嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去廁所問題><

去廁所問題><

想去廁所又揾唔到殘廁
4 M- \2 e' f6 s9 I7 i" j* b, C# N各位姊妹會點....4 G3 D$ P8 z+ w4 P6 K) W- C1 |2 T7 l
. [7 ]$ U, x- Q( A  Y& h) {! J5 s
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 21:50 發表   9 R! n" Z  w: s# A6 R1 ?- U( w' O
想去廁所又揾唔到殘廁: E8 A8 j5 `1 K, ~( z4 C4 U/ Y
各位姊妹會點....: Z! [' t# S4 u. `, q. {( X: t

9 ]! q! W; X9 V& D6 Y6 g. p$ }真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
# r0 e8 A5 E' ]! k
' O6 i$ z! k6 T0 g3 N8 g4 |$ j/ _6 T' y1 P* \/ {& }- y
我明白
' t1 p( ^) w; a; Y- }  ~* Y/ L4 u  N/ o  D2 x5 [+ x3 L
所以你有3個選擇
& G9 I/ y4 S$ l% V$ h4 W7 o
5 g) r* O" j" }. ^# `* z一係死都唔去
: q  k6 ?: s& |; B2 }9 T) Z9 Q7 G8 r6 \: s  c' z
一係搵第二個殘廁
* P& {- F1 D# S* _3 j8 s/ h" k# ?5 I# z6 l( H& \+ S! i* N
一係就去男廁

所以出街前要做好research, 尤其是殘廁方面
, r* u+ t8 {& }; q9 W; {0 a商場係怕有人響入面吸毒or性行為先lock住殘廁
6 t$ {2 E# Y7 _& v

所以我好少飲水好少機會需要去廁所。如果返學的話因為學校有大量無鎖殘廁所以完全無問題。

我入男廁一係俾人勁望...
9 [, K1 x3 ?/ ]* D8 K0 v/ ~8 \& I一係就嚇到人出返去..
/ ?7 O6 w2 A9 R' x9 l2 O& q6 K一係就俾人話呢到唔係女廁 囧....

去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁
: U( U; |. n7 l9 W# G7 n9 B2 M/ M$ G
- C9 n/ Y- Q$ x$ X9 Y+ H你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人
2 F: s& t( D5 h# U9 ~男廁女廁都可以去
% H# t, H! m2 O: }( H
  b# i3 y5 q4 {4 h! v7 n* q3 {可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-24 23:00 發表   
5 o$ ]; _, U4 J; @去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁+ l# V4 \  }9 M% I7 z1 H7 e
: c4 k" _& w2 z4 J
你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人
0 j+ q: @& }7 j3 d1 G. o男廁女廁都可以去
8 L4 E+ \, c' E5 d& V1 G! D# w  c7 U3 @* m( Z" L0 v, ?! j
可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉
/ f3 P- D/ c/ P! D, b/ z2 R7 K; A+ ?. T
其實我講緊係冇cd...orz
4 Z& H; A7 U3 k/ h* ^5 p" Y淨係長頭髮同瘦~"~

回復 7# 希文 的帖子

咁入男厠囉, k7 S/ r, H9 S! p7 H( ^- J0 R
長髮沒什麼稀奇,只要沒化妝就得
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 23:13 發表   6 }1 G  w4 ?: J$ e* e6 ?

6 ?7 l! K. T. l/ Z, N
. w. R' L* F/ ^) f3 W& Z其實我講緊係冇cd...orz
3 E2 t4 P/ ^; }/ ?淨係長頭髮同瘦~"~
+ p( D2 s! S- v/ J
希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決完步出男廁,迎面有個男人正面行0黎! 一見到我立即停步.仲一句"哎也"! 走過隔離, 點知又有個女人走出0黎! 佢跟住兩邊門口兩面係咁望, 個樣好好笑!
) H. [: L! R# B- G# Q0 ~跟住又有次起"圓方"個男廁,解決完洗完手後, 望住塊鏡塗唇膏! 點知又有個好斯文的男人走入0黎, 佢一見到我立即剎制仲同我講Sorry! 即刻轉身步出男廁, 我見佢好有風度, 所以叫住佢, 話比佢知我係男人, 令好多人第一眼錯覺而已! 我都講返佢Sorry! 跟住走人! 可能我由細到大都好百厭, 所以覺得好好笑!+ s& G0 d  P6 z
所以希文妹. 我建議你急起上0黎, 都係去返男廁吧!6 S. g! Y+ h: ^. Q  A: a5 I

