嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 " R# |" A% z* {

) m9 f3 K* N: T1 m. u* {[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   ! K. k- K# Q: `, U2 ^- r
唔知有無人想買黎男裝著
4 y7 [! ?! L; w格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
3 [; l1 q1 w% e9 s9 S2 g穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!1 t6 i. ?* V5 m' |2 T% t$ Y; W/ x5 y
! O) D9 c$ l+ h" h, u
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   3 U8 \$ q* @- E
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
' s* N3 U7 z$ l% g) p$ ?穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   1 L, r# [' F* N( U- o- k7 a! V
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
1 M4 p' N" y2 L5 _4 R

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
0 m5 r* x1 p  a9 h% D$ p6 `/ L& B  p; u著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
9 @0 q+ U+ \9 D- R8 T" m8 P4 Q
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
: T& y# Q& j- z& p歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
' [# p6 u5 b  l3 n2 [4 p% m7 T9 t. t9 Z; D0 H% I
但我始終覺得
4 q0 c  e1 z& d7 E- u: R# g服裝就唔需要分男或者女+ {4 ]) ^  m5 j: ]
著得舒服,自己鐘意就OK" Q, Y# [! o- R) A: E/ u
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛: C" |9 J7 E, w/ p5 @
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會5 N4 \. V4 j5 k4 M

7 E8 Q( j5 j  L7 A. Z想要改變% q4 \. n" a5 J3 V/ ^8 s
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
" S+ z5 L0 B' Z) a# P其實不嬲男裝都可以著裙5 ~* p" F8 y0 I7 n; w
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙# O- O& @' M) h9 ~  d3 P2 H& z

; U+ K# \$ g) v  S但我始終覺得+ X! D! J9 Y7 c8 ]
服裝就唔需要分男或者女
" _% W5 d$ z6 `4 J著得舒服,自己鐘意就OK4 ]2 w$ z9 o; o' D& e( }9 L. F- I
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
* `2 e% {; G  }8 d係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
( u& c: g  {; o# c- J, ]  n4 s7 L! F* ^: Y3 n! s( h  \+ D& ?4 v) a
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
9 c# [1 s  }# `% A+ r! w8 z' H$ H* S- s! U, b0 A) x

6 \- l! e" m( k, H9 x6 f7 q0 m- ~其實我又唔覺呢款好好睇+ _" L% i2 m8 e1 p9 }
純粹表達下
* h; B' z  O3 @: n/ l( C對於男裝裙的意見& l1 s$ v. ^& o6 }& [+ L

; |/ Q( q0 a5 K自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
4 g( [: o- g4 M; U- G7 r9 f# D
1 A3 ~+ V, X# x. V  ^
, S0 H. y& T. B( ~7 Y0 v3 v0 }7 O) b2 \! N
其實我又唔覺呢款好好睇5 o3 E* Q& S- w4 b0 T: L. I
純粹表達下# G+ v- Z1 o8 R- I8 c# ^* ?
對於男裝裙的意見
* V, e8 z# K0 n# j8 L/ [6 U1 P' @* L' r: L' i* Z
自由社會,可以不認同我的~
  s/ V0 }; u+ M" P
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
% U# h4 Q* q" E" C" s+ _2 b
! i3 i) ]+ I* M6 A  Q我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
+ j0 f% s' b' E& i" ^1 D原來香港也有買,不過這套很貴嗎?% T4 z5 h9 m( O1 L' P
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
; u( g/ D3 D, Q" l7 K2 f, U; W其實不嬲男裝都可以著裙! f7 o$ c/ Y" q% ?2 P" [
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
7 j- ?( f( O8 k1 [1 P* K2 Y( ~% M/ J- A' U4 b
但我始終覺得
- M; A! k- g. m1 x5 j, ^  L服裝就唔需要分男或者女# H4 V4 k! @& v0 g& p
著得舒服,自己鐘意就OK
* d* X% c! @  P( J" Q只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
9 p% P+ Y* H' v' w4 u( y% F* T& {
: a0 R. l+ A! W* W) L7 Z" Q女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   7 o% p/ u# B) p7 ~" y6 T

5 p5 N. A5 U! N1 D3 E4 D原來香港也有買,不過這套很貴嗎?/ b' S. k, e) X, w
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
& p; N9 K6 v, J3 E7 ^
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
8 s* z6 q7 o0 D; z0 @
0 _  e2 _3 H$ G4 W0 C) t1 e  u3 G+ J+ Q7 `- [0 s9 E
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
8 M- Q  [& v. P% g. G  Z* G# L
2 I; s2 W- m% D

4 f/ [" F' y& {, G' d其實呢D 就係要改lor
7 V# f# f. Z6 W+ k個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識* {) r" D+ n1 F0 I

" ^5 Q- p+ V0 B8 w) S9 J所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....

最近訪問的版塊