嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
7 V2 n! n5 @/ B: v% b  F5 p
+ y0 I  R. P* \5 W& q! s你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
5 G( i$ s6 L) P- o# H" l9 Z) }. ?, F: S' s/ F3 H: T' L6 Q
而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋
, A1 b; t2 U, S" T但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
  B- h1 Q" |+ k0 Z鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚' m* c. Q+ y% @* m- a) Y7 t3 w

) d$ V4 X6 E$ ~7 k你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
" |" G( ^& K' P) z: Y
" f) C" c& d% N. U, n  X而又點解會令轉身既
. H, I; N, ?& N( X" L1 h8 V0 |玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影8 k9 X$ d) h! |: e& k( s

/ v( o7 L" B+ V6 N4 i( [7 @& D我硬食咗好多鞭先有呢張相架  s. o- V5 z8 Q: P
& _" Z% {% G% {% H6 x- l- |3 n! a

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 ; P% q( k; G4 K7 j/ Y2 ~! \
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
% |" W. o" y. |* {其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
9 I- g# P4 P5 N$ v4 j4 f4 q( G8 ^# z我鐘意漆皮鞋~
0 ^9 }6 B( l# r2 N0 C: P
) E8 K2 c; H8 ^+ h+ f; r5 @% X% c! e9 d& F: s% B
& R$ e9 R9 y8 e# \! q0 o% |
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!+ y' \# B. ~. ~$ z( A' O
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
: w$ e$ n% @4 @0 }3 H鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
5 k! x( J. ~0 g' A
5 [; Q$ o9 `8 R. l0 u$ O! [4 {你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
/ p/ u- W. \- Y
9 M1 m/ A. \, \+ }, m而又點解會令轉身既
% [, s) @5 p6 B! R0 ^3 V9 H" h

( B1 c4 P, l3 b1 r9 g8 w4 x) g0 Z反光同緊身簡直冇得頂呀!!
4 o% t' k& W6 n7 {1 y3 N
* f6 n8 P, T( e3 y8 d- c
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 , W1 w  F& ~# S$ l/ ~1 a
, t& Z) e% w9 S4 U3 C8 w
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
8 i$ `+ ?3 g  u" u
" |3 B( W7 W* }8 I我硬食咗好多鞭先有呢張相架
+ ]" K( t) E# v; n2 Y9 L- M2 S& J
( \7 H$ M, P  x" c& v; K: s0 z
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!/ K& V9 Y( S/ W: Y8 A( w
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..

最近訪問的版塊