嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團, ! x3 h/ Y2 ^0 E+ V- k

$ K1 t9 j& [$ ~! \- R2 m$ f% z8 n"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇.....
! A8 `0 I) }. C: R. B
4 T. _! o. s. L0 e% Z6 E試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   ) c. L, V+ \$ |* @5 f
Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
1 O& ^  ^* V( D
9 d0 ^/ W; D  e2 R7 V% y+ q" c
# X/ f! y* g; u' O4 ?# y/ H你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地 * V0 u0 R$ J' s: y: [, a7 s
' _! {9 }) a- D* ]: ?; J6 {
! l8 K$ ^+ {* s9 T8 S7 \, [2 N. c2 |
Sorry Sorry 8 ?2 |6 C4 g: w+ a- n7 }1 l$ ~
+ a6 n; u! J* l% d  }" G
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
) L% S2 N% ~: I2 B) Q/ ~Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
, }. n. L# [8 M4 M- n1 r
其實D實Q哥哥會問咩架?
2 s  r1 y% c) g  {/ t不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   8 v2 i' ^. h/ h6 x7 |; O1 k3 I
' S' t- D; i5 O3 D! j# }6 _# W
其實D實Q哥哥會問咩架?
5 B9 V* s( n1 M' b0 y3 c, W不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話# I! ?$ a8 R+ B. X+ F) q
你唔係閃閃縮縮
& `  ~: O( x" [通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   4 w7 \% X' ]% @+ t. _2 X
日間既話, {7 @4 ]; X: o$ G* X
你唔係閃閃縮縮
. x6 u6 {. X6 P8 q通常都唔會俾龜逗既
" O( a& H# k" k6 g[偵探mode]
5 s& R/ h* [$ @( U7 V樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問( R9 M! Q2 F; ~2 ~/ v5 r
係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?# o8 p& g" k% \0 a) N0 d
所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話
/ ~% K9 S: h* V; A4 j  g[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表   
! e3 z( W9 p& P, S. g如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
, M+ a$ j" q$ e' T, Q& n# x" }雖然我未出過街
4 e2 w% U9 E* X2 D不過我覺得出街就自然大方點
" w  M$ H% o" X" f7 E/ l$ S: X0 N8 S別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口
9 c6 E  Z7 B/ [5 P& `  X7 a平時都一千幾百人出入
2 i. `# |5 b# W6 u- q" r5 m5 v' H3 zSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
4 T; E5 Z$ J/ Q# t- g6 h2 z) z妳要知道酒店。。。好多種人$ U! }7 W4 C; L& o) b

, b6 b$ t8 B6 T我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer
* N- t2 c. s* H搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人
+ O+ R' U. E2 ^- `; c; Q無問題wor
: @$ T, Q$ ~: _( G
' |+ r: u4 w# v) ?) z7 B# Y# r我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事 , ?  b" Z0 x/ m9 V" b
香港地、真係無人理4 r6 o6 x. m: U2 l5 {6 }, f

/ R* q9 q* a5 s  h回問題8 t5 m" L9 ^9 m( _  N
有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop3 u4 p! \/ d7 @# V4 i/ @
有d有平台駁商場出口  o, J6 d' w* ]$ t$ D
+ _" x8 s9 T; ]. ^; M& e

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   / a" t! |  ~! \( r
其實,一般酒店就算一個出口
) X& r7 s% l$ ~4 r平時都一千幾百人出入
4 I! [- }" U) f4 T2 _' C! A' lSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
4 K" z6 G6 y' W4 U) D0 z妳要知道酒店。。。好多種人! |$ U# w8 ~* p9 [6 D

6 i. o5 h& W1 B9 ~+ B/ d我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer0 _- C- m1 h( B# J' h& m
搭lift有幾個其他人一齊 ...
0 h: h( M' h- X/ G
紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜,
7 \. A1 m- V: b1 _& ]2 p如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館, 0 M' x- v5 }8 h: A. z. W1 V
至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!. G+ O4 h& Y$ Q3 m$ k' D
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
2 F- W9 V0 V' X, [' Y0 `舊區(如土瓜灣)好平租( `) T' R8 v9 T8 Q; w
又咩人都有(國籍)冇人理你地
; f) k( K  j  m5 ?/ w又冇食蕉7 t+ K% u/ F6 I
夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   4 w+ w( j# B! q- r5 C$ ?
幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
2 l/ F6 O/ C/ Y) x/ P舊區(如土瓜灣)好平租' u- c8 {2 q: n
又咩人都有(國籍)冇人理你地
8 b- ?$ k8 d$ U; I" h3 I又冇食蕉
, B; N( Z& q) O) b( h4 R: E夜晚又冇咩人
8 H  B& J( B* ]( \4 W
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   
5 \7 y# u3 j) b  w8 E! a6 A/ t% Q
: E, V  @2 F* G) b/ x土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
5 Q4 Q9 a7 ^. j如果我租只是用來放東西- @& |1 Y9 H. v4 P# ?! S
我可接受的範圍是$300左右+ g4 G: v' E$ `  _1 A
那就要很多人租了
" H! f* V  |' ?3 s: |多人又怕有麻煩事發生
: n, k( I4 G0 a4 A所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   
) ?: ]$ t- b" m" w+ Y0 {, L2 _" \8 S. t5 h- Z
如果我租只是用來放東西
6 }# y% r8 k# J4 i, }: K4 W我可接受的範圍是$300左右
% |! b1 D- p0 \2 |: {) e那就要很多人租了9 L6 K4 ~8 t! I! e5 i7 n
多人又怕有麻煩事發生3 `- V/ D, g; L# \6 u& `1 a
所以...
0 V' [& w$ d* D) G3 z% U
- S; z5 E4 a0 }- u& }2 V' K0 d呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做

最近訪問的版塊