嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   6 j! b- g3 P# h2 W
好多人都叫我出街啦出街啦
3 h7 z- k! f" q5 ?+ a3 w如果我D討厭既背脊肉可以消失的話, P) x: K( h, F; \
那就完美了~
* _/ `6 q: Q. p: m( T* S! k可以出街了
$ q0 s, R: i' R5 N- Q不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
! S& h; V, \7 Z1 n. U$ T唔通方法唔岩QQ
8 R9 u" a/ K1 d3 \" v( K/ y- i: g# R
你又話唔出 / E) W3 L, l' j+ F" Q
e+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢+ b8 ?+ R6 E1 X/ D
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   ' U$ r* c' ^- ^/ d5 {
人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
) R, c7 B! W1 m% L$ x5 Z
# m+ c. ~2 F  O0 G0 I1 I2 g5 T而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
" i, D9 Z. t0 u& l6 z
$ \+ J& E% S2 ]係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作
) i& E- N- O# G, Z6 i
( i) C) Y0 x; K1 L7 P$ p
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   ) |6 U/ D; @# m0 x" j
* m/ S# X2 w# T* {9 g6 H3 \4 a( d+ j
唔寒背就冇咁覺 XDD8 K7 L& p% A0 m' s5 w
大家睇樣子嘛 =v=
) p, P7 q! p8 ^# ~

' Y+ R, k( }# z, W8 n% c& H5 V主要係既% M- I$ v5 Q' U: U% _

6 {; `8 j+ y3 V- _* j2 i/ @; ^8 Y
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
9 d4 Y. h( b. c) n/ E面形最麻煩
2 e# b4 T/ L; R點遮都遮唔到3 R- k# }  u  O$ A
面形唔得即係樣子唔得4 b- `& h7 q1 L+ {# X0 @, j& h/ b, z2 `
這是最大的障礙2 g( x& n* c" \5 p8 h
! i4 E# Q" J" X: \  h- n/ S8 t$ E# j' e- L+ U, w
面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了1 b: q, }# ~" L
後面那舊肉還是一樣大- -''. d9 j( ^' A4 }2 F2 _
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
  A# ?% ]6 ?: p. G; X/ f. T那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
4 t0 I6 {3 [. _1 k& f7 {; y3 G8 T$ Z+ D
你又話唔出
* G0 f- r# q: |2 j0 W$ We+靚到有自信la~
: S9 [, X, y# z$ `0 Y: ^: b9 B& K5 ?: s我曾經諗過$ t' G' z: @$ }1 z- i
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
7 Y, o& O% N  i0 A) s( s/ m7 ]但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話' Z- L8 x4 [3 H# J
咁又無妨
( c) M! X) y6 v/ Z2 B6 J" f而家外表自己覺得都過到關了9 i$ k( y5 K; H- {6 {/ c
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗; X- L2 }9 b8 O/ A& |

# I9 v3 I6 Z! U$ K' t(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?4 b) {9 [8 C2 S/ t! N
其實心儀已經好完美/ s. c$ a& L' J6 v( A, t3 `4 \2 l
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
- Y5 y& K3 t9 v+ |% C. t3 v手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
  j2 y3 D- ~. G, h! a% C
  h& O( a, q$ g: Z4 _6 W: }7 g出街最緊要係有自信1 i' }# E- y9 E7 }* C1 o
見過zaki真人.,佢身材好好8 O2 @6 A( {0 H3 _- a
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   ; V* [4 c- K% B( n) M7 L( \
將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗: u+ U3 u- W4 ]1 W+ p. x8 `
3 @9 E+ M) V. g' K5 ?
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
* i3 i- p; p1 Q" R
我身厚丫
; p5 s$ t, ]* W" ]: q3 \背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   
& [: v# w# k9 W) ?" z完美??點先係完美呢?2 E% f: b, h( U
其實心儀已經好完美% ^: G& v! v% j- |9 q' z  g; u5 V
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
* d" z) l, _: j2 W+ N手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
7 z) _6 ]# S2 N2 P
& D/ `2 e! u2 s5 C出街最緊要係有自信
$ n3 a" a! z( Y( g見過zaki真人.,佢身材好好7 o' K* \  s! J8 o
末見過你..所以唔知
1 o8 v  h- s2 f: D. L* V人地點醜點肥我唔理
" A$ n0 S7 [* g! o" x我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   , n! K- @7 @$ z' \) P+ s
將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗+ X7 w# Y6 ^1 G4 h+ _

2 m! V" Q# `  z$ d- }+ N# y(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
$ E+ D& |( g4 J& m4 ^" J
小R有講過咩?唔記得晒
6 K) D( t& d% \8 u; b. X$ R7 @( I+ @5 a4 U- @$ l$ J9 J
完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   
* K5 k6 ]7 O$ j2 e而家到達目標110磅了1 V  d% L8 W% l: D& j
後面那舊肉還是一樣大- -''- k8 @/ a: q( b" J0 f
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多4 r. J. L; `* o+ F0 }* q1 l$ r
那是什麼原因呢
( d0 N( U4 j7 a" A/ i: s2 u. g6 Z: V- ]/ e# ]6 N; M6 A5 q
110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?8 p1 F4 n; A- }5 E: `/ |4 x- T
你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?0 _1 l/ ^& T: w; s2 o$ c
上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?
9 }! v5 B" e5 m9 [. t- w7 x睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
8 o7 r8 H4 \2 y1 w; A會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   3 _$ y0 Q- ?8 l
: D" c$ f0 I5 c7 s3 H6 Z
我身厚丫; u7 V% @) i8 @3 F' R
背脊唔夠平
3 G7 R- S2 d  O5 q% S" b; l* N5 |心儀想穿露背裝上街嗎?
( S9 `( P1 p) U2 [  {+ d3 g否則...問題該不大呢
, {" Z4 z; a( E+ ], `. f: A: D: n尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
- p' s, j. p! U而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   / l( ^, a8 R9 R( ]: {. U
/ U! k" h/ E$ `' t. M4 w4 S( B
我曾經諗過
0 V, i+ [; \. x* h7 \唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來; t( x) }) J$ H% d
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
- g3 j) \8 Q4 \% U; P咁又無妨
0 N$ k, ~3 d5 C9 I9 o) X. R而家外表自己覺得都過到關了* k9 R3 X/ l; |: R" W& D
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
4 ~/ i+ T" N1 S
- }4 |$ N2 {  G5 e  v7 b; j
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
5 p* |5 @. X2 v, B晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
; f; j' \: W+ g* C$ o' Y1 K( i! S3 Z' M# e
當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
0 d8 I0 E' v; a/ N. C4 G$ L' ^: q. P) X. x; g* ~. c1 P9 r" R

! I: [+ }5 G! z你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
1 r& }& N# e, t( {8 ]+ y& o& x0 T哈哈哈哈哈
, W$ u( I4 [$ W, k8 ^" w) L: K  C9 C# E8 F4 \* V. W
諗起小路寶首歌:
0 \7 z6 T% q4 l) `1 p# |0 a大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. .
( N* M0 l  o5 f% U妳不經覺就將焦點跟重心向前
6 H# d  @, |+ D' [" |9 G, F( }; F, a$ {: K
這個..... 很難改的
7 ?  @! _/ ~7 B5 c妳的喜好很兩極

最近訪問的版塊