嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

麻麻啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我MSN都有呢個人
% M& k2 {+ H; I5 j: m$ A/ v4 G" P1 J問佢,佢話佢BF叫佢ADD$ Z/ l7 w9 T  b1 m
但又唔講佢BF係邊個....

有無邊個可以pm佢msn俾我
YV3S1E117XC050141

我都收到佢既邀請$ c" u: F# o3 _! f( f
個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
% K; _# F+ M1 O7 U, \! f+ d唔知接唔接受好
; [. r9 \. X  E8 |

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-23 13:19 發表   ' @0 u! {% W) u
我都收到佢既邀請
* @, Q+ d" r# i$ r個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......" C' v6 Q! k; R) }- T
唔知接唔接受好
# @9 c4 u" Y2 ]2 U8 A$ F  ~0 p
2 D; I% R8 R  z- j. y" T0 C8 H
! G  R  f' z- J
緊係接受啦,,,玩下都好呀MA
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-23 12:54 發表   4 ^! p( k1 C) U1 _
我MSN都有呢個人! b9 Q! f7 C1 ?  k$ R
問佢,佢話佢BF叫佢ADD1 E* I& d! E* @- b
但又唔講佢BF係邊個....
8 ~# C7 b6 m6 \2 C' R  A) b/ e6 f$ O6 h
都唔用腦諗野架,,,BF佢叫ADD...佢就ADD哈哈
add我MSN啦大家

一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,( F6 u% J' Y4 U: j# d, Z/ o5 G8 M
所以才會在22樓回帖,) Q( k: I% d+ M& ~
因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
5 l) k+ V# _0 @1 m後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看了原內容,# M; c, @: R; G9 @: Y
我覺得好像不是一開始我想的這樣,
; a2 u+ a4 n+ [% ^. o$ o5 ^! q照說一般人遇到這個,應該不會持續的回應,可是卻交談了很久,
& x8 Q  e! ^% U1 F8 y4 j那麼兩人是不是認識?- ]9 W, G' A& n1 a! |3 @
如果答案[yes],那麼還貼出來,似乎不妥,我看日期也隔好幾天了,私下表明拒絕就好,或者應該刪除些內容,- u; Q% l+ B4 L; H# H) T5 c  Y
我粵語無法完全看懂,就我看來感覺是這樣,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 15:35 發表   * R. J- k: e5 L' V
一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,) l3 S9 `  I# D- `4 Q; c- V
所以才會在22樓回帖,( d! h# j. ?" r8 c' y: Y
因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
( @( n" u. T) u5 G0 m/ |後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看 ...
2 H6 [" M8 r* c5 {+ A
& R/ W, V& j, S) k沒有問題的, 你習慣看書面語, 一時間要懂得全部白話也有一定困難,
& h* Y( v# \: L9 Y就像現在我打書面語一樣, 也會打得不流暢呢~~
) R2 _# d5 b# M& R8 c0 ~4 S) B
& P3 L5 Z% E  M5 _- L! j. y看得懂白話的人也會不先理解前因後果而進行漫罵, 更何況你看不懂呢?!
. n, T& {2 _% ?$ v: v% x5 l
7 k0 w7 b3 K/ D8 \+ h7 j/ A雖然如之前所說的, 我也不甚知道前因後果,
4 p* R# |* b0 q& k* J% P* Q但如果一個你不認識的人, 知道自己添加錯了一個msn a/c,
3 Z9 o, L, O! F8 d) N但卻繼續跟一個你不認識的人繼續暢, 2 M; p, ]/ n4 `! l
除了「那個人」是精神分裂外, 還有其他可能性嗎???

我都有呢個人啵><

哈..咁鍾意ADD我地既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 22:23 發表   
5 P- G2 D- x( y% _哈..咁鍾意ADD我地既
5 z9 {  a2 U8 f- [, }' y) w6 T

6 Z- k) u" [* }! K8 Y$ h9 {) t佢係呢度o既人, add呢度o既人都唔出奇, 尤其呢個人同我一樣有精神分裂, 一時係女朋友, 一時係男朋友, 下次可能係朋友個朋友, 或者係朋友個家姐個朋友呀~~) v3 D! j% `5 S0 [
0 ]$ ~. ~5 [+ [3 A% H" Z
P.S. 你絡於都「穿起」套新法o勒, Good~~

好睇嗎...我都恨左著好耐
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:07 發表   
' [, R! j  M7 }9 s  p  [8 ~6 a# @好睇嗎...我都恨左著好耐
: W$ t7 ~; _- g8 P/ {' u) T
: i6 t/ d7 V4 a1 x( K
OK啦, 你一定著得好睇過我啦, 你淨係Post o左大頭相定響自貼區開o左Post呀?!& a0 ?, a; V7 V& t
如果有開Post o既我呢o的唔成日入去o既人都去支持o下呀~~, w3 S3 @' a7 `; }: M  M
) B' p% a6 v+ i0 q; Z
(P.S.如果收$30就考慮o下先o勒, 哈哈~~)

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:07 PM 發表   
' C+ b- z( \% \% R4 C8 K好睇嗎...我都恨左著好耐
分已加

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:12 發表   " @) _2 T& u& M% t' W+ b. g
(印象)分已加
0 Z. R" i  B/ y, o; q4 ]/ L) r- r; R+ E% ^. c
打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...

支持下我好wo
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:20 發表   & k1 s) V4 K; b& i4 t
支持下我好wo
1 y; K; R4 O6 h2 E

6 G  Q) }& ]4 j4 c貢獻o左$10俾你支持o左o勒, MK短裙學生妹, 唔鍾意!!!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 11:18 PM 發表   
: H  Y$ }% J+ P. m
4 `" x7 E# A3 n9 `5 p' m0 I; Z+ K; w$ z  E# M. S3 T
打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...
有d野
$ r9 H3 Z9 F+ x: [5 _你知我知咪算囉  X/ N/ \. V/ l# q
唔使講到咁明既

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:24 發表   
3 t2 r% r; s' k3 j) h有d野0 k% o. M7 r: L. L
你知我知咪算囉
8 c4 Y5 z7 Z) z唔使講到咁明既
* j& z1 L4 X+ K  ?- n" {0 v& p% `" f
/ ^8 ]& G; S) ^- V
哈哈, 講白o的好, 太「含糊」到時大家諗錯o左製造o個一個「美麗的誤會」就唔好啦~~

我知唔知得架先?
add我MSN啦大家