嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   # y  i5 P2 m9 [
如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
7 X/ d0 S' p! @( |1 }
同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra
7 Z5 l  `+ ?8 U+ r中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra
4 S3 z, [; N/ \1 n( w$ r之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   ; s( h9 d/ n6 F2 R: K* ]) C
( v' F7 F7 y, ~( Z6 T# q/ S

5 |/ i1 \% p3 Q' e. _6 H. n即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架5 F: X* o9 m8 f2 t
我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   
& B5 w: ]9 I" Z9 m我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
2 \3 s7 e$ ^' c8 w4 ~我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
, C$ P& A' ]$ z* H* y
啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
  a- E( W; q# D% G, v如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
' M8 I, U  F1 j4 y$ S! z, R& ~如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦
% e. p4 b. y3 ^/ K1 o. ?, Q) g  e' Z

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   
, X% W! l# ]+ ?1 e3 Q2 I2 x7 |1 W" a. |1 S1 C" p" M6 B: m# ?
如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦
! M6 f( r) a6 p( @/ F& ^
0 ~! U; B4 \- N% Z6 V- K3 ^! x1 \. X7 H4 o1 ^
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   ) W7 W& t, P/ i8 V
, L& m2 J7 Y3 a" Z

# W8 Z, N4 ]0 k4 U0 e! e1 S情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
) F" ?& n# m. [# v) g- D3 O
呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   
& g/ u; q7 f4 d1 p( l3 J$ M+ E9 p- p
呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
3 l$ u  B; j3 W) A% l$ m+ {# }
搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   + f. r6 D+ \& X/ z

6 }3 k' y, y. R: l, Q搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
* f8 R3 Y4 U' t3 G" s; Q( _
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   4 f5 U0 Q3 y; z) \) d) a6 {( D7 U
+ {" R) O: {) n1 K8 ?
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
; w$ a5 H# c0 x1 G. [8 s; b& Y0 `2 e' z, L& W* ~
我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙
) I) X- z& @5 Y; ?. U% p1 I本身就有底衫底裙