嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢 + V; v+ N( [" Q, f1 O
想收集多d意見∼
% _1 O% R+ T) G1 A1 S. b4 g! P+ P如果回應有點數可以加喔∼
" C6 P4 r' v3 j, K+ O. ?6 L不過不要灌水∼否則
8 f& a9 a% ]. O! F# u( C
7 Q; W& Q( r$ ^! t, i  b% C! |因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要 7 c( C! m2 R% `9 D
但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
3 R/ k; a9 Y! ?( c* O( E想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人
, u4 ^0 F, _; k: o6 Z唔通大家鐘意原味系列
$ L% v& I: g7 k) `. n% N$ {8 g  y咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先
8 X# Y( b# T7 I或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝
3 k  [* A' j( {5 E; o
% H" K5 k. c/ n2 _- Q8 }+ d[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-14 12:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   ' t) X* S0 i/ e9 ~
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
# C6 t" H! g) h% N  N) l
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決4 x0 ^7 P& F. R. g
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件% H) K2 s$ U3 `3 f9 S2 ~3 M
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
: `3 Z% K- L: b9 `我都賣得幾好
7 z) H" `5 h( ?8 }# r/ y我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   
3 E6 V' b, A; Z/ ^8 {- x8 z
* F: {  P  F" n% v3 V9 {" I放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
. p7 S, j, q0 U但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件$ x& b1 \3 {" K0 k
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
$ I- I  p) n2 V3 p5 S  c% d' H我都賣得幾好; c) s$ L, t; q
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
9 `1 Z$ {2 ^4 J/ Z$ d; R- y咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
, k8 N* g8 y# v( P% x
3 _5 v0 u- C7 c1 J9 \" j我估 size 方面, 要描述得好清楚, 8 S3 I) L# d4 ^) R
真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
7 I+ o/ [1 h6 M4 ^2 E亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂" U& o! x- n) `' D0 c; k% r

! v4 h) ]' e6 I7 {: k1 D* _款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.
6 p, d0 t& V3 q! ?: W- c花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
# m" C! s  x$ B8 l2 J- w) U" o/ U- H2 |
出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
# ?- u/ ]0 v% a' A所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買
; x% ?3 ?9 l- W+ t6 W( w

可否同我買呢個1 Y" t* ^. U3 b) [4 e$ P" n
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
& r+ r; Q3 z9 S- t4 Z( Q8 E7 ?: P7 h0 ^或者2 [  C+ i0 F6 c! S! Y
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
$ T$ U" V+ I- ~; P要白色, thx
3 ~. p. }, R( H# J5 H8 y) O/ N# k  `6 {: I

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   
% {7 ^9 z, J' S* w8 w5 p8 B7 h其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
' M  |5 `+ F2 s& o7 m1 }* ^所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
+ G# ~; e' y$ F2 |" [唔怕啦~
! f* h% o: ~2 n, l買完咪一齊返屋企cd lor~
1 |) h3 B7 F5 C/ v3 e! Z8 v( ]得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   1 y( W  H: v7 W" z4 C8 @
可否同我買呢個2 {" z0 g' t+ F7 ~+ c" F  d
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
# ?4 B, q% }6 s) `& [2 h$ h, L. F或者
: A. {, s# y) [+ E5 Uhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009: {$ k- w* E/ L, x3 `
要白色, thx
6 r' w3 T1 j  ?) s
已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   7 v2 }7 E7 ?: e
心儀有無馬甲可以訂呀?
( z, ?3 ]# u, a
有既歌德式果D
+ E4 @2 k6 T5 A# w( D不過價錢唔平
" N' |% i2 j* N要成接近$300一件7 Y$ C" x, b' t) h# h; Y
不過好靚就真

最近訪問的版塊