F+ x6 N
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
# r: b4 S9 o, ?. c點解要買個娃娃返屋企試呢= =
2 \3 ^$ I) c- ]% g3 g; e* Q$ a4 ~% |& K6 {! B# X) Q4 l
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表     z) C4 {) Z2 a8 n$ X- U, h
$ f+ I+ g7 o$ M! `
4 M7 S5 b* J  m, C) O6 [
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
. W. l9 d$ l6 R! y: c9 i4 b& v: V6 t: p/ D, w0 @# R
( P# w0 b( `0 f, w' j
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
; x4 [1 o. _5 L$ Y3 p) x有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。3 c1 O4 R. A- |' T8 c' S: ^; o
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
) [; K. {* N9 ?: `6 p) i
# e8 H' m- s1 [; U
改左了
3 B3 s0 b0 C' i
, J# D5 r& m) u: l  @* G) i呢個網我2年前監視到現在
  L2 `4 g3 L& T: J: ~( ^# f/ H2 K) s; D4 m$ H! N
都未比北京消費者權益網封鎖7 G: [2 m% M9 T

: g& X+ u  M( |$ P, I, c因為大陸系好多假娃娃網4 ^! E0 o: |' F7 y# z- C7 N- n

2 P( p: W) L$ g但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 & q& o- }& _% j5 R' W
( Z7 p0 v0 _, a- F2 r( c
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右8 u% m) S8 i% q4 b& x+ ~0 E- q

) c( F" t9 d% A$ a9 |+ Y4 V最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
. E8 j2 z: \& J" b- U
  [) S2 s% ^7 g( t) ?9 a; T' v既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
5 n! N, w5 s- e0 q: i: H! v2 W
/ T9 x& ]# f) M: j2 M# y更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
6 }5 ]1 Z1 y  M1 f: s8 ~% N* q, @7 _. O1 A' {$ e% |: c' i

want to buy but in fact no space to hide it
# N/ X: K2 B9 Y  r
' j; G/ j" r" l, Q+ _; m4 Y3 D9 r% zonly be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔

最近訪問的版塊