嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去廁所問題><

去廁所問題><

想去廁所又揾唔到殘廁7 I# A( {2 k' t
各位姊妹會點....+ z2 S. e" K7 @- B  z. R

5 x+ ^* W% l1 i& C7 e& e6 O真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 21:50 發表   
) E6 t& _) C& [4 a1 Z' N9 n6 q想去廁所又揾唔到殘廁
' c' z1 \8 z( ?- C1 X: H4 a2 \各位姊妹會點....
0 Z9 s- d! A5 }3 x* ^( Y6 B
5 ~* e  n4 h4 A4 s真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
1 a, l9 _' }; C8 T% b* v9 u! @2 I: B' T7 t5 M5 G6 J

Z+ m# p; q- B+ `我明白* c7 M' G( c) b) L+ v
  w: x+ q1 G& J
所以你有3個選擇' I+ ~$ N5 X! L4 O9 q7 c, K8 f
0 r3 A" B" _* {6 q( f
一係死都唔去; {% F' P+ ]6 U& Y" _7 x7 I# L0 f

" |, p9 X; {) X# h  Z一係搵第二個殘廁6 k$ V1 L2 t5 N, j% E: O: M
$ O+ ?$ ?% G! y
一係就去男廁

所以出街前要做好research, 尤其是殘廁方面
  {) W; i3 Z0 X( Q商場係怕有人響入面吸毒or性行為先lock住殘廁
8 U* H# \8 j4 Q

所以我好少飲水好少機會需要去廁所。如果返學的話因為學校有大量無鎖殘廁所以完全無問題。

我入男廁一係俾人勁望...2 {) O; `  P+ _( [6 H: v9 {' ]
一係就嚇到人出返去..4 X7 _1 t2 {! P8 T$ W) b8 {+ j
一係就俾人話呢到唔係女廁 囧....

去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁8 C0 c8 C% i, C, s

8 G3 F' o* u3 h& g" q你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人
$ K8 Q5 j0 k+ }, T0 V8 o# s男廁女廁都可以去
. g9 g6 e; ?' v" o$ n& ?2 [% u: L
可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-24 23:00 發表   2 d  k+ x  V6 E4 {
去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁
7 X3 G/ f7 |+ W/ U! z- y) c7 g4 c4 N7 |: |
你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人
# |6 P9 u& M3 `% V# J0 u- ]% Z5 P& X男廁女廁都可以去
4 C7 O# W- p) d% F3 r( g
2 W0 O7 t3 M! J1 `$ T' Z可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉
" Z" ]" j4 M$ d
; j3 U  W# ]! `2 j: ]0 m. D" V; E
其實我講緊係冇cd...orz
' `( \5 i8 _* b/ j淨係長頭髮同瘦~"~

回復 7# 希文 的帖子

咁入男厠囉  f8 S+ D  r' I$ {
長髮沒什麼稀奇,只要沒化妝就得
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 23:13 發表   
9 F1 |& [) i5 e- c" f+ U2 `- z) k$ s* l

% x3 _6 |- p5 G2 `- g  K其實我講緊係冇cd...orz
9 c: R0 @& w4 o, ^: P淨係長頭髮同瘦~"~
: S2 J' c7 c! \2 f4 I, N- ~
希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決完步出男廁,迎面有個男人正面行0黎! 一見到我立即停步.仲一句"哎也"! 走過隔離, 點知又有個女人走出0黎! 佢跟住兩邊門口兩面係咁望, 個樣好好笑!8 n4 U$ B) e) p- ?" P
跟住又有次起"圓方"個男廁,解決完洗完手後, 望住塊鏡塗唇膏! 點知又有個好斯文的男人走入0黎, 佢一見到我立即剎制仲同我講Sorry! 即刻轉身步出男廁, 我見佢好有風度, 所以叫住佢, 話比佢知我係男人, 令好多人第一眼錯覺而已! 我都講返佢Sorry! 跟住走人! 可能我由細到大都好百厭, 所以覺得好好笑!
, ]2 Z6 M6 h, M& C' J所以希文妹. 我建議你急起上0黎, 都係去返男廁吧!; H" ~& f! x- E( ?0 y. r, w

6 Y- D' |0 ]% r' M; V3 T. H
( e1 c+ u* _- w' K[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-25 00:10 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮
% R! s; e* z3 {下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻6 A& p5 W( ]. @. O
扮日本武士

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:09 發表   ) O! ^; a3 b4 Q1 P# Z
去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮& o/ C; l0 O) q( J
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻% P! w. Y  V" N# |# q0 D# U
扮日本武士
7 N# [. B1 a$ u# D9 U4 X/ m3 s# u6 c$ E8 b( V1 E0 l
你係唔係咁MAN呀! 佩埋武士刀...正呀!

