嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@
$ e( f+ y- I/ y" W* ?0 E男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的
( i* k8 z' ?/ v) r# k4 p不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!6 }3 s2 ~- M/ P4 M: `- P6 A
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁- s) H" s8 w, M! a  J
可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表     M; G9 m. f; d1 X* I
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
- r' X/ A( R% I" T但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
6 R" A) B7 V6 r8 ?/ H9 \0 E5 A1 A$ J4 i: U
咁勁著女裝去買仲要試埋?
5 X: e, q. `9 Y* L0 E! S% g( l我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上& c6 J" ]* ?1 B$ c$ \4 W
通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!
, a/ o) U! R! e. [  ^8 O7 e
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
. r; @/ n8 L2 x) U& o1 F一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   
6 F1 m! d* X) Y8 W我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\% T8 T' Y# b* e+ M4 ?, ^
一定要搵人陪>
& c2 q& v3 V5 }0 [. J# B
- W- u$ z( H8 U0 W6 D- D我陪妳咪得囉=)
2 U. b4 w; x( ]; _. J傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   
* a' O$ H# E' u" E+ n9 K; Y2 P
8 t6 p* e0 p( @8 l. ~: n+ o# b( o4 ~1 I$ K
我陪妳咪得囉=)8 g/ L, F) G# o! W0 y# I
傻豬黎既~
6 e- e1 c" t$ ~7 T
/ J* f8 ~* b( S
妳仲未訓既-x-; ~3 G' ?7 c% C( ?8 S. {
曳曳!!!!
) |- j5 Z- G+ S1 K: v6 o- [( O我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   5 u$ \. m  [  G' s3 T" f7 H# }; H* r$ H

2 _" p9 ]6 R% S0 Q' Y* t1 P, K' D
! P, Y$ T! e+ ^# v& c妳仲未訓既-x-
1 N) }, L. v/ Y" T/ ]曳曳!!!!! z- z' H; E. q. M
我冇錢買衫衫呀
# u" T) V! b, b, m. L5 D

! |0 W0 y; F  H. T& k妳都係啦-3-"  P+ R2 ~4 q9 K5 t2 ^
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   " R2 u) ?; P% l! J& G

$ w$ o" h$ r9 O  z) T8 o
0 h8 p+ I( H: I0 i) K0 C妳都係啦-3-") D+ d4 R& V- R
唔係出左糧啦咩......
5 F" J" h8 H1 r2 U* ~5 S4 b5 R& ]5 l, R$ o, o; y
出左糧仲要交租呢~3 z* r* e- r' I/ ]5 S
低b~~~/ K. d7 d, X7 I0 C& w3 O; \; g6 K) I
聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   7 S3 i5 a5 I: ~+ M% Q+ y: n. e
) L5 t& C9 e/ l! Q' W

* k  V: S" o" C出左糧仲要交租呢~
+ V. f6 z; i+ g: O% G  H  ?低b~~~
! V. B$ a( M% Z9 I聽日行街街好冇-3-
2 R$ H4 H9 P" h0 f

& j3 O0 d$ F- ?! D" J' y* l好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   ! k$ c3 n% l+ D1 Z* e. v
$ t, y4 L% I( N: [
: O6 W1 G2 Q- R1 r  ^+ i2 h- r* w' h
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
7 ~7 S+ p+ ^, S1 E* Y" ?

' u, V  A' P9 _" _' c4 s行街咋喎-0-!!!5 L$ W; e9 \1 Q  {/ b  M
幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   $ ^8 G. h3 m5 X( T

- K5 h. m7 v  o' F# S
# m$ {% G9 J# `8 l5 d( q4 D$ N7 _行街咋喎-0-!!!5 F* b1 T5 I) \) T
幾時話買bor>
/ T0 \* `7 T, {9 `
8 h5 V* l( m; Q* ~9 i又係得個睇字=3="
1 ~6 Q9 v# U8 h# j% h1 j5 x( u唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   
& E3 j& T6 v9 D% S1 Y
3 @  Y( j! u- Z, o4 p, F+ _4 }$ `) b5 P% O- V$ ~6 }
又係得個睇字=3="7 s& c0 G: C* j2 x8 D/ g1 a( B
唔制><
8 l7 M. F2 \/ j: t5 u- w5 v" R
! W1 Y. K+ ]* ~1 ^5 q+ E9 p1 ?
妳想買A_A??
  k% I* p0 o- b* B8 C妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   
& \0 F7 c/ a0 R6 f  k( @
0 ^( t7 D0 p# t7 o1 p- b/ ?1 K2 e- j' [; j! ^7 S8 L. X! K& x% T
妳想買A_A??
4 z/ F$ k9 P( F妳買完要著出街嫁bor!!
' I. X1 s: ~& H6 _8 {5 g
$ M; U, l/ A) u; ?3 J1 x1 j
想買但唔夠膽著出街/_\"+ x5 O: v$ w  V' W2 z) T* W% N
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   
6 c' g( v$ Y8 h1 Y9 e5 o
' d* s& b5 T- {3 o1 U3 J, X6 }: r- ^& n% [
想買但唔夠膽著出街/_\"' a1 v) ?* r/ t3 m( @3 M
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
  J; l4 b9 j/ g8 c9 _

, {% \& W( Q. u7 t4 r  S妳買左著出街@口@
+ e' K/ E. r# O) `然後再黎我屋企接我
2 n3 v5 X% |- n; T0 S4 {. t咁我就陪妳喇~CCCCCC
" G; u/ J* P; m  O9 v  i3 F
! b. \6 H) u  {$ Q! _' A/ |[ 本帖最後由 希文 於 2010-11-18 02:39 編輯 ]

女生打扮 ~ $ f) n2 Y" \9 V/ Y, V9 s
, W% _' @4 X" s  e
介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..: }& _% ]) |0 D7 b5 Z: b9 C

( {  Q0 v) Y: w7 S! L

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝% w0 R% S" i: c, P8 c1 z! q
雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買
. f) f6 ?: Z' a% v* U因為我怕d人望耐左會看穿8 y5 O/ w# I/ f# ~' d$ B