嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

…………….

…………….

...........................
# X( a! B! d. k1 D3 v
: ]8 ~9 k) y+ ~% K: y% z5 ^9 b* _! z[ 本帖最後由 grilboy 於 2024-2-11 09:05 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無影到相呢?

why hwyhwyhwywh

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-19 23:59 發表
6 B5 V: C) Q9 L% O6 k; l3 V我今日係機鋪見到一個CD係度打高達...........................+ P7 K  x/ w0 B& c1 K
真係比佢嚇到我O左咀,我估佢係得17八歲,老實講; _# @$ b) U3 M
下次小心D,我聽到有人想報警
# I& ?" Z" h5 x* a$ K+ n1 n3 i; {
( r1 {" r$ Y, k4 E- D  P
打高達係咪有另外既意思?

...................................無言捏!

男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
$ y3 R5 A4 [9 K( _- a4 `# {5 K! _男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
% M6 ?+ h2 q8 t: U
) {+ U* W8 [& e, y7 ^
根據《刑事罪行條例》,任何人在公眾地方遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,或故意妨礙他人使用該公眾地方,((甚至導致他人合理地擔心本身的安全或利益)),便屬干犯「遊蕩罪」,最高可處監禁2年。' A2 Q7 H. R- B4 J6 f6 Y  a

8 d+ q  D% U7 T1 `
4 \$ x3 E/ x1 f. N7 h, N只係唔想佢一時貪玩比人拉就唔好啦
& J9 x& ~! s9 w) |( |如果佢仲覺得自己好似女仔,入女廁既話,真係大件事  _; U2 Z0 [, S
希望佢日後小心D,哩個世界有時真係咩人都有
, j  `+ @; q& b; j7 O% N6 d2 O% e( O% k- @6 [& W0 a

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表 % b+ |, g: l3 N) a) g
男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
0 R: e! e  t( u' C5 @
佢可以話你意圖入女廁, 然之後非禮!# K2 n4 e" {" N( l7 A  Q/ T% l# ]
(事實上呢類人真係好多, 令人人心惶惶)+ n& S; Y# U  U2 R
不過佢要預先警告過先可以告你, 畢竟要講求證據

可以形容下佢著咩女仔衫

上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
& N, F2 w: ~1 f1 |真係服左佢,可以30幾度著黑C出街

厚黑定薄黑先?

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-20 15:19 發表 , J( ~6 B+ d8 B6 d7 H5 v
上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
0 J1 r( K% d! u/ m' L* Q% b) l9 S真係服左佢,可以30幾度著黑C出街
# P) K6 h9 R- R3 @& a$ q
: t7 g: k$ d; a; \% Z8 B. K  J+ u6 j
佢著黑絲會唔會係佢無剃腳毛呢?

回復 7# 的帖子

有關人士是行為不檢嗎?
) \8 R, C( t) v: {( Kgrilboy 好像另有所指...

我打灣岸...........

o........佢打機冇問題! ( H. V7 k+ G; R
佢冇犯法不過怕佢衝入女廁就大檸樂啦!
york

真係有吔的人...

著黑絲熱褲無問題喔
  T  \, A6 F. C+ o如果係驚佢走入女廁
! `# s% Z1 [. W佢入得去就預左架啦$ }7 `' _8 b6 F2 |5 q% i
咁又要小心D咩呢) x7 v$ p6 j+ E+ u
係咪叫大家CD入女廁時要小心D呢?1 |' l. ^4 l. t8 Z9 C
如果真係要CD出街,我一定唔會入女廁# r; L" @' S' z2 F# `* P
搵個殘廁用咪得囉
4 k/ h" ?  b& B% l. J甚至如非必要都唔會去廁所

真係寫個''服''字比佢呀-0-

有相睇下就好啦~~~

基本上穿女裝出街冇問題 , 正常的行街 , 買野 , 食野 !只要你冇做出影響他人or 猥褻 行為 , 問題在哪 ?
1 D  S4 ^& y4 _. c
# j# _; p& c# K[ 本帖最後由 BETTY 於 2009-5-21 01:05 編輯 ]