嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:8 v: i/ J/ z2 M& B& D/ [9 A2 g
( q% q; [2 B7 I! N8 h3 j+ @/ V
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎4 ^1 ^- J6 ~2 ]- |+ G( I
岩哂嘴形呀5 ]& f- ^. U% S2 j: e
佢件緊身衣係咪掉轉左著- A5 Y% l4 o( s8 z
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 ! @* m. }. D* S  s/ h+ q1 h0 V
原來步姐都係同好黎
6 q: k/ y9 h, n! \3 j4 V岩哂嘴形呀
  r0 e; t2 O: ?5 R7 {8 k5 B佢件緊身衣係咪掉轉左著
3 ?# n. c6 V1 a+ j5 t拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
  |* o# D  |) j- Y0 P% S訂制嘛
8 Z8 T$ c- G" o' m+ o& \佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
+ n+ I  J% s( l8 c! Y' T不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 3 J5 K7 I9 F9 \5 j
原來步姐都係同好黎4 f* c; a3 ?! ~' ?8 @
岩哂嘴形呀
6 p( y+ b9 a: |- {6 C佢件緊身衣係咪掉轉左著$ T* p1 d* |: @5 z- W" q) l
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
* O1 m$ T. q; i/ r- u
& q5 f- _2 |3 L& _: S5 p4 r+ p* h
呢個係佢個款嚟喎..9 A% W" s" p' n
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
. q3 L6 D$ P& t/ S
# d3 L0 g* r# }6 E  i( A, |  U+ x) T4 b; \( h
呢個係佢個款嚟喎..# t- C1 F0 J' x8 s" E
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
& P9 |  S5 ~" a9 Q% N0 z: ~# }+ T
# ~7 p& A8 u  k* L5 S  r
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
% X  B, |/ z& G2 U  _9 L
) L) _$ M6 u, E% ~: j
9 h: v) t. p+ D" {3 C, z: B& w& h) j- W0 b7 \
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
& @3 X) q: U3 z4 W$ g, e4 h2 J

6 |2 D! u- ~& P4 z' y: \  s0 O傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
7 G- g1 n" P% o6 M* _佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 # Q3 G! H8 N; v) w% N: ?% ]
" ^' _; h7 U- Y. e3 V0 w* f) l
! `6 i/ `2 ?7 a
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
- Z  j# h8 Q1 H9 Z4 s3 @: \佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
& d' _" h4 i0 L* Q  V
" |# B! v6 k0 w; K# k: J
- k. L! H' |( r: b! j1 A$ g: C. e
market可接受程度仲可以大D架
; f0 ^0 c" o# H/ m/ G2 w$ P條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 6 Q5 M) H0 V  U6 m  Y5 U

r, Q4 o9 e: G0 u- z" L% s
9 V- Q0 g+ K0 }1 g. B8 g
7 u0 Q8 A  p' q( lmarket可接受程度仲可以大D架
' W6 ]* [1 o3 |( B" H; P% M+ V4 l( W條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
& f1 m7 Y; O( T9 S$ t9 {

" M1 Z0 v9 v5 ?8 c; |0 |. E0 S9 h+ M3 [+ B1 ~# R$ R/ q, U, K4 N; z* K
好似美女廚房果個deep V美少女  - I4 f, }  k5 O2 H, t: ]
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  ' X) |1 C# I6 m# k
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 1 g, e+ e) d2 [2 l- [, M# K6 [2 G3 Q

0 i0 C& i5 q2 A4 L7 K9 _  p6 k& a+ ]) k# L
9 P$ K2 h8 C8 T" y
好似美女廚房果個deep V美少女 
! O5 d% {: ?7 c唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  9 t' }6 w0 X  K& T8 A3 f9 ?
咁接受唔到啩.. 
1 ], N1 g5 Q+ c- V: b" I8 f
& G2 X* ?4 T" q# h1 D" p

% x' `! K* T) D- V! g- k公開咁當然接受唔到啦, s' i1 k9 |5 C) _$ k
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
* p7 K! m" E" {4 N: i6 I8 g' N& Q% W: j

0 S3 ^' e1 ^$ ]$ d8 a3 Z$ J3 E9 \  H. j( P& M3 ~' y% e
公開咁當然接受唔到啦8 T3 p4 E- V; H" k3 J+ s5 ~
不過私底下既AV就好多人都受落架
( J0 y" W0 s! }6 c2 p0 C

5 s) ?2 b4 ~# m+ M私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 7 E* C& O8 x6 H7 M9 W3 k( S( z
3 Z( R$ x. ^6 u" @* }
6 g, ^$ h6 ]6 @! S7 d$ [" {
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
) C6 t' l2 h( s5 f===================================================================================
/ f- z  S: k; v# u) y" H. P1 G: J) X* I
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉

最近訪問的版塊