嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡
7 g& C4 }% I7 W2 P% A4 T4 R* V8 B4 @0 g; @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享
9 e# X" A1 D" [8 B; y個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表   [/ J" m) n- l6 y& u; A
謝謝你的分享8 U% U( C4 ~- ?0 U0 K' @) p
個人比較喜歡粉紅色的那個
0 |& a7 \( L' \+ I* z6 ^. Z7 C; h7 n' R% Q5 d) P( D

1 W0 }- y/ C- k  N9 s+ W別客氣
: T% H$ N- o$ c/ z. o/ p5 C好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
8 Y- ~4 U. G) I* w你有個咁好的女友真好...
) Z. E+ {7 p% k# ~
6 f( ^+ K- R7 X+ a0 M" E* [4 @% F. l! ]9 F" l# C( x/ k! }
- h, d" r; j7 X
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
! ~0 q# }( L( k6 ?* |9 N不過做唔做就另一回事了 ( K0 }% u" {# w
我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 $ r1 U( a5 x( Z& _) J$ F

2 r3 e2 W3 p, H. f) R, |5 `" j6 X% {! E2 \
$ \6 @3 B9 g( H# p
( x# C3 l# p: U! O0 {6 ?
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 ) I0 |% t: p4 p- a6 O, m
不過做唔做就另一回事了
8 T: x6 a, ]4 e6 a5 S! b0 `我自己就好樂意跟大家分享的   
. k6 W- H9 K+ }9 ~! N' U/ {! C: r8 y# c! q; q
睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
/ L* [5 G/ H% U3 Z' r; }4 F* `首先第一件事就乜都唔駛講住,
7 I1 J5 a' D2 u0 q敬個禮比樓主先 2 x/ X* ?. I- E$ h, l% ^
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
+ j8 _0 b2 W' Z# t) N; T! }到呢帖既主旨喇
6 O; ]. r& e$ |我個人比較喜歡第一個豹紋bra, @- r7 A4 z# H7 F/ Z  H; p
野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表 , D( `9 D$ B% }* G, H8 _

$ C! S; w/ x* z* Q7 C; Z! ^2 j3 l4 n4 r
' W: r) k  `1 P
我個人比較喜歡第一個豹紋bra: n/ u7 c9 {8 [
野性中帶點不羈 ...
' d: v# u2 b. @
: n. F  a5 Y/ G9 C; D5 R哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
8 Z4 U$ I) I% x% U係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
3 ]5 r+ I/ b- _. `
- U6 T* C. H8 e" o

% T! S- T& B4 f- a+ Y不是非賣品來的 1 ^7 G" b$ b6 l. l" p6 F3 y6 `
你有興趣收嗎 ?
- V# m/ P& }9 {" d: _8 ?: D/ `$ w2 X因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
  N, S4 ^# \4 w2 e( K$ q有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
6 P5 M: T! v  I& c6 `0 H' X
, s% q- `" D( @! y2 y# B! X( O
5 I2 p/ m. H# W1 c' ~
) p- p8 z  c! O+ `/ K9 r0 R3 w6 v不是非賣品來的
2 c$ n+ o0 `8 r0 p# s  A. T0 Q3 k你有興趣收嗎 ?1 c. K3 _+ `$ y6 C9 X$ q
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 , q- Y, K$ ~9 C4 G+ b
有意的話可以 PM 我傾傾   
& v, @% Q, b- D. S1 N

* T5 H9 x3 Z% w我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
5 A4 U+ X' H. R, t: q4 B我只是幫其他會員代為一問,, D5 u) ]7 x5 U7 T; q9 P, d" _
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表
( m  V& n) Y$ [+ B5 q& Q2 F) A, h; P
2 E: \4 M6 t9 b) p( J% u+ [& m5 o5 M" I! w9 K' V8 `5 S
: b; z% [  C3 m" k4 x1 Z% n* l
我只是幫其他會員代為一問,' r$ L. `3 ^- p5 ]  B
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
1 Q1 p6 Z3 ]& R* o. G8 D' w
8 L2 J  v7 c, b, p8 {& M

+ f2 K2 c; g  b. @; }) I明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 ) e) P9 J' x3 f+ m8 x3 k4 M

& Y& s8 v+ L7 [. C5 J
( F& w4 V. l( T% y; V3 L* S7 F) p# j8 N3 P4 r8 R  S& h+ X+ N
不是非賣品來的 6 i$ \% \; K1 b5 Z' u* b, K* h
你有興趣收嗎 ?
6 |& F2 g+ f& t+ y- J因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 - u  T! v' K/ N. ^1 o* G: F
有意的話可以 PM 我傾傾   
7 Q/ c! u: \& j- s6 Q3 w( ]

0 Z- s1 q& [1 m- q1 m- P她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
: [+ x( X, n  Q, I" k6 a唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表
6 G/ R3 P) i/ y" P9 {: S% w- O
  @' _: E" o4 _1 [+ p7 k  ?
2 m: f& K. n: B+ q: o她唔介意賣俾cd的朋友嗎?9 b  ?  ~' ?5 T8 d4 f& r2 g& Y' e
唔係每個女仔接受到cd的男士。
/ q( H& @, L; L

3 y4 A: a. f4 l6 b: U' B' @5 E  }; X# f  m+ O( R0 V0 U8 k3 D: {. V
至在清位而已 & S. }  {* t6 C) k8 v2 F
好過拎去掉啦,浪費晒 1 I- K" W; _, u" O( T3 q
她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
  R/ g  f1 g0 A5 w) l+ p9 H

, Y, r! q& Z9 @  z[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-26 01:15 編輯 ]

& T. i- G+ N& i& ~% F+ g' {( \
這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表 9 {$ [' [" p$ U+ d
好想佑你女友係點的人
; ~4 `' c( b# w$ o) q

& r( u) `6 H. K& y2 A, q/ o8 C: R# z& p1 L3 h
嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表 2 }/ ^( n  J5 ^( d% o/ _2 H
真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
+ J, n7 |- t4 ~6 P$ t; ~+ O

" ?0 b$ M7 ]3 ^. C
0 F* Y$ }# u, f
" r  ~1 a- R% Y某程度上可能會令人羨慕的 ! z# n9 O) `) n6 X) Z) r# S
不過相對日子太久會有點厭的感覺
' I0 k4 V. Z( Y; d& L7 m  z慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的