嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
% t; j$ \6 |2 z5 _0 S; F我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
9 O# z+ S: Q, b) k1 S  b, x8 I9 i雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
! |6 l6 c5 t8 i7 v4 q3 |
7 |% `+ c/ a! d! `4 i依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋$ K- l0 O' O/ s2 F) [
我都搵左好耐$ F. N$ }! `9 ]: \: Y
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   * y  J5 ~2 P- f- m) j
All are yours or u took photo at shop?
) q5 |" ?) Q9 U1 d2 @7 L1 i$ u
3 T; E3 q5 @+ q2 }
唔係呀, 係我個collection 嚟架" \8 w8 p6 Z" F: |/ a, V5 v
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
& B/ M5 @; {3 w5 Y" J2 X  ?居然有咁大SIZE既鞋
& `6 Y- M$ T+ j我都搵左好耐2 g4 ^" C, S3 l2 z& l) J6 x
都搵唔到~~
" |/ M  @/ H+ b& b8 ~# Y1 e2 x0 ?) s; w  ]
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
6 R+ F% D" Y$ Y+ ?我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   . U% x- L. y/ I" x! w; e$ N
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
  ?' {9 y9 T1 Q& N2 _8 o
. [( P- Y! l" @
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
9 e7 j! y% |: j# [) J& k# W; O/ q! a8 k- b+ C8 ~
" ]0 e. e. v% q: J! y
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
+ u: C  a$ t) \5 u! j4 `& y我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
3 A! G7 d2 u5 Q  |
; F3 A5 [: C/ X9 K( ~, g5 V
7 ~7 v; `! O& h$ S係呀
" L! E- `# d6 l; Q0 p咁邊度有得賣呀?
3 I! _( a- @/ P( R1 ^款又多唔多?% P: Z! s8 I! H5 g$ ~# B1 a1 r5 @
貴唔貴呀?
* a9 b& B# ]4 I9 o5 V1 z* E. z我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   ! o! m/ D5 ~* N) m3 h- ~
& Z  v* S8 g2 @% a: ]

* r1 ^- |, }. Z# G1 z/ L4 ?; u+ _7 `& c/ N0 H, K; F1 }
係呀
! a+ x8 j, H5 v咁邊度有得賣呀?0 \- q; b9 |5 g- }) V
款又多唔多?
2 @( c* j' u' N6 L貴唔貴呀?
( S: N: H" H& ]) d我都想買對
: }- q: Y+ g  @

P" \8 M0 F6 w去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
7 U3 W3 F+ b6 w8 ]不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   & _$ J: E$ }$ ~- i0 \1 w, n4 u* f

6 |2 i1 L, }$ A0 o) m( x9 J* `7 \' X" ]
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11805 k2 L7 }! j; g- ?) y
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
3 R* e3 N$ h- y5 j
; S( D1 d1 o4 ^0 X/ ^

, l* k' N7 p6 z& H* _; _9 S我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   - K, E0 Z1 q; A, R

1 z& K/ \- B) }
) N' t% M$ y7 r  e. x; O& |' o( S! X' ^7 `$ l2 \
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
& t8 J# o/ L. K# g) A
+ T4 @) @* J* n# [6 h* u
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配