嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦
9 Z1 k* I8 k6 W; V( X! X如果我D討厭既背脊肉可以消失的話. w& N! j& a$ ]% S" e% f- F8 u
那就完美了~
$ p( N9 ~% t4 z可以出街了 8 N2 q2 u7 U9 j3 x9 [
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
, Q! `* w! y1 j  T" u唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉....
8 i7 N$ m1 |  `; y; i' D" ]我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   1 x5 L) Y0 G3 v0 k4 |
走在路上根本沒人管妳背肉....
  U3 O$ N% [5 q# i. R" u我覺得重點在女樣和肢體動作
  W$ r( h& t1 z, _
我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. 7 C8 C- j9 W5 e' L/ T, o3 N

5 ?$ ^2 i# J8 b而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係3 t4 O$ p4 f2 B4 S+ k. N
而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢
$ [( w" ^1 U0 t9 M: g6 y) @推脂 推脂 堆晒去胸部4 }2 g/ L  v# D3 q5 {
' y' N' S2 \5 [! v* ~' X9 C

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   5 p7 p# ]% {) C. H0 k5 N
好多人都叫我出街啦出街啦0 w, C" p- y# c0 z
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
2 X- q5 N: C( c" ^. i那就完美了~
5 j/ k# H& a0 U6 d- N9 @2 T可以出街了
7 v  [& N6 }6 \* b# {. b; G5 D" N: r不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
$ }9 E& u, l8 v0 L5 {1 T唔通方法唔岩QQ
3 B  A: J2 j& P' c) w4 M/ s; D5 |唔寒背就冇咁覺 XDD
4 a4 \* h) a9 |; a7 V+ {大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩
- `7 v( r+ M8 d點遮都遮唔到
/ Y5 p( J! K) y, \1 q* g+ ~+ p9 I- s面形唔得即係樣子唔得
, J; o- m, |9 X+ D0 H+ H這是最大的障礙! o; G3 b$ s3 ]6 z) V' f1 H* y  g

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   
. ~6 c% ^( O. m好多人都叫我出街啦出街啦4 Q' T2 A) Q8 {) I% c+ g
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
  K0 o# y) F3 v& r7 B; s6 e那就完美了~
" I& L" M( M2 L8 Z' a7 p可以出街了
! c, ~. S3 C$ l& i$ v" X/ @: I# L不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
" i( r; l: I; e/ k! h# b' W6 M唔通方法唔岩QQ
' }7 s9 S8 x, n. m1 m8 d' n' ~0 `& p0 x, a6 `
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   5 Q3 U, g) J1 s9 m, j6 o6 Y3 Z
面形最麻煩
: O. x& W3 G  b, v點遮都遮唔到" M* a& {/ g" q- I* R$ Z9 K4 s
面形唔得即係樣子唔得2 V! T6 f3 I% j
這是最大的障礙# ~* N$ D2 \. E, u% ^' U
  h+ j( v2 h9 {% v# x  k. j! g

) ~# Q: H; k% J系啊" `1 v- f+ b' z2 O3 S% N9 \
成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =
9 ?6 m+ g- [/ M; ^& f所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   
0 L- z5 K- k  u, k$ y: e8 V/ H6 E8 x+ E

1 L$ C  C* G( I+ T3 Q有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
$ R) _, I6 F; m, i+ T/ O/ D' B# W& @6 y' G0 u
係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?
' _% S5 Z8 k0 t, j+ r3 {

最近訪問的版塊