回復 11# CECI 的帖子

乾脆扮日本武士啦- j! K0 Q- V6 ]5 P
剃光個頭,淨番條好似蟹柳咁既頭髮係中間,咁就一定冇人懷疑你喇
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 23:55 發表   
' ~# i% |: B9 B* n9 q8 [: t9 }* G5 n1 Q2 s; l2 B8 i3 p
希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決 ...
& S0 r- B0 q+ ?4 M1 V  m5 I9 ]) z6 O. c! v. C( L
我係咁呀- -
. [6 ?7 ?* Z3 L不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....

剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得
; v+ p- h& {' t- }1 V9 j隨時換

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-25 00:25 發表   & j. A/ `* s1 h) M$ m  h

+ d: k7 e. |% _& w, G& r# m) t0 d2 ?$ X5 u' `4 i- ?6 o
我係咁呀- -
) A$ T! ], W, b3 P0 j不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....
% R1 q0 z- r3 M& x0 b( l; ?# [唔好咁鬼炆啦! 咪有鬼佢望囉! 其實你去想, 咁先好玩呀! 每當有人望, 我心裡就會問望住我果個人"你估0下我係男定女0丫"跟住個心就會哈哈大笑! 覺得對方係傻傻0地0既!
. V5 P" {. X; q4 `  v% Q; i咁咪唔會炆囉! 如果有d男人真係好有風度0既, 我都會Say Sorry架! 因為令人誤會我都唔想, 所以應該致歉0既! 但我冇理由為0左要去廁所, 而放棄我喜歡的打扮, 不是嗎?
+ i& h$ E- m: i: u; \) I所以唔好炆, 唔係你錯亦對唔晒! 互諒0下咪得囉! 心裡始終都係我佔優些少, 因為不安的是他! 又唔係我! 咁佢0地覺得心裡唔舒服, 冇理由要自己陪埋佢唔開心ga! % f, I5 |! H7 u6 l$ Q
所以無須介懷, 這只是個心理關口而已, OK?! r. x" h9 ?4 l' R0 V9 u; J
7 X9 I& G+ I1 U) E9 J: T

O, ^( M+ P7 Y2 C[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-25 00:41 編輯 ]

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:37 發表   ' s  a$ w# ^; f. m
剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得
4 Z( r( |( A- F" z" j5 B隨時換
) d( R' C% y6 I/ Y5 F, [1 w; i/ c! B' a咁大犧牲? 我接受唔到囉!

唔關你事.,係D人小見多怪, e7 x% t. z7 C, N
一定係去男廁5 {" b$ Y& @% s& b- V
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:55 發表   ' \- ~; G5 g* J. x- q
唔關你事.,係D人小見多怪
8 G: a# ^) O7 w# D1 `! _5 l一定係去男廁2 V; Z. b7 d  n; r! n
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野
! s9 [& H6 R7 Y
: g. l" H4 p2 p7 d( o, {
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 01:25 發表   ) }* L' l2 ]! K* y) N8 M
' \+ z. t* B8 a5 b$ G: P

& }. \2 Z! k. T  s/ o. h0 E 殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!
. r, i4 S. f" u8 \6 h* D$ Q( V2 T6 b8 L% w& C9 m; G
"偷金",D金貴唔貴呀?

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 01:45 發表   / a& ~9 K: A5 f- V

& ]& p$ t7 B2 s6 i% p0 O6 l- b6 A* t( y6 u1 c; V9 S
"偷金",D金貴唔貴呀?
. u1 u( Y5 l8 h9 i! V$ F) C# p1 b: p( U2 t! `, r; F# u$ E
唔知而家d金價點啊! 不如你入自己間金舖撓幾舊"金條"上0黎咪知道囉!

最近訪問的版塊