嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴# f( @* o( i! s" Y0 r
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享- v) b: o& Q5 N( I
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表 1 e* j8 a; f; A: X0 O& T7 \
如果搵到同埋價錢唔係太貴
  c0 L5 ]2 k6 a麻煩關照我一聲喎
) i$ k" }2 ^4 m0 j! j" m/ ~

- B7 {5 u& z/ y9 h: g9 f) _; ]一定一定,有好野必互相交流..  1 D' B; B6 _- O: |  S' H1 W5 F3 i
2 E" ~" m/ Q+ w4 c/ q% j
下邊呢位真係當泳衣用:
+ _% g. a, M- j4 f0 D6 i  v" j' nhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 6 m$ A$ @5 f& ^  \2 y
邊到有得買先
& c" `9 ^8 `* K8 `  @0 @8 c/ N- \$ I3 p5 p% Y' d% G
yahoo auction 有人賣緊..) L, {9 Z: T4 _4 F7 c
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
# @! f- j* }9 N& V- n. j$ b( Q/ y- I, }4 j1 B

3 G& @! `8 b( C) @; \( j一定一定,有好野必互相交流..  ' \; P4 q; k3 h
! M( |) B) K6 m/ F# @5 P
下邊呢位真係當泳衣用:1 A" B) Z1 M- d) ?* C! {
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
! I* Z0 O+ R. a% w

7 a' g6 r# n" ~9 K& B0 p6 C! T: o
4 x3 Y; h) x7 A, y. L+ ~* A呢位外籍人任真係掂呀
' D; n  R% v/ D- y$ u  Y佢著果件應該唔係膠衣
3 a) T$ W( z; K濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:: f) O8 C; K. z8 ~+ ?, p8 Y) [/ o
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
  w6 v2 B* }- a% K( X2 W$ H
" ]4 g; ?3 _5 k* l) O呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):; W8 Q# f' Y' o& E
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
% J2 R  D% g! r& ]0 X& |% ?6 ?喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
3 i% g) a8 V2 Y2 U2 \著埋出街果段最正呀 8 m& q. `0 d. z& n. r
喺香港會唔會比差人拉架
/ W! @; C0 l! g6 n1 ^
% p; T7 O. F( P/ C3 a哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 / L+ ], a/ D& P/ a# h3 |: k) g
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
- O; @9 `; e  r, y# ?睇唔到野好無助咕喎
6 x9 R8 O5 b( o6 o, x我直頭會返唔到上床...
; |6 J# Z- z8 Q9 `$ ]一定撞死都似  G0 }' I5 l1 F+ z$ k, `
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 & n4 O1 E+ a/ E  v: b
我諗住如果頭套可以分開既話4 W; @: m( w: Z
天冷可以著埋出街,正呀
- p: `% {, h$ V2 c; z8 N咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
  K( U7 K! c& k; }; q7 [, Z. D9 |. p7 D7 h
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
4 _8 h7 I9 `" E2 s# y8 ]6 a  e
% E& F% U) O6 g, K0 T3 |( w3 \咁可以响重要位置開窿啫..7 X; w) q$ A3 b7 O, g& D2 U! E( h

s% c+ p& m5 ]4 `7 L' s
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 / _8 Y, A4 N, ~0 D9 |4 ~
我諗住如果頭套可以分開既話1 u7 X) N$ u! s& W$ \; y
天冷可以著埋出街,正呀
2 l3 e/ x1 ?5 k/ t" c8 L! V2 Y$ ^3 a# I& g+ f! B8 \# B) R
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
3 a5 D$ O# T7 n% i, {
5 a* @! a# y6 }) B' R* l/ Z; Y
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 / Z6 P( `, h& B4 r& _" F
膠既留番冬天著..& v/ G: A5 g9 |- P( q! N- [

+ B! O- }0 B0 `# R諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
  {) H% H1 k1 u5 c; R3 X7 o' c有神秘又有方便, 幾好   
+ ?& y7 d- i( x, x& J( K( j

: i4 }+ I4 s7 D: s$ ^' e8 Z5 h哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:/ g/ Q5 W0 g' x9 r; W
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 ' W8 Z7 s+ P7 O( K
7 w$ A/ Y- y5 S6 o0 w: I/ c
" K6 m5 N8 t/ l, t/ A* c% p

$ q2 P; P" G( r6 T3 H
# n8 ^6 I: S1 }' i$ w3 F( E% X- i+ C. r% Z# G' ~' o! C) [
) [/ h5 @* ~# ~- G3 R6 A( o
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ( Y0 {& H& M6 c  e0 Y

5 U  z+ p' L) ]9 T" ^& ?% ]  m3 F* e0 ^0 B
% [. R5 ~1 R& _! Q, x2 X- ^3 ]/ O
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
+ h$ m, p$ f( x[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 5 q+ U4 e% T) y+ G, h
3 H% S/ ]0 K0 g% e) {0 i4 n$ R  Z
6 z( t. A- s6 T! w" C1 l$ _2 K

- t- W' Y# ^0 S" u# G: u( c( r" r7 @% Q. M) D9 f7 Q
% z2 {0 F3 y! B8 ]* K
, @! ]5 m' m# C9 c7 _" ^6 M- H. w' i
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ' z6 H6 o' t, Y% {
3 c! b, ^7 H7 G$ h( m

5 A( v0 e2 W% Q% \. m, F
6 z  f. k! L& q1 q7 V天冷好多時 ...
+ l3 T3 [5 y7 Z( G香港地,我真係凍極都未用過手套.. % O( o( [4 T: @' O- ^
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
) Z: y6 e- c; q, M4 j% D6 _; }( S: u上面一凍起黎都幾係野) H/ {5 B. @5 {2 A5 ]
所以呢件緊身衣真係大派用場
/ w6 q2 U8 c! h; f, e; c# |: m不過下面點樣開窿
* s" y$ f3 u- P9 Q$ J3 M6 E真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. 0 _& i4 v) a( d. @* A2 t
  m' R% r+ q( R' F0 e2 f
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
$ N) A( Y! G, I2 H: y* R/ @
! N1 _9 S9 w) v/ Z3 Q1 L& X再唔係分開上下身囉..2 d" i8 ]# f' J) E. l6 q

2 p' A: J7 @* O8 @) v; W[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎 6 V9 G, x) L1 J/ _# w$ s
諗落都係步姐果件方便好多呀
- k' @; r2 h% ^9 w( G; t由前面拉到去後面
) D$ r* x( }5 k% h著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 3 c! s9 T. p$ L& G4 a7 v- R& \
& E: ^* n) N1 H7 y0 A7 k4 L9 J! o; u
2 J$ [  L! e. y6 C% j$ w
咁可以响重要位置開窿啫..; L, f/ X7 ^1 t8 a
- x0 t. G6 L! l* v; ]3 d

5 s2 U0 n# j# t+ |% [4 t8 i  u& q' z% L: w, W
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
. m6 m) X7 d8 }' Z* i9 Y, y
+ m; Q0 r1 C1 P1 k; c% O1 _7 p0 |
" w# `4 H6 X3 _' @3 C
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:* r: z. h. R3 P+ s
http://www.youtube.com/watch ...
; q0 H5 N% K# s" ?% v
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:0 {/ D3 U. w* p* x1 G

, P7 D4 A0 x! c  h# T5 fhttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M* [, v, f2 B, \6 T  `+ V; [, j+ J
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
! N' _# B: {2 qhttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
6 @7 c. P" s" w- \8 A3 b/ k& \http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o

最近訪問的版塊