嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫,
* o+ D1 Y, `. N8 M' u% I3 ~- l日頭就淨爸 + 底 + 絲
3 o$ q) P1 H. w! S# L; R好鬼滿足呢....
% Q, Y4 Q1 Z" P: t1 z$ [3 N
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?1 V' V1 D8 J2 S: H6 g4 J
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲. s6 E% E# c8 k
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   # V( m# X9 i# g! ~1 \: V! w
夜晚訓覺就換埋衫, , j: D3 Z8 ]( p0 [
日頭就淨爸 + 底 + 絲
' T! Y! Q$ g% Y1 k5 R2 }好鬼滿足呢....
, f) P* Y6 v2 J, h9 Z! k# J
7 N+ ^% E( l' c. m$ ^# A( \/ g$ P! L1 I  h4 R
咁好 3 G" U: g9 z4 I5 @  Q* Q: @: Z' w
夜晚都應該著舒服的衫ma9 ~2 X$ v+ y2 x# ~4 W6 I- [

- l7 H# U: T0 z6 w; j還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
( x5 h* I2 Z! i- F尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街4 J" d# |5 @! r" W9 t% q6 G# g
返唔工得啦4 X: @' k# S: h& O- C
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
  j& L' ~+ E2 J4 ^  ]1 p  v) {我有兩個同事都係咁玩.....; J& p: d. ~7 S; x
絲襪就呢排著多多
  G8 d4 U" z# n. l: x天氣涼少少就著返工0 B7 p( ~8 W7 S" p. v' P/ I3 ^* K
感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   0 b0 b% m" K: a# }4 e% q5 @
夜晚訓覺就換埋衫,
6 J$ `5 A$ |1 |3 ]' l9 \/ s7 x日頭就淨爸 + 底 + 絲
' h9 z0 L5 N8 \: q! A) A6 Z好鬼滿足呢....
; U+ O; A  a( X& }, v3 W' _
- @& _& @2 r( _3 r: L+ q  j4 a; G 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   & h# z; J) s) d/ ?+ C
而家我都好少戴bra出街
0 Q% [  h  P0 E, S3 [返唔工得啦
$ ]2 `* m: E" k' ~5 N# G好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
  {2 N% Q/ l' m4 B7 ^+ }8 W我有兩個同事都係咁玩.....+ r1 q  c+ q0 ?1 v% ~" z2 D/ M
絲襪就呢排著多多+ Y  P4 ]1 }. H$ a9 `: U" n$ v
天氣涼少少就著返工
! |0 M9 p2 ]+ E" \: p感覺好正好舒服
# t* Z2 w6 e5 V

1 F; r5 R  w5 a/ t* }* a男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   + H! A8 K2 y) M6 e
返工戴 bra ?8 y. R& J9 f4 {6 n% P9 V
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲( w7 @6 C6 a/ b* ?8 `* e! N
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
3 n! y' O0 C! g9 w6 a* h' r# C

$ b& M+ U' ], m& w; p% ~/ k係呀... 不過係要好小心4 i4 l, M5 _7 o( h8 B
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架* C: d+ ]( p+ y+ O+ W' f9 {0 H
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表     f# O3 ?, `5 u3 }6 f( G# b7 V: ?

8 a6 x1 O- y* U
/ K( d; B: I" x; k咁好
& m) x' S0 ]3 l' J) n! N夜晚都應該著舒服的衫ma; }7 u- K5 N" X9 C. E- E
+ m) [! z0 Y) u8 s' ]8 L% e9 {  }2 h
還有我覺得姐姐你的相很靚
! @2 u; S* _5 f7 U
0 e! D* U& _) k
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
, [& S' z) R$ d+ `: K' |er.... 頭像相中人唔係我黎bor....3 g4 [( q1 H, s$ X& N$ Z
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   
, n/ ~/ y* s2 I. V( K$ W8 c3 h2 H; ]" l! U" `) a8 p1 w
我以為你係女仔黎
) E$ q) k( _, i; M5 p$ _% f3 N
相中人唔係我黎架2 ^* t7 k1 J. b: r

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
/ T- Z7 k3 E. y6 m- e小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
  U; s' U) y3 M+ V- l& Q2 v我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋
2 W& K3 C1 Z! c4 G( ?! F因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?. I  m+ A0 y3 W" w
因為這樣穿著很容易被人發現
  D+ \! @+ o& m; Y% k8 G! u4 D" @8 b你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   : l% c/ z) Y! D6 l# E7 T
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
) h: y- Q) ~) N1 c同意
7 o( ^9 e, g* Y8 A# Q5 o雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )
% N. d) G2 K; H% t! ~5 I, e" @但始終都係衝唔破呢關
. g* N8 B5 g6 o- B4 w8 C
6 n" L: W; V- f3 d0 J9 l) G另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服