嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
( P6 a1 ?& x2 B2 u+ q; S, `/ K
0 |, P: S) V* F' {( {9 S當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險! Q. j# x1 {) L5 A# g
[local]1[/local]4 y6 B* Q' _3 v" t

( R6 k3 W. Z# o) O! x4 X6 s$ R[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 10:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表     K) m$ n, L5 F' T
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^+ _* s5 v2 h5 k! V: C

0 q6 l+ H8 w: ?- R當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
. `$ y/ `! R/ J: S* j4 v) E6 D) W7 t. D9 \0 Z0 G- K) f+ c; a. r
外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?+ J2 w0 ~& i/ Q; [* U) w! [0 v
我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人
3 H8 i# o8 ?# @+ u( ]# b' o) M, I7 j
4 k- [" V5 X. s[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-18 22:30 編輯 ]
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  
+ N1 G5 C) w, E, k& V- _8 L: e2 F) b

7 j. I1 I( i" |0 H+ f! H2 z/ K
6 X3 N/ A3 H9 v  z
* E- u) l! ^. K" m- c7 a: H8 H7 ?) L4 A+ Q5 R" E, @2 D+ W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?' j/ @. V  g' j8 Z6 x

4 {: h. P, t/ N; ~5 V) v. Ebtw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   5 \0 _( [- H: G! q" Y3 B
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
. a' `% _) @8 o8 K. v+ K$ F( Q3 w) s: V9 }/ ]: K9 _( X
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
7 ?  t8 q' J) w# F1 l3 A

: u3 }" [& D. Q" h可喜。3 r  s5 p- J( F* J+ `# T3 x
4 g, y- m3 r$ w" e8 V+ c0 i7 s
Btw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
( W1 P3 E1 v( _% c因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
& C4 [' R/ g- ~" M8 D; ~) R# a6 g$ d4 K. E, m
可能,想妳好久了3 B$ ^5 N5 h* B* G2 O& k

0 v* R0 k4 o2 Y* N6 m; ]相好靚喎1 M2 }: F2 t; d
這角度,
5 T$ d+ L! o6 Y; e/ d9 g見胸,細腰,圓臀
4 F& V3 Z1 V- U2 `! M. o
9 X/ x: \9 |8 m, U& h. {; B(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
$ }- E4 K3 G. f( R0 T) TPATPAT有墊過既' r" N2 L/ }) x& N4 z2 Z: Y

* c$ F& x. R& I腰就真係乜都無執3 V" x. j8 n0 V2 V# R, u9 C( }% z
6 Q4 Q3 ~6 _" `0 o% y

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