嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問迷你倉事宜

想問迷你倉事宜

因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物) U' R2 h: u9 q5 ~4 F$ s/ G6 S; p
想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?" v- [( Q# g; V4 f" d
我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
放東西在迷你倉我怕受奇異目光

引用:
原帖由 010101 於 2010-9-24 23:08 發表   
* X# m, L% b* |4 e. W  W放東西在迷你倉我怕受奇異目光
- E) n9 ^* j5 {8 U$ m7 ], y
儲存私人雜物咋喎...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 23:13 發表   
, ?% T" ?0 q7 V# O6 B. U, i% y# ^2 o. q' B8 E0 ], T
儲存私人雜物咋喎...
4 q9 ?; g8 s6 d  @
我諗佢諗多左喇...

我覺得有可能係有人會係你用的時候投以奇異目光。

你住哪裡?  如果葵青, 我可以介紹一間叫香港迷你倉, t; 3114 6922
- [, ?" E0 Q. n% N2 i5 }  i/ E其他地方, 我就不知道~

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-24 23:04 發表     X& g8 h! {1 u( n9 R$ |
因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物9 D* {) m. [% M
想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
8 H, H4 w0 H! ?3 N- ]! y我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
! C' S! r& d$ R% Z' L0 Z
8 Q$ C3 U1 P: w0 J  A% Fbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
; C7 b0 ?% f% M% T詳情請參閱http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/index.html8 F: f+ D8 F( o& b) z# p  Z- h
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   
' `4 @4 @* j8 O9 \1 ^0 B3 h! m. f
. @# S* X) C  e, t0 ]' i, e- t3 {# h4 @1 V, b
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
  w9 \  ^' k8 x, z: l3 ^詳情請參閱http://www.hongkong ...
1 A, G1 E7 `. S  y
880一定好大~/ Z! Z) H9 L8 d
我之前有過個440蚊~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 02:02 發表   9 {: C* |4 T( ?5 x; y1 o1 L% O8 c

1 u, ?( H4 D* a' D) g# Q880一定好大~
/ Z$ q0 a# e  ?3 @我之前有過個440蚊~
; }/ b# f, |8 V; q2 a; L8 B
' p4 l1 a  g& w
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!, @* H3 ~& V" J/ X7 V" }
* B+ ~5 p% m$ v! z  f% K, e( a6 n

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   
: P, m. \% O' o) L2 C' B0 U& x& Y0 v0 m+ ~3 Y5 ^6 {5 R
+ l  Q2 X) X% Y* s6 G
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
- x0 }3 C1 Y* ]! i4 E' G
咁看來CECI姐屋企好多野
% O: }; {( X( W, Q2 o" o' V但你唔係住天水圍的嗎?
- V3 T9 n: \$ G+ W: R: x個倉去到天后咁遠

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 12:51 發表   
  W4 q6 {4 ]+ f7 d' Y
+ C) y7 N& @& C. @咁看來CECI姐屋企好多野
: M! q3 ^+ V8 Y, w7 W! S但你唔係住天水圍的嗎?
8 i; \$ k. k$ ]: _4 b0 b個倉去到天后咁遠
( A' m' L3 c' ^8 E; |( O
. U- p# I( d/ t/ I1 z8 s: C* G: f
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   
1 D9 m/ U2 l/ N7 P4 ~) Y0 Z& O! s. u
8 ~! O" w# U* g' w4 c9 t
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!8 X( z1 V( [( d" c- K% b! |4 p
詳情請參閱http://www.hongkong ...
. v7 N, Q6 O; j, u2 }$ L' T( Bthz,可惜太遠喇...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-25 16:41 發表   & |9 ~8 D3 f. S% Q: t

/ c4 n  C+ c) c8 y8 I1 ~- o6 Othz,可惜太遠喇...
$ `4 e& _; x$ K5 E. U

- K2 d. H' p' H2 q- z+ ~& ~+ r最近係上葵涌! 不過果頭係好多迷你倉公司可作選擇! 不過我用開"香港儲物室"幾ok!
2 R4 ~! u- }/ p7 O
, O  U. ]: m- C  v5 Z* `  }6 p0 L荃灣, 葵涌等地還有...3 Y5 [: d( n2 R. @3 g9 u
當代迷你倉  http://www.hkministorage.com# \+ K0 K& g  Q% @$ L% n% b4 T8 |' E
" e2 r  O0 V# ]2 h
橙色空間  http://www.bigorange.com.hk! C4 w' T2 d# O" E' }7 ]5 r
2 G$ W5 {6 I0 l; s) i
時昌迷你倉  http://sc-storage.blogspot.com (個鬼佬話8177 7778果間)
) Z  `  _8 R# h7 `
# k' u4 T( q+ R+ f" C) D希望幫到你吧!/ y  S! |3 H$ x% C% M" m

香港儲物室......倉租好貴的 9 E5 P6 m# _% P, [& P+ u
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到
  }1 @- v1 g; J9 T, t+ c! p

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-9-25 18:16 發表   & o# G: c3 U9 W4 X# N
香港儲物室......倉租好貴的
) |$ R  _' w' J4 C3 a2 Y" G( K人地差唔多咁大既倉都係500蚊到; U5 ~: D* _; A: M# k
% {2 i5 j7 K. A+ m/ Q+ Y: h
; r  ?( {, q& ?; ~" m, E4 D  I
香港寸金尺土
: W! `2 G$ w+ ?* G6 I- ]- `& Q屋企都唔夠碇擺就真係幾多下

我都有用hk storage, 如果係新界區, 有其他比較平既選擇, 葵涌個頭成行成市

想問迷你倉事宜

8百幾, 不如同人夾多少少 租間屋好過
1 F. d! M1 D  } 又可以放埋鏡 等等, 又可以約其他人一齊上去cd ...

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   ; r: J  u! Q% G' j1 r1 x: {  _. p

( @2 p8 c- g" O. H6 m
! m$ i/ P7 r4 r3 t7 O不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
* f) E/ X3 l0 I% d* I' Y( x# l

, X& c3 v5 i7 I7 L5 y0 n& h; S0 z7 T5 G: |, f' |0 p& q9 u  n
我情況差唔多, 不過我只係儲物櫃; 宜家整整下都唔係太夠位放野, 可能真係要用倉了......

160尺姐係幾大* A% S8 G9 {( |
我想像唔到呀: Z  z! v6 V4 G( W& l$ P
可唔可以影低幅相比我睇下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~