嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃
1 X# L: [4 Q: F/ ~' Z- S0 V42吋全高清直播!, \; j! S3 m0 ~; i
7.1環回音效!
2 z; z( c9 O9 m. r* V無線咪專業卡拉OK!! _4 Z" M5 ?5 [9 r. F: I9 v
23吋高清寬頻上網!4 J  L+ n4 _$ ~! l( S8 p+ l3 }! j
CD化妝間!
0 O3 ^! A1 T8 ~6 j星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!% Y. [; N/ \& F
自備飲料、食物!* @' q0 n# l1 O) a
費用全免! 歡迎參加!
) ]/ Y! `: ]2 j/ n7 F$ O( N' N/ \

( J! }9 Q; S: f# @- L2 s+ I- Y6 K, a
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )9 K# l' w6 M  R4 @
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!6 m. y% m3 g7 n- F% a6 V/ i

9 T$ g! U% q; i- y. ^$ c[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:26 編輯 ]

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   
) I4 D9 M# `( j. k! `* X* v姐姐住邊度呀?
" t9 O$ M6 T; k

: m7 \& \5 f# c% H/ J9 h* Z上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@8 Z* E7 j- o2 [: O6 {3 |5 c5 c
不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   
( j1 D6 w4 _6 R% q. u% k! Z& M嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )7 S" A0 i( d% u
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
, l) K, P, r  t- u! \4 D* n* I8 m1 p. e/ g+ ~2 x; B
+ y# n3 M# @1 N! X3 }
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
* f6 `8 E/ D: i1 @2 B0 l% W3 w4 m6 e用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
+ p  o  [6 [. Z0 @一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   ( W! C3 G7 N6 J9 ]3 f5 }
好好ge提議@@
: N# B: D) ~' B) W% H* K% m不過我對踢波冇興趣/3\
  e. h& I. a/ N" C9 S+ t0 ~) K6 R' a/ f' N( U% R
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   
; x. h" b4 U( P& C, ?-                                                                                            人在澳門來不了>
4 r4 U& K. e- w& c* J+ i' c
澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   0 r, k7 ?; l0 Q" z( _) c
有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
* w, r. V9 A& h  E但係WORLD CUP係踢
, D9 R& X5 M/ n. ^- D% N1930) r& w& n; D" U1 L
2200* Z0 x+ b  l/ l9 q
02309 E+ ^( N$ Q, W& R1 E* u1 |: U
.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   # B7 [( j+ @4 h2 a" N* ^0 G) D0 a

1 Z3 z6 Y) o8 O. D+ H8 r* u$ |9 o澳門既同志???
5 N+ `# _4 c: X6 F+ V! J# m: ~
-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   
6 r) A) t# x2 \/ R* k6 P+ R! N4 `1 u7 K% h$ L% _

# N+ i- L& k* ]
2 a0 \- y6 U7 L2 r# t5 h9 f兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! # T( T5 Z' G& J$ P0 J$ r
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! 9 L! r/ |; {2 b
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
" f) W' ?4 d, M4 f, N# U# |" T0 v3 z

- @6 j# M9 ]* }原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   
6 k4 u$ }- X6 [9 v8 X* z& X& _好提議, 不過要放假先可以
# D0 ?! C* F; g" Y- n+ N  H$ m
4 N8 f- u' H5 R& V% s婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   4 `: g. x- s" I  r, Y& s& `
係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
+ M% ~: Z0 V- h# u8 |6 ~) `. a) E1 V3 L: h8 S9 Q
男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋) U6 z6 q7 x, x: Q, }
場場都爆冷- @& e1 K1 s! I. B* o
連spain都輸3 \6 m- U6 ?* ?8 P1 Y. ?
唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   # y5 `% E2 p4 W+ ~6 G
諗起世界盃就火都來埋$ L7 s0 a. G1 o( Y& Y
場場都爆冷& y2 h+ i* L  L7 L4 g, p
連spain都輸
& F" P4 |( y/ c3 u3 N! e8 w唔會再賭世界盃 輸錢
- O5 m% @9 [6 v- K/ r! D5 k9 V- M3 K
婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的! 4 S2 n0 S7 o) S2 T' w( A# }
黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]

最近訪問的版塊