嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...3 `. E2 w2 o3 s+ e2 g3 b' [
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到( ^# r2 \# b. G6 A4 b5 B
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj4 Z, C2 L4 J, z9 O
收起後, 外面睇就唔係太現4 `7 w! h  y1 m' G( a
( n. D! \  r. T0 r5 i% ^" U- O
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知8 V4 l9 T% r0 \: D% z
0 I. Y( j) \6 i$ p
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
; A" P, g# ]" `加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...5 y1 b; A: h5 ?. P1 {5 z
好彩最後都冇人覺得有異樣....1 `4 `# m- Y( P9 U

/ @4 `8 c& M! R& ?$ O, n依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   ( ~; |0 T( k7 P! F3 H! A& h
戴o左爸爸返工.../ H0 ^* f% |% z3 j3 T
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
; g( O1 ]1 k4 E0 P# v0 v& A$ B8 @原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
2 \( k! P' k, H  ^' |1 U收起後, 外面睇就唔係太現9 {3 ?4 t' A% S1 D8 J
* j: J9 n8 L: \$ a
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
5 \; M) ~- h/ R# C- s+ k$ S, n& r+ j' C" X% C/ ~, E7 T3 A
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
2 e9 f5 ^% d1 e$ X/ m, i- l8 ]4 V" H) O: G& x
CD返工 ? + Q! W0 F# t+ G& z* g' j+ Z

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..
& \- \2 D% F5 H6 G" k5 H0 u咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   $ b. z/ E, d/ O/ |9 @2 q
戴o左爸爸返工...
- E5 m, ?* F+ D! n不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
9 b5 l5 b6 `' D/ }9 B' G, F2 K原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
2 A' Z; X: q6 R5 m- K+ F收起後, 外面睇就唔係太現6 U1 ^6 E" W* s. c

" g/ \0 W& Q1 z4 g4 a( c唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知) z' B0 W" ^1 f. @0 Z& k

x& K( \- F6 C$ }原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
/ Y  |+ J/ J; T: a: l" H
8 Q, l9 a2 h4 _7 t$ {$ e# \* b. c6 _
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!) I% F) {" \3 o% @% @0 V
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   : i9 ~" @/ B8 j9 Y
今日的確係熱到爆..
  G- V' E! D6 R咁既天氣cd有難度
, H# R" y, [' w7 z: A; U( k! ]6 }

- g' b5 z! H- z3 t" d! P. |" t( D: _唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   2 i$ }9 i5 O4 X) H) V
( y5 ~, L5 _# o6 C2 O6 u, `) t

! P' W) h9 s; S1 _5 k我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!1 s" q* I) ?6 T6 a+ K. U) ^
3 N; h' h3 U. o& ?0 i- K泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   1 Y- Y! P- L8 E* X6 a( F3 U

1 T* K0 V) ]5 {& Y+ z# M泳裝照
0 o9 x( Q( f5 v) w7 D
& s9 A( L+ q2 [( n# ~唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... : |0 N  e  ~" @& x/ k& E6 t

" n, |: ?, J3 ]9 ?P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   / s7 [" L( A7 K

5 F3 n0 x1 o+ m" o! V( c
( d$ N- o+ r. [唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
0 e/ r) |7 i0 \
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   / E" n. H. K, |( |' w) v$ Y6 X- T

+ o6 c0 |1 Y' }7 s3 J8 L" e泳裝照
, Y. C. |, F; A7 f5 |- L6 u

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
( A$ Q2 v4 v! F) }) O& S) v1 I/ m/ [我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
0 y$ g/ Y7 D8 G* W
2 Y2 d3 V9 S  k; a; C& y2 W' vP.S. 最近買左SET平平 Bra
- n. S" \+ w" D  l; a1 i貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,8 e+ h% f( |9 h: J$ q
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
" z# k; @( f4 @# F/ V7 y3 Y: U現在加件外套就可以出門了,1 _, n; s6 ]& P2 Q
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   , g/ T0 s5 K1 j7 q# F
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,, P6 v: y8 F2 a' R; [0 G6 \
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
, |# z0 M& }- `/ u/ M1 [現在加件外套就可以出門了,
6 E+ ]7 b" ?* t; g6 j, _昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
: L: L. Z2 [4 Y* m# pameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?

最近訪問的版塊