嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根0 r1 R+ c. \! `
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 8 Y% l+ e+ _/ f# k/ w, R5 i
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
4 f! J. s: _( L很好看的高跟鞋 4 b4 E9 c& m, W
請問是在那裡買的?
7 V( K4 C  n' u+ j8 i! k3 R
1 |  ]9 X2 s' E% O$ C+ X淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   ' q( A- \* y: p" n+ L
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
7 M8 M. u7 S- g3 @  K$ B; ^1 K- f- U: m
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
. W  S4 n+ u5 a  ~請問有連結嗎?
5 o0 [5 f; _: l' v; L! \

3 G3 V- N8 [# |3 _+ ?: }+ j每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   7 f& h' c, U4 V/ w0 Z1 u
3 V( g) q( i; E  f) g
5 T& O+ l8 `3 W
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
  N# s+ B/ x) r, u. |+ w
2 F" p7 W: @+ {- Q6 B+ M
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,6 U7 o, s' P4 m, Q; t5 u  j

$ @1 _5 s& ^" M6 j40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,4 F! k( [# f' s5 t# k- {' A: N2 y( _
. W- l, K; b: x: f
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
/ m$ g$ k# P0 h5 q& S, K1 U& k
2 m( r4 _2 N3 m6 U0 u不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
. [3 s/ r0 Q; W' Z- h5 l) t
- F* }& i& ^- k: F0 K1 _===========================題外話====================================- j+ X9 E( r3 P' s* ?4 R1 O

2 ^; O* Q" Z. P8 w; H. x' {( [1 Q! g暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
% ]7 [* W4 g1 }# w- a) n' R( m# L% P
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)( p: Z! ]2 Z! W& y) {! o7 S

- D5 }4 s6 M$ o6 \: ~[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   
& g- _/ J* C2 }) d+ X( R* r
0 f: `* N3 I3 I$ X& F5 f
4 b$ ?" I! v; C我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話," a1 J( ]/ e* k

0 I' A- k% J) g, I( ~40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
9 b# G, i% A# @9 }/ r4 q$ g( k9 \! m: a7 M) H% x2 F9 j' ]- f
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
, v* [+ h& `2 n5 a* g* C5 G% l% A
9 [. [8 @& H9 L6 H" |1 _不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
7 B! R  @0 v& y+ R4 k, k8 u' v# g) T" B

/ b7 v6 @# S* ~; A: P6 K淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
, x8 e8 k8 O2 w
2 k1 T  F2 D6 I- L+ b' Y# Q" Q. U2 m
8 ^' E) ~" l0 D, @7 }4 Q% `" \, C, \淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
$ e; T4 ~4 l1 _5 ~' A
" d+ ]4 f# s4 [( n- c
0 f* o: B9 V( ~: ~7 Y
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,2 l, m; P4 O- p8 e! V

e) Q" T! }( A/ f9 o9 q- T8 W; ~" r' A反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

+ L$ R$ x" j2 a5 ~$ A8 l' T4 E: b$ K; {$ z- c

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   ; J! b! M$ c9 m7 d2 L3 m) `9 s. o, [
' T+ n5 u3 [$ p' p0 |# J

- G9 }5 x+ X; b0 W2 G# d# W4 \# t! {3 f+ `/ y9 o7 U7 e9 _, \( h) v
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
* a6 o, p8 e4 x% K! R  `* ^* {3 L) z9 o5 u% ^
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
2 I- F1 P+ F' k6 W
0 H) {6 @- }+ P. L6 K- W期待你的新目標!

最近訪問的版塊