' ]8 m0 l3 U  K4 V, ~( {6 \) V. O/ h' Y; s& ^- {) Q! q
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮7 w+ r6 X8 F  k0 m" T1 d; Z  K+ a8 M
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻5 J: i9 U, e! U7 ^& ]$ z) E$ K
扮日本武士

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:09 發表   
& q: x( @, ^" r5 D# i8 ^/ |去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮- o& M6 b' j* p+ z2 V$ _4 z
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻
3 o. `) [. T7 o8 d+ b% K, ^扮日本武士
8 C  \' _, {* M! [- `
- y7 j/ n- t3 u8 w% k" U; b1 `
你係唔係咁MAN呀! 佩埋武士刀...正呀!

回復 11# CECI 的帖子

乾脆扮日本武士啦
+ C4 f  q1 m5 k8 x+ _  Q剃光個頭,淨番條好似蟹柳咁既頭髮係中間,咁就一定冇人懷疑你喇
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 23:55 發表   
. M& a5 G( E% M4 m5 T
! e) T# ~, H0 e" U& e, S/ F希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決 ...
' F) u- \8 A5 T
6 _- }* w; g2 ?) o6 }
我係咁呀- -
' k4 R* \. q1 L$ N7 f+ e不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....

剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得
1 u8 f+ p5 R. I0 g; T5 E隨時換

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-25 00:25 發表   
. z; C7 a( u; t5 u+ O
- s! [4 Z$ [: b- e$ [  }- o# Z, `4 ~. J4 K
我係咁呀- -
+ T4 i( u' [2 U$ ~7 i& Y不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....
$ p* |, L, r4 a" I8 ^8 r. |1 u
唔好咁鬼炆啦! 咪有鬼佢望囉! 其實你去想, 咁先好玩呀! 每當有人望, 我心裡就會問望住我果個人"你估0下我係男定女0丫"跟住個心就會哈哈大笑! 覺得對方係傻傻0地0既!/ M$ n2 F% }/ y: r2 I" |
咁咪唔會炆囉! 如果有d男人真係好有風度0既, 我都會Say Sorry架! 因為令人誤會我都唔想, 所以應該致歉0既! 但我冇理由為0左要去廁所, 而放棄我喜歡的打扮, 不是嗎?   G2 ^! l- R1 C" |  I7 r
所以唔好炆, 唔係你錯亦對唔晒! 互諒0下咪得囉! 心裡始終都係我佔優些少, 因為不安的是他! 又唔係我! 咁佢0地覺得心裡唔舒服, 冇理由要自己陪埋佢唔開心ga! , ]- L# A- Y3 v. x" j' C" |1 m
所以無須介懷, 這只是個心理關口而已, OK?
4 G  Y4 s3 u! u5 P* n# d- X+ A7 e1 N4 G  B! L

$ }1 f- V% n; M5 \[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-25 00:41 編輯 ]

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:37 發表   & V( c- _( U5 k
剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得! G/ {8 \4 z) w) ?8 ?
隨時換
# @7 V' T8 |+ `$ x" h咁大犧牲? 我接受唔到囉!

唔關你事.,係D人小見多怪
! @( I3 m  [6 G( V. K0 U3 G* F一定係去男廁, N7 w- g8 ]' e& t
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:55 發表   
& D, R+ }0 \4 C, f4 \唔關你事.,係D人小見多怪+ q* }0 J4 c4 K* ~& D
一定係去男廁7 q' E6 F% Y" k. Z6 @& x% Y
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野
: H3 J' e2 C4 e: ]0 F4 D& G
! e9 e2 J' K, y* b4 L
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 01:25 發表   8 v/ z! v3 P4 y* J- t+ t. ^; ^$ e

7 V0 \# Z6 v7 t! t# }4 Y* Y' P0 N% k. M  Y/ Y; g7 W8 \
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!
$ O7 }. e5 G* U3 c/ X& j' ~8 L- D/ ~4 A8 ^, e
"偷金",D金貴唔貴呀?

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 01:45 發表   0 ]8 @2 U! G3 e9 N+ l! Y! \) ^4 Y& K$ y
" Q! E7 J% R; F9 N

; h5 m& {% K5 L. J. s. f& B4 z2 J"偷金",D金貴唔貴呀?
  ^, O" y; {1 I7 e8 \! X4 `* H2 r: \7 a$ F4 m
唔知而家d金價點啊! 不如你入自己間金舖撓幾舊"金條"上0黎咪知道囉!