嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服
# n& E* M" ]0 ]! h我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?
1 x! k; {9 n! p, B我真係未試過俾人拒買4 f) h, Z4 X5 V. i$ Y' s
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証. Y. E8 g" k- p. X& f3 a
高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, ) c( Z( [$ g- \) ]$ t2 C
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表 , {* H7 f9 A& i7 ]
= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, 2 F5 B0 c' d( F7 D
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
4 z2 W8 ~- o: l) ?" j9 N5 f- C  `) t
我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
; G9 t% g% O* x$ ]" E' a9 N) k4 H8 n/ y4 X

( w: |- }9 B7 D) X2 _# [" J' _我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
; J8 p8 t7 D8 t) o

6 \6 ^9 K1 B. @7 e柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 ' M& S3 g3 n, [1 t: p
  R: |& i0 N; @& \. I: k
& m- u8 A9 ?' }. `; _) V
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
9 F$ R3 z8 I- U, E
; H$ y7 b" ^7 p+ j. d# r6 ^$ a
唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...
' }' p" y2 H; N( l2 ^
5 g9 a- C* D! X& U
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 5 R5 u/ N& K4 O" [. g' _
你去邊買?) w% \6 {: L! p+ R8 ]
我真係未試過俾人拒買" `5 {+ P0 r) x6 j% X
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
9 @8 `% M% z. F( J" o: t( L高年級就冇
" n2 C: O0 j: U( ^, \9 \! z6 g1 t0 u' o& p
有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!5 o. |0 y  t/ ~9 Z+ p

5 G0 U3 N# s; ]& n我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間1 [+ {0 v4 ?7 z0 w; j/ g  S' M  [
只有夏季
- T8 [& W: l* Z" @5 p* {! E% y' L只有夏季1 ~% F5 o/ y7 @! b0 t. q
只有夏季
9 i. z( Q0 r5 ^6 n! i+ I# \只有夏季
/ C0 T- R+ i9 Y" M& A: {# n

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 , m  ]. T9 `9 ^4 v  }+ o# r
你去邊買?0 N0 k! \6 F9 j. h
我真係未試過俾人拒買
" K0 x+ ^! H. E/ L, u; ^上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証) X% Z6 f2 N' w8 `' o* u
高年級就冇
4 P/ @) K4 v+ q9 L5 [! G, j
8 x/ A- r% ]: d1 X% x- w0 }
+ u# @8 j2 p/ ?% W, |; a係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表
4 E9 b, f* l, y* E* X
. N! W5 V6 W4 P0 B4 m, e+ j( L7 N. Q; k& m5 k

; q" k$ K  ^9 v  k% F係咪講緊荔枝角道間歐美?
1 s( i7 G0 e) x$ g) |4 T! K
# D/ p4 l; V! N7 s應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.
" q; X! n" L! u9 X: _# u  K但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?
5 G' Q) b0 F! i0 V: |- r; @0 }5 s$ r/ \- A9 g  Z* X
因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.
, i4 ]% F) k, A+ b# Z# N後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)
( m4 Y# [3 A$ h所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時.
* `3 a  j8 |$ u+ n# \; s, H4 H始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表 ) |1 ?1 A3 ~$ h8 G+ b& K: ^
我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
/ `; j( t' T: f% [試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙* q$ J9 x' m1 _6 w1 A5 O5 J, q: y
咁咪冇咁易察覺囉